Arabada Jackson'ın hayaleti var!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arabada Jackson'ın hayaleti var!

Evli ve iki çocuk babası Gary Sloggett adlı adam bir sabah uyanıp arabasına baktığı zaman gerçekten büyük bir şaşkınlık yaşadı.
Arabasını satmak için bir dergiye çektirdiği resimleri bilgisayarına yükletip izleyince kalbi hızlı hızlı çarpmaya başladı. Arabasının kaputunun üzerinde Michael Jackson’ın görüntüsü vardı. Bu olay tam da Jackson’ın ölümünden 13 saat sonra oldu.
The Sun gazetesinin haberine göre, fotoğrafları birkaç kişiye gösterdiğini ve herkesin bu hayaletin Michael Jackson olduğundan kuşkusunun olmadığını açıkladı. Kendisinin bir Jackson hayranı olmadığını ve olaya biraz kuşkuyla baktığını söyleyerek fotoğrafları iyice incelediğini ve bu olağan dışı durumun kendisini çok şaşırtığını ifade etti.
Eğer fotoğrafa dikkatli ve uzun bir şekilde bakarsanız Jackson’ın iki kanadının olduğunu göreceksinizhttp://www.maxicep.com/thumbnail.php?file=michael_jackson_432559324.jpg&size=article_large

turkordu

turkordu

Üye
İlginç doğrusu

Pure Life

Pure Life

Üye
Photoshop olabilirmi? Hani gazeteciler bazen naylon haber yaparlar ya

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kesin öyledir ya da mihael jackson musallat oldu başımıza :ehe

chakır66

chakır66

Üye
geve rüyama girer bu

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
O değilde arabanın kaputuna gökyüzünden yansıyan bulutlarıda anında jackson'nın kanatları diye yapıştırmışlar:DMİCHAEL JACKSON'a karşı müthiş bir hayranlığım vardır bu her ne kadar ölmüş olsa bile:aglaAma resmen adamlar jackson başımıza musallat oldu dedirttiriyorlar hani...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
fotomontaj mı değil mi diye soruyorum o zaman :DDD

arslansem

arslansem

Üye
İnandırıcı değil :)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:oke: montaj kesinlikle, sanırım, belki :ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:ehe

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
hadi yaa gecenlerdede kendi evinde hayaleti gorundu kameralar cekmişti ne kadar gercek tartışılır saol haber için

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim :)

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
gerçek veya yalan tırstım

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:ehe böööööö

Salihyet

Salihyet

Üye
tereddütte olanlar için üzülüyorum :) bunun montaj olduğunu görmemek imkansız.. Adam gibi yapamamışlar bile, benim anıtkabir montajım daha iyiydi..

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:ehe

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
shop shop shop fotoshop :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt