n73 telefon kapanıyor neden sizce

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hamza416

hamza416

Üye
    Konu Sahibi
n73 telefon kapanıyor neden sizce
telefonum 3 gün önce garantiyer verdim ancak o gün telefon cebimdeyke 4 defa ard arda kapandı nezaman telefonu cebime koysam kapanıyor bu neden yapıor olabilir arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim....

oguziverson

oguziverson

Üye
arkadaşım bnm de mesela koltuğa yavaşca fırlatınca fln kapanıo n73 üm bn de anlamadım nedenini bataryanın temassızlığı olabilir ama çözüm ne bilmiorum format atmayı dene belki düzelir bnm telde çok pro olduğundan atmaya üşeniorum

hamza416

hamza416

Üye
    Konu Sahibi
kardesim benim kine herşeyi yaptım format attım yazılımı güncelledim bırak bunun üstüne virus taramasından(kaspersky)taramasından geçirdim 1tane bile çıkmazken baska batarya denedim olmadı durum yine aynı cebime koyarken kapanıyor sebeke gidip gelior bakalım k.v.k gönderdik beklioruz artık yorumun için teşekkür ederim

mertk

Üye
bna da oldu hafıza kartnda virüs wrmış hafıza kartındaki tüm dosyaları sildm düzldi yada siz yeni hafıza kartı alabilirsnz :coold::oke:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bna da oldu hafıza kartnda virüs wrmış hafıza kartındaki tüm dosyaları sildm düzldi yada siz yeni hafıza kartı alabilirsnz :coold::oke:
arkadaşa katılıyorum benim başıma da geldi...

hamza416

hamza416

Üye
    Konu Sahibi
ama bu konuda k.v.k hiçde öyle demiyor özellikle yazdım kaspersky tarafından virus taraması yaptım k.v.k bi mekanik onarıma yapıor onun için bir parça bekleniyor hala parça gelecek neyse sabredeb dermiş muradına ermiş napalım beklicez yorumlarınız için teşekkürler

sapık26

Üye
tlfnu cebine koymadan kapanma olayı varmı yokmu??

enesfatih3

Üye
Bendede bu olay war telofonumu yaptırdım duzelldı gıne oluyor sanirsam o telfonun beynı ıla alakalı insallahdüzelir yoksa telefon cope gidiyo

wirus alakası yok...

zibidi39

zibidi39

Üye
bendede aynı sorun var bı kere serwıse verdım kapanmıyodu yıne baldı kpanmaya bugun goturucem yıne serwıse eger yıne olmazsa urunun yenısını ısteme hakkımız varmı?

ahmedine47

Üye
hiç servise götürmeye gerek yok bir nokia clup shopa gidince adam bir şey sürüyor oraya temassızlık gidiyor bende de oluyordu düzeldi artık cebimden betona düşşe bile kapanmıo işinizi gördüyse teşekkür butonuna bas

hamza416

hamza416

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler şuan telefon oldu k.v.k şuanda kalite kontrol onayı için bekletiyor umarım bende bir sorun çıkartmaz aynı sorun olmaz umarım

Serhan77

Üye
aynı sorun benım N73 üm dede var ama sorunu buldum telefona başka hat takınca ilk 2-3 hafta kapanıyor kendı kendıne o hat uzun süre kalınca içinde çok nadir kapanıyor kendi kendine

hamza416

hamza416

Üye
    Konu Sahibi
telefonum k.v.k geldi şuan hiçbir problem görulmuyor parçası arızalıymış demekki:d

tlgcn38

tlgcn38

Üye
bataryadır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt