Internet Paketi Takası-Satışı [Konu Ana Başlığı]

Sponsorlu Bağlantılar

carnewam21

carnewam21

Üye
bugünlerde bi ugursuzluk var üzerimde ama hadi hayırlısı

eskiden int paketi soran oluyordu şimdi oda yoq

zaten dünde sevdigimden ayrıldım:cry::(

--------------- Ekleme ---------------

int paketleri 10 kntre satıorum maksat elimden çıksınn..

carnewam21

carnewam21

Üye
almak isteyen bittimi??

aLLbiNo

aLLbiNo

Üye
BNde 100 mb varr 10 kontorr !!

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
ben hattıma 2 kez yüklediğim için daha yükleyemiyorum :(

beckhamxd

beckhamxd

Üye
elinde 100mb veya 150mb internet paketi olan domain karşiliginda takas edebilirim..
özeL msj ile msn bıraksınlar konuşalım..

Attisc

Üye
ben alırım 100mb

sergen48

Üye
bluetooth u olmayan telefonlar mms olarak hertürlü resim gönderilir tanes 4 trkcell kontor hadi yapmanız gereken sadece telefon modelinizi söyleyin bi de bana özelden resmi yollayın hemen resim telefonunuza uygun hale sadece 4 kontor düşebilirde

arslansem

arslansem

Üye
:hmmm

bungee

Üye
Satış kapanmıştır.

carnewam21

carnewam21

Üye
Bugün 14:50 - 16:00 saatleri arasında 100 mb internet paketi avea 8 kontör karşılığında gönderilir.

Teklif belirtilen saatler arasında ve ilk 5 kişi/paket için geçerlidir. Bu saatler dışında avea 10 kontör yada turkcell 15 kontör karşılığında satış yapmaktayım.

belirttigin saatler içinde alan oldumu bari:D:D

--------------- Ekleme ---------------

kontör karşılıgı domain satılır(genclikburada.org)

isteyen arkadaşlar olursa forum sitesi yapıp Kontrol Panelini verebilirim..

fiyat konusunda bana ulaşın [email protected]

kthy43

Üye
arkadaşlar elimde 100 mb internet paketi var .15 vodafone kontörü veya 10-15 turkcell kontorü karşılığında vericem.Daha başka bir şey ile teklif olursa onlarıda değerlendirmeye alabilirim.ilgilenen pm atsın yada maille ulaşsın.(Elimdeki son iki paket kaldı bu kadar düşük fiyata başka zaman alamazsınız acele edin derim)

oguziverson

oguziverson

Üye
arkadaşlar elimde 100 mb internet paketi var .15 vodafone kontörü veya 10-15 turkcell kontorü karşılığında vericem.Daha başka bir şey ile teklif olursa onlarıda değerlendirmeye alabilirim.ilgilenen pm atsın yada maille ulaşsın.(Elimdeki son iki paket kaldı bu kadar düşük fiyata başka zaman alamazsınız acele edin derim)
bn alabilriim 100 mb paket turkcell 10 kontöre anlaşalım

kthy43

Üye
vodafone olsa çok makbule geçecek.geçen gün turkcell 10 verene az geldi gözüme vermedim.turkcell 15 verceksen verim hemen ;) aslında 90 kontormüş.5 kontor daha artırısan birazdan kullanmaya başlarsın

bungee

Üye
Satış kapanmıştır.

carnewam21

carnewam21

Üye
Turkcell 100 MB İnt Paketi turkcell 15 kntre satlıktır...

elimdeki 2 adet paket kaldı almak isteyenler benimle iletişime geçsin..

iletişim=özel msj veya [email protected] adresini ekleyerekte olabilir...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

birde elimde bi domain var (genclikburada.org şeklinde) ilgilenen arkadaşlar varsa knt karşılıgı bunuda satabilirim..

isteyene forum haline getirip kontrol paneli komple teslim edilir...

ilgilenen arkadaşlar benimle iletişime geçsin...

domain ve int paketleri knt hericindede başka bişeylerlede takas yapılabilir..

carnewam21

carnewam21

Üye
almak isteyen yoqmu...

bungee

Üye
Satış kapanmıştır.

omrfrk

omrfrk

Üye
12 tane turkcell 100 mb lik paketim var.10 kont a anlaşırız.pm den ulaşablirsiniz.

KARA_KUVVET

KARA_KUVVET

Üye
Bu ay sonunda bu paketlerin kullanımı kaldırılıyormuş doğru mu?

sweety_boy_43

Üye
Bu ay sonunda bu paketlerin kullanımı kaldırılıyormuş doğru mu?

30 temmuzda ınternet paketı kampanyası bıtıyordu ancak 3g desteklı yenı cıhazlarda ınternet paketı sıfre kartı verılıyor bu sıfre yıne 5010 a gonderılecek .30 temmuzdan sonra 3g desteklı telefon satıslarında ciddi oranda artıs gozlenır bu durumda sıfre gondererek ınternet paketı alınacak..
sıfre gonderımı ıcın kampanya %100 uzayacak .
ancak 1 sımkarttan 1 senede 2 defa yararlanılıyor.
2010a gırdıgımızde kampanya daha bıtmemıs olur yenıden sıfreyle sallayarak paket alabılırsınız.tutma olasılıgı %1 olarak gozukuyor nedenmı cunku yenı olusturulan sıfre kartları 10 hanelı yanı 12345678AB seklınde oldugu ıcın tutturmak cok zor olacak ......

Üst Alt