Internet Paketi Takası-Satışı [Konu Ana Başlığı]

Sponsorlu Bağlantılar

carnewam21

carnewam21

Üye
10 kontore verebilirim

bu işte bi iş var:pro::pro::hmmm:hmmm

:D:D:D

--------------- Ekleme ---------------

elimde 7 adet int paketi bulunmaktadır

bunları toptan alırsanız kampanyam var

tane 25 knt

4 adet birden alacaklar için 70 knt

darülmendep

darülmendep

Üye
Arkadaşlar sadece 15 kontöre satıyorum almak isteyen profilime mesaj atsın ya da numaranızı özel mesaj atın

carnewam21

carnewam21

Üye
elinde kaç tane var ve kaç kez satış yaptın:D

yer6benim

yer6benim

Üye
carnewam21 den aldım paket hemen gonderdı kazık atmadı haberınız olsun almak ısteyen arkadaslara duyrulur

ysr86

ysr86

Üye
Bendede 2 Tane 100 MB paket var 25 er kontöre verebilirim. Hatta kontör Avea da olabilir

darülmendep

darülmendep

Üye
Elimde son iki paket var. İsteyenler profilime numarasını mesaj atsın. En geç 24 saat içinde dönülecektir. Kontörler sadece Avea ve Turkcell kontör olarak alınıp 15 kontördür.

carnewam21

carnewam21

Üye
100 mb int paketi 20 turkcell kntre vee 15 vodafone kntre satılır

elimde 5 tane şifre bulunmaktadır..
1 den fazla alacaksanız indirim yaparım..

alacak olanlar iletişime geçsin benimle özel msj yada peofilime msj bırakarak

[email protected] msn adresimide ekleyebilirsiniz

arslansem

arslansem

Üye
:ehe

7610ncu

7610ncu

Üye
elinde kaç tane var ve kaç kez satış yaptın:D

Arkadasm alaycı gülüşlerle Falan Ne Yapmaya Calısıyosun Anlamıs Degilim...........

elimde 3 tane var ve işe yaramıyor bende satıyorum...
kaç kontore satacagım seni ilgilendirmez ister 100 iste 5 ister bedavayada veririm....
sen satmaya direk 5 den veya herhangi bi sayıdanmı basladın yoksa ilk satısını yapmadan 2 den baslayıverdin.
ilk defa satıyosam bu kazık atacagım anlamınada gelmez(vede bu seni ilgilendirmez)
Sen Benim Mesajımdan Sunumu Cıkartmaya Calısıyosun Anlamadım , ben 5 kontor pahalıya satarım ama benimki iidir kazık atmam ama ben 10 kontore satarım ama ne olacagı bilinmez bu manayamı getiriyosun.
İste Benden Sana Paketlerin Şifresini Yollayayım Hayır İşlemiş Oluruz Sende Satarsın

Zaten Kontorunde Degilim Su internet paketleri için Yazdıgıma Degmez.Al Forum Senin Olsun

Normalde Konu Baltalamayı Forumda Tartısmayı Sevmem Ama Bu 2. Laf Atısın Carnewam.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sakin olun, satış ve alış dışında bu konuda diyaloğa girmeyin. Bu konu ileri gitmesi halinde satış işi yasaklanabilir veya tek kişiye yasaklanabilir. Dikkat edelim.

Redblue07

Üye
beyler elimde 100 mb internet paketi var aslında konu açıcaktım ama belki lüzümsüz görülüp silinebilir diye buraya yazayım dedim gerçekten kontöre çok ihtiyacım var o yüzden 10 kontör karşılığında vermek istiyorum lütfen alacak onlar özel mesaj atsınlar konuşalım acill ..

omrfrk

omrfrk

Üye
arkadaşlar elimde 12 tane 100 mb lik internet paket var.Takas veya almak isteyen olursa pm pls..

carnewam21

carnewam21

Üye
Arkadasm alaycı gülüşlerle Falan Ne Yapmaya Calısıyosun Anlamıs Degilim...........

elimde 3 tane var ve işe yaramıyor bende satıyorum...
kaç kontore satacagım seni ilgilendirmez ister 100 iste 5 ister bedavayada veririm....
sen satmaya direk 5 den veya herhangi bi sayıdanmı basladın yoksa ilk satısını yapmadan 2 den baslayıverdin.
ilk defa satıyosam bu kazık atacagım anlamınada gelmez(vede bu seni ilgilendirmez)
Sen Benim Mesajımdan Sunumu Cıkartmaya Calısıyosun Anlamadım , ben 5 kontor pahalıya satarım ama benimki iidir kazık atmam ama ben 10 kontore satarım ama ne olacagı bilinmez bu manayamı getiriyosun.
İste Benden Sana Paketlerin Şifresini Yollayayım Hayır İşlemiş Oluruz Sende Satarsın

Zaten Kontorunde Degilim Su internet paketleri için Yazdıgıma Degmez.Al Forum Senin Olsun

Normalde Konu Baltalamayı Forumda Tartısmayı Sevmem Ama Bu 2. Laf Atısın Carnewam.

''al forum senin olsun''

koptum yaww:D

neyse arkadaşım rekabet sonuçta:D

bu kadar büyütmeye gerek yoqki

ben sana bişey derim sonra sen bana bişey söylersin bunda gücenecek bi durum yoq

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Valla ben aldım talebiniz alındı internet paketiniz 24 saat içinde hattınıza tanımlanacak diye mesaj geldi 1 haftadır bişey gelmedi

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Valla ben aldım talebiniz alındı internet paketiniz 24 saat içinde hattınıza tanımlanacak diye mesaj geldi 1 haftadır bişey gelmedi

Mesajın gelmesini bekleme, telefonundan *456*3# arama tuşu, işlemi ile yada KALAN MB yaz 2260 a yolla. Hattına yüklenmişse öğrenebilirsin (iki işlem de ücretsizdir). Mesajın gelmesini bekleme yüklenmişse hemen kullanmaya başlayabilirsin.

sweety_boy_43

Üye
3 ADET İNTERNET PAKETİ ŞİFRESİ VAR, 100mb lik.isteyen varsa pm atsın tanesi 15 kntrden verılir.
Hayırlı günler herkese

7610ncu

7610ncu

Üye
ewet beyler 1 adet kaldı 100mb paket 10 kontor

Üst Alt