Lime wire görüşünüz ne

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lina_TR

Lina_TR

Üye
    Konu Sahibi
Lime wire görüşünüz ne
Arkadaşlar o gün bir şarkı indireyim dedim ailemde yanımdaydı tam 30dk gezdim ve bazı cinsel içerikleri görmeye maruz kaldım.rezil oldum aileme karşi.ben o andan itibaren artık limewire kullanma kararı aldım.birde bazı siteler bedava indir diyip para istiyor ne dersiniz.(bazı arkadaşlar kullanma hırsızlık yapmış olursun diyor)

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
bence de kullanma hep sorun çıkıyor inen şarkılarda hiç gerek yok ona

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Youtube'dan istediğin şarkıyı arat , sonra Any video converter freeware ile o videoyu indir , daha sonra MP3e çevir..

oguziverson

oguziverson

Üye
lime wire la hırsızlığın fln alakası yokki limewire tam olarak yasal olmayan bişeyde değil ztn tek yaptığımız başkasının pc sinden (izni olarak) şarkı fln indirmek dosya paylaşım programı ztn bn kullanıorum çokta memnunum
bi de bi siteden prosunu indirdim :D:D:D ii oldu

Cynical

Cynical

Üye
Üreticinin izni olmadan yapılan paylaşım yasal değildir. Paylaşanın izni birşey ifade etmez. (Bkz. Telif)
Limewire'ı bir zaman kullandım ama değişik problemlere neden oldu, bağlantının resetlenmesi gibi. Alternatif programlar da iş görüyor.

Lina_TR

Lina_TR

Üye
    Konu Sahibi
Youtube'dan istediğin şarkıyı arat , sonra Any video converter freeware ile o videoyu indir , daha sonra MP3e çevir..

evet genelde böle yaparım.reel player kullanıyorum. Ama bunu kendi bilgisayarımda yapıyorum başka bi yerde (cafede, akrabada, bu programları indirmek uzun iş.

aLLbiNo

aLLbiNo

Üye
BAzen Bişi Bulmuo Yaa :D

BaDThings

BaDThings

Üye
bunun yerine herhangi müzikle ilgili bir foruma kayıt olun istediğiniz her türlü şarkıyı herhangi bi sorunla karşılaşmadan indirin bunun dışında beemp3 sitesinden de hiçbir sorunla karşılaşmadan istediğiniz müziği indirebilirsiniz

Lina_TR

Lina_TR

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler:oke:

Mr.Crunch

Mr.Crunch

Üye
Bu tür müzik vs. dijital dosyaları (üreticiye, mağazaya) para vermeden edinmek her ne şekilde olursa olsun yasadışıdır ve doğal olarak normal şekilde reklam alamayacakları için bu tür cinsel içerikli reklamları yayınlamaktadır.
Öncelikle bu tür sitelere girerken tarayıcınızın "resimleri gösterme" özelliğini kapatın. En azından kötü resimler görünmeyecektir.
Daha iyi bir çözüm için kimse yokken girin bu tür reklamların olduğu sitelere.
Yukarıdaki mesajların hepsini okumadım ama göz gezdirdim şöyle bir. Bazı arkadaşlar kendi kullandıkları siteleri önermiş, bu siteler şu anda süper çalışıyor olabilir ama yaptıkları iş yasadışı olduğu için tespit edildikleri takdirde lağvedileceklerdir bir anda garip reklamları görürseniz şaşırmayın :)

Limewire ise bazen çok yararlı bir program olabilir. Ancak son zamanlarda aradığınız "çiçek" kelimesi bile olsa "çiçek girl bilmemne bilmemne" şeklinde aradığınız şeyle hiç alakası olmayan şeyler çıkıyor karşınıza. Tüm bunları bertaraf etmek için bence tam çözüm bir torrent sitesine üye olup orayla çalışmaktır. Ancak iyi torrent sitelerine üye olmak zordur ve sömürü yaptığınız takdirde kovulmanız kaçınılmazdır. Yani indirdiğiniz bir şeyi mutlaka uzun bir süre paylaşmanız gerekir.

Eğer Limewire gibi GNUtella ağıyle çalışan bir programda ısrarcıysanız Shareazaa programını öneriyorum.

Lina_TR

Lina_TR

Üye
    Konu Sahibi
Çok güzel yazmıssın ben dan indiriyorum. Birde bir torrent sitesi linki verirmisin daha önce hiç girmedim

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Bu tür müzik vs. dijital dosyaları (üreticiye, mağazaya) para vermeden edinmek her ne şekilde olursa olsun yasadışıdır ve doğal olarak normal şekilde reklam alamayacakları için bu tür cinsel içerikli reklamları yayınlamaktadır.
Öncelikle bu tür sitelere girerken tarayıcınızın "resimleri gösterme" özelliğini kapatın. En azından kötü resimler görünmeyecektir.
Daha iyi bir çözüm için kimse yokken girin bu tür reklamların olduğu sitelere.
Yukarıdaki mesajların hepsini okumadım ama göz gezdirdim şöyle bir. Bazı arkadaşlar kendi kullandıkları siteleri önermiş, bu siteler şu anda süper çalışıyor olabilir ama yaptıkları iş yasadışı olduğu için tespit edildikleri takdirde lağvedileceklerdir bir anda garip reklamları görürseniz şaşırmayın :)

Limewire ise bazen çok yararlı bir program olabilir. Ancak son zamanlarda aradığınız "çiçek" kelimesi bile olsa "çiçek girl bilmemne bilmemne" şeklinde aradığınız şeyle hiç alakası olmayan şeyler çıkıyor karşınıza. Tüm bunları bertaraf etmek için bence tam çözüm bir torrent sitesine üye olup orayla çalışmaktır. Ancak iyi torrent sitelerine üye olmak zordur ve sömürü yaptığınız takdirde kovulmanız kaçınılmazdır. Yani indirdiğiniz bir şeyi mutlaka uzun bir süre paylaşmanız gerekir.

Eğer Limewire gibi GNUtella ağıyle çalışan bir programda ısrarcıysanız Shareazaa programını öneriyorum.
:) Bu yararlı bilgiler için teşekkürler Burak...

Mr.Crunch

Mr.Crunch

Üye
Rica ederim Atacım. Zevk benim için birilerine fayda sağlamak :)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
:yuru

Catty

Catty

Emekli Yönetici
iyi güzel hoş yararlı , kullanıyorum :)

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
limewirede bazen şarkı aratırken aramaya yazdığın veya küçük harfle yazdığın ve yazdığının aynısı cıkıyor işte onu indirmeyin virüs onlar dikkatli olun arkadaslar

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
şöle bir örnek veriyim sizlere limewireye gerek kalmadan

google'a böle yazdığınızda

edward maya stereo love 4shared

hemen ilk sayfada download yapabiliceğimiz upload sitesi ile karşılaşıyoruz

4shared'den bulamazsanız zippyshare,rapidshare yazın

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
Ben Şahsen KuLLanmıyorum LimeWire ' ü çok aciL birşey oLursa internetten haLLediyorum.

Calaissien

Üye
Korsana hayır diyorum baska da birşey demiyorum.

Salihyet

Salihyet

Üye
Bedava indir para ver diyor, bu zaten baştan kurmaca olmuş, google dan yararlan derim.. Rapidshare üzerinden arama yapan siteler de bazen sonuç verebiliyor :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt