Bu tür müzik vs. dijital dosyaları (üreticiye, mağazaya) para vermeden edinmek her ne şekilde olursa olsun yasadışıdır ve doğal olarak normal şekilde reklam alamayacakları için bu tür cinsel içerikli reklamları yayınlamaktadır.
Öncelikle bu tür sitelere girerken tarayıcınızın "resimleri gösterme" özelliğini kapatın. En azından kötü resimler görünmeyecektir.
Daha iyi bir çözüm için kimse yokken girin bu tür reklamların olduğu sitelere.
Yukarıdaki mesajların hepsini okumadım ama göz gezdirdim şöyle bir. Bazı arkadaşlar kendi kullandıkları siteleri önermiş, bu siteler şu anda süper çalışıyor olabilir ama yaptıkları iş yasadışı olduğu için tespit edildikleri takdirde lağvedileceklerdir bir anda garip reklamları görürseniz şaşırmayın
Limewire ise bazen çok yararlı bir program olabilir. Ancak son zamanlarda aradığınız "çiçek" kelimesi bile olsa "
çiçek girl bilmemne bilmemne" şeklinde aradığınız şeyle hiç alakası olmayan şeyler çıkıyor karşınıza. Tüm bunları bertaraf etmek için bence tam çözüm bir torrent sitesine üye olup orayla çalışmaktır. Ancak iyi torrent sitelerine üye olmak zordur ve sömürü yaptığınız takdirde kovulmanız kaçınılmazdır. Yani indirdiğiniz bir şeyi mutlaka uzun bir süre paylaşmanız gerekir.
Eğer Limewire gibi GNUtella ağıyle çalışan bir programda ısrarcıysanız Shareazaa programını öneriyorum.