Ram yükseltme için yardım

Sponsorlu Bağlantılar

numan_halo

Üye
Arkadaşlar,
Benim Bilgisayarın Özellikleri Şöyle;

CPU: Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz
CPU SPEED: 3.00 GHz Performance Rated at 4.50 GHz
SYSTEM RAM: 479 MB
Microsoft Windows XP Professional
Video Card: 32 MB :(
DirectX Version : 9.0c

Ekran Kartımı değiştirmek, Ram'i Yükseltmek istiyorum.. Yardımlarınızı Bekliyorum...
Bilgisayarımda Oyun oynamak istiyorum... :)

ACİL YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM....

eldergod

eldergod

Üye
Arkadaşlar,
Benim Bilgisayarın Özellikleri Şöyle;

CPU: Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz
CPU SPEED: 3.00 GHz Performance Rated at 4.50 GHz
SYSTEM RAM: 479 MB
Microsoft Windows XP Professional
Video Card: 32 MB :(
DirectX Version : 9.0c

Ekran Kartımı değiştirmek, Ram'i Yükseltmek istiyorum.. Yardımlarınızı Bekliyorum...
Bilgisayarımda Oyun oynamak istiyorum... :)

ACİL YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM....

anakartınla hangi ekran kartı ve ram markalarının uyuştuğunu öğren ben sadece ram imi yükselttim ekran kartım 128 mb den 512 mb oldu :coold:

Görkem Yıldız

Üye
b16 benim ram 256 nası yukseltecem dedıgını yaptım ama yukselmedıkı :bilmem:

gnc_21

Üye
:megafon: SLM ARKADAŞLAR BEN PC ME YENİ BİR RAM ALACAM ŞU ANDA TAKILI BİR RAM VAR BUNUN HIZI
800 MHz 1GB BUNA BİR RAM DAHA EKLEMEK İSTİYORUM MHz AYNI OLMAK ZORUNDA MI ???????

blackcastle_42

blackcastle_42

Üye
bilgisayrımdan rami 1500 mb yapsam 1.5 gb lik ram almış gibi performans gösterirmi

kerim_12

kerim_12

Üye
DDR3 RAM ile 1375 Mhz türkiyenin en güvenilir ramı ...deneyebilirsin

kadiray98

Üye
slm arkadaslar ben arkadasımdan yeni bir bilgisayar aldım.özellikleri kısaca söyle.
işlemci intel(R)pentium(R) 4CPU 2.00GHZ
RAM:256 MB.... nividia EKRAN KARTI 64 MB(intagraded ramdac)harddisc 38 gb
ben bu bilgisayarı ram ve ekran kartını değiştirerek hızlandırmak istiyorum.nasıl bir ram ve kart almam lazım fiyatı hakkında ortalama birsey söyleyebilirmisiniz.tskkürler.

ademey

Üye
İçinde

kartal.kara

Üye
Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarlardan da fazla anlamıyorum. Bende Toshiba a100 036 laptop var. Ram'i 1, fakat artırmak istiyorum. 2'lik ram alıp 2,5'e çıkarmak istiyorum. Görür mü, görmez mi, ram markası ne olmalı...? Acil yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler...

--------------- Ekleme ---------------

Bu arada Ramim DDR2 533

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Maximum 4 GB'a kadar arttırabilirsin.Markası sana kalmış birşey.Bence Kingston al.

sencer422

sencer422

Üye
512,512 (kingston) iki adet ram takarsan hızın çok artar ve bi sorun çıkarmaz :oke:

xxx_44

Üye
valla konu yazılalı çok olmuş ama bende yazayım.. kardeşim senin anakart ddr3 yada ddr2 kabul etmez sakın takma takmaya çalışma zaten girmez yuvaya :D senin alacağım en kıdemli ram
ddr 533... ram slotları kaç taneyse o kadar yani
3 slot varsa
1 gb 533 mhz * 3 = 3 gb lık ram atabilirsin... saygılar mhz i 533 olmak şartıyla

PhoenixGuard

PhoenixGuard

Üye
valla konu yazılalı çok olmuş ama bende yazayım.. kardeşim senin anakart ddr3 yada ddr2 kabul etmez sakın takma takmaya çalışma zaten girmez yuvaya :D senin alacağım en kıdemli ram
ddr 533... ram slotları kaç taneyse o kadar yani
3 slot varsa
1 gb 533 mhz * 3 = 3 gb lık ram atabilirsin... saygılar mhz i 533 olmak şartıyla

Girenleride Var Mesela Benim Sırf Bunun Yüzünden Anakartımı Yakmıştım :d: