3g için bir soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
osnakli

osnakli

Üye
    Konu Sahibi
3g için bir soru
Turkcell resmi sitesinde ve reklamlarında 81 il merkezinde aynı anda 3G'ye geçilecek diyor.
şimdi glelim soruya Turkcell tüm şebeklerini 3G'ye ne zman geçirir.bunun yasal bi zorunluluğu var mı.yoksa benim gibi köyde yaşayan bir insan 3Gile ne zman tanışabilir?

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Yasal zorunluluğunun olduğunu sanmıyorum, bu tamamıyla operatörlerin çalışmasına kalmış. Köylere ise en az 1 yılı alır diye düşünüyorum, tabi köyün merkezden çok uzaksa 2 hatta 2.5 yılı bile alabilir.

osnakli

osnakli

Üye
    Konu Sahibi
bilgi için tşkler o zman ben 2 yılı beklerim :)

sweety_boy_43

Üye
Mesela bizm köy merkeze uzak ama baz istasyonu 3g ye uyumlu olduğunu söylediler.2 sene önce kuruldu 150m yüksekliği var direğin.
3g nin köyle alakası yok bulunduğun yerde 3g uyumlu istasyon varsa 3g den yararlanırsınız

asigsasi

asigsasi

Üye
Tahminimce 3g merkezlerden baz istasyonlarına dağılım olacaktır

elive

elive

Emekli Yönetici
çok uzun sürmez. teknoloji hızla gelişiyor. zaten türküyede 3g çoktan hazırdı gibi bişeydi. sadece ihaleler ve formaliteler yüzünden Türkiye 3g ye biraz geç geçiyor. Avrupadaki insanlar çok uzun zamandan beri (düşünün n73 3g destekliyor ve çıkalı 4 sene oldu) kullanıyorlar. Neyse geç olsun güzel olsun. Hepimize hayırlı olsun :)

osnakli

osnakli

Üye
    Konu Sahibi
valla bizim şebekede yeni kuruldu geçen gün turkcellden bakım ve onarım için geldiler bende sordum 3g ne zman gelir die bu şebekeye onu sadece turkcell bilir demişdi.

carnewam21

carnewam21

Üye
çok uzun sürmez. teknoloji hızla gelişiyor. zaten türküyede 3g çoktan hazırdı gibi bişeydi. sadece ihaleler ve formaliteler yüzünden Türkiye 3g ye biraz geç geçiyor. Avrupadaki insanlar çok uzun zamandan beri (düşünün n73 3g destekliyor ve çıkalı 4 sene oldu) kullanıyorlar. Neyse geç olsun güzel olsun. Hepimize hayırlı olsun :)

baq yaa hep içimde bi burukluk olur bu yüzden

hatta arada bi şarkı gelir aklıma '''şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler''' die bi şarkı vardıyaa peki şimdi bize kaybolan yıllarımızı kim verecek 3g yi millet çok uzun zamanlar önce kullanıolar biz daha yeni başlayamdık bile..

bi ülke bu kadar geri kalır ancak...

sonrada ya sev ya terket dersiniz neresini sevecem

ilo53

ilo53

Üye
pekı karsımızdakı kısı 3gli telefonu yoksa ne olcak goruntulu konusabılıcezmı??? n70 war bende vıdeolu ara dıyo oyle arama yapıcaz galıbaa

blueboytr

Üye
karşınızdaki kişinin telefonu 3g li değilse siz görüntülü arama yapsanız bile o sizi göremez ki. belki kendi kendinizi görürsünüz.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Soru cevaplanmıştır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...