snake 3 en yeni yılan oyunu burada eheh

Sponsorlu Bağlantılar

turan ahmet

turan ahmet

Üye
eyvallah aga:ehe

cihatgenc

cihatgenc

Üye
sagolasın

cadde 48

Üye
teşekkürler

Laz¥

Laz¥

Üye
Teşekkürler

html_cod

html_cod

Üye
çok saol

Antisentimental

Antisentimental

Üye
bu oyunu çok aradım sonundaa:oke:

ozdenipci

Üye
saolun inş çalışır :)

antiask

antiask

Üye
saolasın kanka

hayri41

hayri41

Üye
çok saol kardeşim emeğine sağlık

cimkerim

Üye
oyun geçersiz

jamone1

jamone1

Üye
saol kardeşim bende silmiştim yanlışlıkla iyi oldu :ehe

aLLbiNo

aLLbiNo

Üye
Saq0L

aydnkrc

aydnkrc

Üye
ya arkadaşlr bende bu oyunu çok aradım buldgmda indrdm telfnum 6300 hep hata verdi.. 6300 da deneyen varmı arnzda cevap vereblrmsnz çalışıyomu

cimkerim

Üye
jad dosyası yok jad dosyası gerek yoksa çalışmaz :S

--------------- Ekleme ---------------

bak şimdi 6300 orjinal oyunları yaz googleye ondan sonra 6300 5300 3110c 5200 orjinal oyunları felan dio ona tıkla 6300 likine tıkla ve indirdikten sonra aç dosyayı içinde snake 3 rar bide snake 3 jad olacak onların ikisini rardan çıkar telefonuna gönder ilkönce jad dosyasını sonra jar dosyasını gönder veee ii oynayışlarrr :coold: yanlız yazılımı ingilizce :D

eğer tam çalışmasını istiosan ben bu konuda uzmanım şimdi googleye aç 6300 orjinal oyunları yaz sonra 6300 5300 3110c 5200 orjinal oyunları falan dio ona gir 6300 linkine tıkla dosyayı indirdikten sonra dosyayı aç içinde snake 3 jar bide snake 3 jad dosyası olacak onları çıkar ve ikisini telefonuna gönder ama ikönce jad dosyasını sonra jar dosyasını gönder işlem tmm istediğin gibi oyna hatta 2 saat oynasanda hata vermez ama gene çalışmayabilir ama denemekte fayda var

mehmet2112

mehmet2112

Üye
eyvallah

cimkerim

Üye
hata verir çünkü onun jad dosyasını atmamışsın

aydnkrc

aydnkrc

Üye
6300 da sadece jar dosyalarla oyun açılyo die blyrm ve ayrca birsürü oyun indrdmhalada tlfonumda hc hata vermdi jad dosyasnı atmdgm halde bu oyunun özellgi nede hem jar ı hemde jad ı istyo (yardm edden arkdaşalra tşkrler)

eldergod

eldergod

Üye
    Konu Sahibi
6300 da sadece jar dosyalarla oyun açılyo die blyrm ve ayrca birsürü oyun indrdmhalada tlfonumda hc hata vermdi jad dosyasnı atmdgm halde bu oyunun özellgi nede hem jar ı hemde jad ı istyo (yardm edden arkdaşalra tşkrler)

orjinal oyun olduğu için jad dosyası olmadan oyun türkçe olmuyo ayrıca oyuna başlanmıyor ama illede bütün oyunlarımın jad dosyası olsun diyosanız jadmaker adlı pro. ile oyuna ait jad dosyasını yaratabilirsiniz

cimkerim

Üye
çalışır yüklemesini becerememişsindir

onun bide jad dosyasını at

cimkerim

Üye
e bilioz heralde