pc den teli yönetme

Sponsorlu Bağlantılar

mbjk

Üye
    Konu Sahibi
pc den teli yönetme
arkadaslar böle bi program var ve ben bunu arıyorum yardım ediceginizi düşünüyorum.tele ellemeden bilgisayardan kontrol ediliyoya 6600 olanı anlatırsanız nası oluyo nolur cok lazım

Ozan

Ozan

Admin
pc remote diye bir program var onla oluyor diye biliyorum sistem araçları uygulamaları forumunda bakınız

mbjk

Üye
    Konu Sahibi
arkadasım bulamadım desem ne dersin link versen vallaha bi iyilik yaparsınki lütfen'''

Ozan

Ozan

Admin
Arkadaşım şu an sadece telefondan pc yi yöneten br yazılım biliyorum ben senni dedigin gibi simdi dikkat ettim de bilgisayardan telefonu kontrol eden yazılım yok sanırım ama bakıyorum.

Telefondan pc yi kontrol eden yazılım >

mservank

mservank

Üye
evet arkdaş tam tsersi istemiş şimdiye kadar öyle bi pro hiç görmedim

mbjk

Üye
    Konu Sahibi
olurmu yaaaa.hiç trt deki bilişim rüzgarını izlemiyomusunuz.orda gözsteriliyo.amacım reklam deil ama orda gösterildiğini söledim kesin var.tele ellemeden pc ye kontrol ediyosun

Ozan

Ozan

Admin
Telefonunuzu bilgisayardan mı kontrol ediyosunuz, bi ekran çıkıyo telefonu o sekilde yönetiyorsunuz öyle mi ?

sublieutenant

sublieutenant

Üye
olurmu yaaaa.hiç trt deki bilişim rüzgarını izlemiyomusunuz.orda gözsteriliyo.amacım reklam deil ama orda gösterildiğini söledim kesin var.tele ellemeden pc ye kontrol ediyosun

bi sene sonrada biz tanışırız elbet...:ehe

mservank

mservank

Üye
yav böyle programlar o sitede veriliyordu galiba bazılarını ekliyorlardı

Ozan

Ozan

Admin
Varsa da paralıdır eklenmez biryere ama araştırıyorum bakalım .

..::MAFIA::..

..::MAFIA::..

Üye
enteresan pcden teli niye yönetcen eğer mesaj yazmak içinse git nokia shop a orada bllethoot klavye var ondan al

mbjk

Üye
    Konu Sahibi
yok yaaa olurmu sırf msj içinmi kullanılıyo tele ellemeden programı falan yüklüyosunuz.oyun oynuyosunuz.en önemlisi webcam olarak kullanılıyo.programı buldım ama yapamadım zaten vazgectim .sıkıcı ugraması

kadir059

Üye
Saol

poyraz_216

Üye
arkdaş cok basit sen mobile remote control programını googlede yaz orda hemen cıkar onu indir ama 7 günlük kullanım zmananı var 7 günden sonra istiyor bulursan banada haber ver ben buldum para istiyor 7 gün kulladım süper telefonumun tv si var pc den izledim telvizyonu isteidigm boyutta

--------------- Ekleme ---------------

arkdaş cok basit sen mobile remote control programını googlede yaz orda hemen cıkar onu indir ama 7 günlük kullanım zmananı var 7 günden sonra -regıstır istiyor bulursan banada haber ver ben buldum para istiyor 7 gün kulladım süper telefonumun tv si var pc den izledim telvizyonu isteidigm boyutta
.........

savascıkobra

savascıkobra

Üye
arkadaslar mbjk nin dedigi dogru o program var hemde burda turkıyede hatta bızım ders hocası bıle onu kullanıyor ama bıze soylemıyor ne oldugunu yanı adının....

Takipçi Satın Al

Üst Alt