Kelebek_Irc cepten

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Da®kness

Da®kness

Üye
    Konu Sahibi
Kelebek_Irc cepten
Mtv_Irc sohbet programının türkceleştirilmiş halidir.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: cenk_levent, cem_uzuner, caloom ve 3 diğerleri

Da®kness

Da®kness

Üye
    Konu Sahibi
Türkçeleştirme bana ait. Her türlü alıntı yapılabilir. :) Teşekkür butonunu kullanın yeter.

soulsearcher

Üye
kardeş ben indirdim kurdum bu programı baglantı hatası veriyor error bişiler yazıyor açıklamasını yaparmısın

Da®kness

Da®kness

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş bekle sana güzel bir açıklama hazırlayayım.

soulsearcher

Üye
ok bekliyorum

Da®kness

Da®kness

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle belirteyim vodafone hattımda bir türlü bende bağlantı kuramadım.
Turkcell veya avea hatlarla denendi. Uygulamanın menüsünden Seçeneklerden 'irc profili olustur' seç. Profil ismine hangi sohbet serverine bağlanacaksan onun adını ver. Nick bölümünde 'kelebek_irc_user' yazar buraya kullanmak istediğin nicki yaz. Alternatif nick kısmına asıl nick kabul edilmediğinde yedek olarak bir nick daha yazabiliriz. IRC Server bölümünü komple sil sana aşağıda vereceğim serverlardan birini yaz. Sanırım kelebek gen tr kullanıcılardan normal web sayfasından doğrulama istiyor. Çalışmayabilir. Bundan sonraki ayarlar o kadar önemli değil. Kaydet deyip çık. Seçenekten bir daha kaydet çık deyip normal ekrana dön. Tekrar seçenek tuslayıp, 'Bağlantı kur' seç. Bağlantı kurulduktan sonra menü kullanımı o kadar zor değil.
IRC SERVERLARI
irc.sohbet.net
irc.zurna.net
benim aklıma gelen server domainleri bunlar. Bir kaç tane daha olacaktı.
Birden fazla profil oluşturup kaydedebilirsin.

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Ne içerikli sohbetler?

Da®kness

Da®kness

Üye
    Konu Sahibi
-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
Turkcell veya avea hatlarla denendi. Uygulamanın menüsünden Seçeneklerden 'irc profili olustur' seç. Profil ismine hangi sohbet serverine bağlanacaksan onun adını ver. Nick bölümünde 'kelebek_irc_user' yazar buraya kullanmak istediğin nicki yaz. Alternatif nick kısmına asıl nick kabul edilmediğinde yedek olarak bir nick daha yazabiliriz. IRC Server bölümünü komple sil sana aşağıda vereceğim serverlardan birini yaz. Sanırım kelebek gen tr kullanıcılardan normal web sayfasından doğrulama istiyor. Çalışmayabilir. Bundan sonraki ayarlar o kadar önemli değil. Kaydet deyip çık. Seçenekten bir daha kaydet çık deyip normal ekrana dön. Tekrar seçenek tuslayıp, 'Bağlantı kur' seç. Bağlantı kurulduktan sonra menü kullanımı o kadar zor değil.
IRC SERVERLARI
irc.sohbet.net
irc.zurna.net

açıKLamayı iLk mesaja ekLesen Çok daha iyi oLurdu bence :) ayrıca birazda program hakkında biLgi verseydin..
Neyse Neyse eLine sağLık :) :)

Da®kness

Da®kness

Üye
    Konu Sahibi
açıKLamayı iLk mesaja ekLesen Çok daha iyi oLurdu bence :) ayrıca birazda program hakkında biLgi verseydin..
Neyse Neyse eLine sağLık :) :)

Bu dosyayı zaten paylaşıp paylaşmama konusunda tereddütlüydüm. Yinede ilgi gördü. java telefonlarda güzel çalışıyor. N70 te kapanma yapıyor. Symbian telefonlar için tavsiye etmem. Mtv irc yazıp forumda aratırsan orjinal hali ile ilgili konu bulabilirsin.

ada965

Üye
IRC SERVERLARI
irc.sohbet.net
irc.zurna.net

eyw paşam:d:

--------------- Ekleme ---------------

9500 da çalışıyor hemde tam ekran

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...