acil yardım... iphone suya düştü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

simonS

Üye
    Konu Sahibi
acil yardım... iphone suya düştü
İphonem suya düştü lutfen yardım edin…

esmerjojuk

Üye
Arkadaşım sana şu şekilde yardımcı olabilirim benim cihazımda suya düşmüştü ve çankayada dijitalcepservis adında bi teknik servise götürdüm yetkili kişi bana 1gün sonra gelip cihazınızı alabilirsiniz dedi ve inanırmısın 1gün sonra gittiğimde cihazımda hiçbir problem olmadan aldım servisin numarası:02324830055 cihazının içi daha fazla çürümeden arasan iyi olur bence…

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
Umarım ekrana bişey olmamıştır.Olduysa gerçekten hiç boşuna uğraşma hurda olarak sat ii fiyat eder nerden bahksan 300 tl eder.

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
geçmiş olsun esmer arkadşim senin cihaz iphonemiydi yoksa farklı bir markami geçen bi arkadaşin samsung teli aynı biçimde suya düstü güneşte 1 gün beklettik sorunsuz açıldı ama ayni şey iphone için soylemek zor acaba sonuç ne oldu

Ozan

Ozan

Admin
Arkadaşım sana şu şekilde yardımcı olabilirim benim cihazımda suya düşmüştü ve çankayada dijitalcepservis adında bi teknik servise götürdüm yetkili kişi bana 1gün sonra gelip cihazınızı alabilirsiniz dedi ve inanırmısın 1gün sonra gittiğimde cihazımda hiçbir problem olmadan aldım servisin numarası:02324830055 cihazının içi daha fazla çürümeden arasan iyi olur bence…
Geçmiş olsun

Evet arkadasın dedigi gibi izmir- çankaya da dijital cepservis olayı çözer :oke:

Bu arada yardım isterken daha anlasılır konu adı veriniz .. *Düzenlendi

NuMuNeLiK

Üye
basligi görünce icimden gecmis olsun demek gecti.klasik yöntemler pirinc dolu kasenin icinde bir gün bekletmek günese koymak fönlemek..henüz hic bi telefonumu suya düsürmedim birde düser düsmez pilini cikariyorlar kisa devre yapmasin diye ama bu iphone da mümkün degil.

simonS

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkür ederim özellikle esmerjojuk çok saol verdiğin teknik servis son derece profesyonel iş yapıyor 1günde cihazımı yapıp verdiler. ihtiyacı olan herkeze tavsiye ederim çok iyi işçilik yapıyorlar ve bana elleriden geldikce fiyattada yardımcı oldular iphoneyle ilgili bi sıkıntınız varsa mutlaka zaman kaybetmeden gözünüz kapalı gidebilirsiniz...

furkancan61

Üye
has oldi:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt