Arkadaşlar 5610 alayım mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar 5610 alayım mı?
Arkadaşlar cep telefonu alacağım 5610 içime sindi ama internette duyduklarıma göre telefon hatalıymış versiyon yükletince düzeliyormuş gibi birsürü şey ne yapayım alayım mı?almayayım mı? ne yapayım?

--------------- Ekleme ---------------

Ayıp ama ya 6 kişi bakmış bi kişi bile cevap yazmamış gerçekten ayıp yardıma ihtiyacımız var yani :@

xanax_27

Üye
alll...

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Al bence

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
Telefonla ilgili deneyimi olanlar konuşursa benim için daha iyi olur
Telefonun iyi ve kötü taraflarını yazsanız iyi olur

oguziverson

oguziverson

Üye
bnm ablam aldı daha 6 ay olmadan telin kayar tuşu kırıldı ki ablam hiç müzik fln dinlemez o tuşu kullansın ,kullansa kaç ayda kırılırdı sn düşün,bide temassızlık nedenyile ekran gidip gelio ,tel çalışıo ekran yok karartı sadece ve bu sorun hep oluomuş 5610 da bi daha düşün derim:oke:

turkuaz1776

Üye
EDIT: Konu satış ya da alış konusu değildir

Bence al derım cunku guzel bı telefon kamerasıda çok güzel resımler çekıyor sen boşver o dıyenler benım arkadasım da da vardı tel super vıdeo ve resım cekıyor.

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
bnm ablam aldı daha 6 ay olmadan telin kayar tuşu kırıldı ki ablam hiç müzik fln dinlemez o tuşu kullansın ,kullansa kaç ayda kırılırdı sn düşün,bide temassızlık nedenyile ekran gidip gelio ,tel çalışıo ekran yok karartı sadece ve bu sorun hep oluomuş 5610 da bi daha düşün derim:oke:

NOKIA 5610 2 . EL CEP TELEFONU ARIYORUM.Kayseri de satmak isteyenler varsa bana ulaşsınlar.Msn : [email protected]

Bence al derım cunku guzel bı telefon kamerasıda çok güzel resımler çekıyor sen boşver o dıyenler benım arkadasım da da vardı tel super vıdeo ve resım cekıyor.

Açıkçası kafam çok karıştı iki çelişkili cevap...bugun bi telefoncuda 6500s gördüm elime aldım güzel bi telefona benziyodu 6500s mi alsam acaba?oofff kafam çok karıştı :ss

oguziverson

oguziverson

Üye
6500 iyi bir seçenek carls tessar lensi de var fotoraflarda daha ii kaliteyi yakalarsın ,çelişkiye düşmemek için bnce 5610 sorun yaz google bnm yazdıklarım çıkcak ztn,alan çoğu kişi şikayetci,bu forumdada vardı ekran gitti babam çok kızcak die bi konu açmıştı hatta yeni almış 5610u , o konuyu ablam 5610 almadan önce okusam aldırmazdım o teli.şimdi garantiden dönmesini beklio kullanamıo 2 haftadır!
6500 la 5610 aynı ztn sadece dışı farklı o kadar denedim iki telide:oke:

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
6500 iyi bir seçenek carls tessar lensi de var fotoraflarda daha ii kaliteyi yakalarsın ,çelişkiye düşmemek için bnce 5610 sorun yaz google bnm yazdıklarım çıkcak ztn,alan çoğu kişi şikayetci,bu forumdada vardı ekran gitti babam çok kızcak die bi konu açmıştı hatta yeni almış 5610u , o konuyu ablam 5610 almadan önce okusam aldırmazdım o teli.şimdi garantiden dönmesini beklio kullanamıo 2 haftadır!
6500 la 5610 aynı ztn sadece dışı farklı o kadar denedim iki telide:oke:

Saolasın birader hemen bakacağım :oke:

Bişey sorocam müzik kalitesi iyi miydi 6500snin?

arslansem

arslansem

Üye
Almak istiyorsan al niye kızıyosun :ehe

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
Allah allah sana kızan mı var ben bu konuyu açtım ama kimse bakmadı diye kızıyom

Peki başka telefon önerisinde bulunacak olan var mı? Marka :Nokia 550 TL ye kadar görüşlerinizi bekliyorum
Saygılarla...

thecentilmen

thecentilmen

Üye
telefon dediğin 6600 olur başkasını boşver

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
Hıımm başka önerisi olan?

Bora

Bora

Üye
Hepsini salla kenara gitsin. sgh-İ550w al

Odysseus

Odysseus

Üye
Merhaba arkadaşım.

Öncelikle şunu söyleyeyim. İki tane kayar kapaklı telefon kullandım hayatımdan bezdim. Artık monoblok haricinde telefon şahsen kullanmam.

Konularını takip ediyorum ve sanırım S40 işletim sistemli bir telefon almaya karar verdin. Ben kullanmadığım bir telefon hakkında yorum yapmayı sevmem, ya kendim kullanmalıyım ya da kullanana yakından şahit olmalıyım. Bu yüzden sana sözlümün kullandığı telefonu önermek istiyorum. 5310 Xpress Music. KVK Kozyatağı Merkez serviste çalışan akrabam var. Şu ana kadar en az sorun çıkan telefon olduğunu söylüyor. En çok satılan 6300 da bile yüksek hafıza takıldığında donma sorunu olduğunu söyledi. Bu telefonu sana rahatlıkla tavsiye ederim. Fiyatları da çok fazla değil. Memnun kalacağını düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt