Bundan Sonra Resimli Paylaşımlarımızda "www.maxicep.com" yazısını veya logosunu belirtelim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
Bundan Sonra Resimli Paylaşımlarımızda "www.maxicep.com" yazısını veya logosunu belirtelim
arkadaşlar bu konuyu açmamın sebebi bir kaç mobil cep sitesi dolaşırken bizim sitemizdeki oyun pro... bunların aynenn alıntı yapıldığını görüyorum:(
hatta bnm bir konumda upload bana aittir yazısınaa kadar aynen alan birine rasladım:@
alıntı olduğunu bile belirtmiyorlar:(

bunu önlemenin tek yolu paylaşımlarımızda resimleri masaüstünde paintle birlikte açarak "www.maxicep.com "yazısını veya maxicep logosunu eklemektir...

:horse:BİZİ SÖMÜRMELERİNE İZİN VERMEYELİM ARKADAŞLAR:turkiye:

• Beğen
Tepkiler: Salihyet, Dogus Pertez, Odysseus ve 3 diğerleri

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
güzel düşünce kardeşim ama küçük bi simge bulsak ben bi ara denedim bi türlü yakıştıramadım resme paintten yapıncada biraz garip durdu sanki :)

arslansem

arslansem

Üye
Güzel düşünce ;)

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Müthiş bir düşünce......
Bende bir forumda benim konumu gördüm adam o kadar erinmiş konuyu düzenlemeye ben konuya "Türkiye Forumlarında ilk kez Maxicepte Salih Baba™ Farkıyla" yazmıştım....Onu bile silmemiş....

Aslında Maxinin reklamını yaptırmış oldum ama:D resim olayına katılıyorum....

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Güzel bir konu açmışsın!

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Evet ama resimde koysak gine kopyalayacaklar en azından işleri zorlaşır veya maxicepin reklamı yapılmıs olur.

Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
turkordu

turkordu

Üye
İyi fikir yanlız reklam konulan resimlerin çoğu reklamsız olarak bulunabilir.

Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
ya bizim sitemizden çalmasınlarda(çalarkende belirtsinler) gitsin istedikleri yerden bulsunlar...
zaten adamlar sade copy paste yapıo onlar resim bulmakla uraşmaz:)

Bora

Bora

Üye
Ben her yaptığım paylaşımda eklemek için uğraşıyorum. Bu konuya değindiğin için teşekkür ederim.

Odysseus

Odysseus

Üye
Yararlı bir düşünce. Maxicep adına yaptığınız herşey için teşekkürler.

ALPARS™

ALPARS™

Üye
Bu iş adminlere düşüyor.

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
bende aynı düşüncedeyim kaç tane konumu gördüm hepsindede alıntı dememişler ya
adminlere iş düşüyo demişsinde adminler hangi biri ile ugraşsın
ben bile az önce kaç tane resim ekledim bir konuda o yuzden biraz zor bir problem:hmmm

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Bu aklımda hep var ancak uğraşmak yerine otomatik bir sistem ayarlamamız fazla vakit kaybı yaşatmayacak bize. Ozan'ı yarın misafir ettiğimde konuşacağım konular arasında. :)

Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
Bu iş adminlere düşüyor.

arkadaşlar adminin birsürü görewi var adminler bildiğiniz gibi öyle sadece admin simgesiyle dolaşmıyor...
günde yaklaşık 100 paylaşım olsa admin bunların hangisiyle uğraşacak zor deil... resme sağ tıklayıp birlikte açtan painti seçip orda "A" BUTONUNA TIKLAYARAK maxicep.com yazısını ekleyebilirsiniz bu hem sizin için hem de site için faydalı olacaktır...

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Gerçekten güzel düşünce kardeşim...Buna dikkat edeceğim bende...Teşekkürler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt