İşte benim merak edilen Akvaryumum ve Kaplumbağlarım. :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bora

Bora

Üye
    Konu Sahibi
İşte benim merak edilen Akvaryumum ve Kaplumbağlarım. :D
Selam sevgili hayvansever maxicep üyeleri;

*5 yıldır baktığım kaplumbağalarımın ve içinde yaşadıkları akvaryumun resimlerini sizlerle paylaşmak istedim :) Kaplumbağalarımın isimleri 'sanane' ve 'banane'

Sanane dişi olan, Banane erkek olan :D

Resimleri büyütmek için üzerine tıklayabilirsiniz

Değerli yorumlarınızı bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: osman özer

Bora

Bora

Üye
    Konu Sahibi
eee yorum yazan yok mu? :ehe

osman özer

Üye
Akvaryumunuzu çok beğendim. Tam teşekküllü görünüyor. Benimde 2 tane kaplumbağam var. Küçük bir kapta besliyorum. Ama, bunun hayvana zulüm olduğunu düşünüyorum. Bu sebepten, sizdeki gibi bir sistem almayı düşünüyorum. Toplam maliyeti nekadardır acaba? Neleri içerir? Birde, günde nekadar yem verilir? Cevaplandırırsanız sevinirim.

Consul9

Consul9

Üye
KAPLUMBAĞALARA günde 1 kere yem wermeniz yeterlidir haa eğer kap. yemi yoksa balık yemii
güneşlenmeye bayılırlar özel kaplumbağa kaplarıda 10tldir

Bora

Bora

Üye
    Konu Sahibi
Akvaryumunuzu çok beğendim. Tam teşekküllü görünüyor. Benimde 2 tane kaplumbağam var. Küçük bir kapta besliyorum. Ama, bunun hayvana zulüm olduğunu düşünüyorum. Bu sebepten, sizdeki gibi bir sistem almayı düşünüyorum. Toplam maliyeti nekadardır acaba? Neleri içerir? Birde, günde nekadar yem verilir? Cevaplandırırsanız sevinirim.

Benim sistemim akvaryum, kum çakıl, motor, ısıtıcı, içindeki evler bitki vs. toplam hepsi dahil 150TL falan tutmuştu ancak bu 3 sene önceki bir fiyat bugün ne olmuştur bilemem.Kaplumbağalarınızı büyük suda (büyük alanda) büyütürseniz kamplumbağa yaşadığı ortama gör büyüdüğü için çok kocaman olur.10 yaşına gelmiş kaplumbağası olan arkadaşım var küvette besliyor banyo yapacağı zaman çıkarıyor bazen birlikte giriolar:ehe

KAPLUMBAĞALARA günde 1 kere yem wermeniz yeterlidir haa eğer kap. yemi yoksa balık yemii
güneşlenmeye bayılırlar özel kaplumbağa kaplarıda 10tldir

Günde 1 yem sadece yavru kaplumbağalar içindir benimkiler 6-7 tane yiyorlar.

Kaplumbağaların en iyi yanı 15 gün aç kalabilmeleri yazın tatile giderken sorun olmuyor:ehe

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
güzeller sananeyle banane

ebrarcik

ebrarcik

Üye
Eski bir üretici eşi olarak begendim 1 ay öncesine kadar üretimhanemiz vardı :(

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
bende pengasus ve melek besliyorum kaplumbağada beslemek istiyorum neler gerekli yazarmısınız hava motoru ve ısıtıcı gereklimi

Atakan

Atakan

Üye
Bir de resimler gözükse...

akula

akula

Üye
benimde küçük kızım hasibem var 4 yasında birde roketimiğz vardı iki ay önce öldü bu arada akvaryumun suyunun seviyesini neye göre ayarladın biraz fazla doldurmuşsun gibime geldide

Bora

Bora

Üye
    Konu Sahibi
Kenardaki taş yeterli yükseklikte .Su seviyesi iyi şu an :D

dede147

dede147

Üye
kaplumbağların cok kücük benimki ortalama sabah bir avuc aksam bir avuc 2 günde bir ekmek marol sinek boru kurdu yiyiyor ac kaldınmı camlara vuruyor kışında 3 4 ay hiç yemeden hayatına mutlu bir şekilde devam ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...