maxicepe harcadığınız zaman......

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
bende 7-8 saat ayırıyorum

yasin44

yasin44

Üye
sana katılıyorum çok zamanımızı alıyor maxicep..

Da®kness

Da®kness

Üye
evet arkadaşlar örneğin ben yemeği bilgisayar masaında yiyorum maxicep e bakmak için siz maxicep için nasıl fedakarlıklar yapıyorsunuz......

dostum senin evde oturupta beraber yemek yiyebileceğin bir ailen olmalı. Her şeyin zamanı var. Eğer ki yemeği bile bilgisayar başında yiyorsan ailen ile bağların gittikçe kopuyor demektir.Artık bilgisayardan uzaklaşma zamanın gelmiş demektir. Bunu biraz düşün...

Bora

Bora

Üye
Ah Ah Bir maxicep bilir birda dostlarım...Hayatımız maxicep oldu :ehe

alpertemmuz

alpertemmuz

Üye
    Konu Sahibi
dostum senin evde oturupta beraber yemek yiyebileceğin bir ailen olmalı. Her şeyin zamanı var. Eğer ki yemeği bile bilgisayar başında yiyorsan ailen ile bağların gittikçe kopuyor demektir.Artık bilgisayardan uzaklaşma zamanın gelmiş demektir. Bunu biraz düşün...

yok canım olur mu o kadar da değil yaa öğün aralarından bahsediyorum ben yanlış anladın heralde .....sanal alem yalan alem......biliriz bu sözü sadece bilgisayar başında iken maxiceple uğraştığımı söylemek istedim:):):):):):):):):):):):):)

djserkan37

djserkan37

Üye
Evet Maxicep Çok Zamanımızı Alıyor Fakat Yararlı Bilgiler Olduğu İçin Bir Sorun Yaratmıyor.

alperen1313

alperen1313

Üye
günaydın kardeşlerim..
sağlık ve aile herşeyden önemli öncelikle..
ben bu iki unsuru değerlendirmeden asla bir iş yapmam...
maxicep güzel bir paylaşım merkezi...bu merkeze iş yerimde olduğum sürece bağlıyım..ama izinli olduğum gün asla bilgisayar başına geçmem :)
bir nevi felsefe!!!

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Bana hiçbir zaman "çok" gelmeyen bir çok zaman harcıyorum :)

alpertemmuz

alpertemmuz

Üye
    Konu Sahibi
değerli yorumlarınız için teşekkürler...

aLLbiNo

aLLbiNo

Üye
Ben Sabah 1 de Kalkıorum Arada Dinlenmelerle (3saat) Saat 3 e Kadar Maxiceppp :D

ism@il 54

ism@il 54

Üye
rütbeme layık mıyım acaba??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt