n95 yazılım güncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

erdemefe

erdemefe

Üye
    Konu Sahibi
n95 yazılım güncelleme
arkadaşlar türkçe olan n95i pcsuit ile güncelledim bi sorun çıkmadı ama dil bolümünde türkçe de çıkmadı şu anda telefon ingilizce ne yapmalıyım

• Beğen
Tepkiler: umt9182

theahbab

theahbab

Üye
evet bende de bir nokia n95 var ve ben de sadece meraktan telefonuma türkçe menü eklemek istiyorum..bir hayli sitelere baktım ama verilen tarifler n95 için değil..telefonumu güncellemeye çalıştığımda ise versiyonun zaten en son versiyon olduğunu gösterdi ve dil eklentisi için de hiç birşey göremedim....n95 için türkçe dil eklentisinin nasıl yapılacağını bilen bir arkadaş cevap verirse çok sevinirim.şimdiden teşekkürler....kolay gelsin.

Exalans

Exalans

Üye
evet sıkça karşılaşılan bir durum diğer bölümlerdede n70 - n70 me vs... olurken özellikle spot bazı distiribütör garantili telefonların türkçe bölümü silinmekte çözüm olarak eğer ttelefonunuzun garantisi varsa kesinlikle garantiye yollayın piyasaya kurcalatmayın yoksada piyasadan türkçe menü ile program yükletmeyi deneyin

erdemefe

erdemefe

Üye
    Konu Sahibi
garantisi varda en az bir haftada gelir dediler bende bırakmadım

mservank

mservank

Üye
ne yani telefonu güncelleyince türkçe silindi mi?
ben de güncellemeyi deneyecektim amqa denemedim eğer bir sorun çıkarsa bilidirin lütfen

erdemefe

erdemefe

Üye
    Konu Sahibi
servise gittim kullanıcı hatası deyip ucret karşılığında yaptılar

yeşil yol

Üye
teşşekkürler cok hariksın

aa-tolga

aa-tolga

Üye
arkadaşlar türkçe olan n95i pcsuit ile güncelledim bi sorun çıkmadı ama dil bolümünde türkçe de çıkmadı şu anda telefon ingilizce ne yapmalıyım

telefonu guncelleyince , telefonunuzda turkce dil secenegini cıkmamasının sebebi turkce dil kodunun olmaması .bunun 2 yolu var
1-Nemesis programıyla dil kodunu türkçe yapıp sonra nokia software updaterla yeniden guncelleyin turkce olur.(N79 ve yeni modeller nemesis işe yaramaz.)
2-Phoenix programıyla usb kablosuyla telefonunuza flash atmak.telefonunuz daki tum bilgiler ve rehberi yedekledikten sonra simkartı cıkarın ve telefonu pc suit modunda baglayın.
program ve model flashları aşagıdaki link tedir.

http://www.maxicep.com/symbian-dest...lemi-olmadan-istedigin-dili-yukle-225547.html

cnnnrn

Üye
arkadaslar ben güncelledim şimdi bazı kodları giriyorum ekranda görünmüyor yanı yıldız kare 06 kare ımeı numarası cıkartma kodu cıkmıyo bunu nasıl halletcem bılmıyorum sadece bu kod degil bunun gıbı butun kodlar calısmıyo....bılgınız varsa lutfen paylasın şimdiden tesekkurler......

aa-tolga

aa-tolga

Üye
arkadaslar ben güncelledim şimdi bazı kodları giriyorum ekranda görünmüyor yanı yıldız kare 06 kare ımeı numarası cıkartma kodu cıkmıyo bunu nasıl halletcem bılmıyorum sadece bu kod degil bunun gıbı butun kodlar calısmıyo....bılgınız varsa lutfen paylasın şimdiden tesekkurler......
BU linkten mi güncelledin.
http://www.maxicep.com/symbian-dest...lemi-olmadan-istedigin-dili-yukle-225547.html

Bu linkten tekrar güncelle.

alper77

Üye
n95 yazılım güncellemek için nokia sitesine gittiğimde 2.adımda pc deki işletim sisteminin xp olmasını istiyor.ben de vista var güncelleme yapamazmıyım.

yardımcı olursanız sevinirim.
teşekkürler

demonsleader

Üye
arkadaşım güncelleme sırasında yada sonra senden bi kod istemesi lazım bataryanın altında... sen onu internetten n95 güncelleme kodu türkiye diye ara olur ama tekrar güncellemen gerek yada nss diye bi program var onu arastır...

amabile

Üye
slm.

arkadaşlar şuan benim N95 8gb açılırken Nokia logosuna kadar geliyor ve öyle kalıyor.

sizce sorun nedir?

akgun61

Üye
arkadaslar merhaba ben yeniyim sitede ilk msjım bir sorum olacak. nokia n958gb kullanıyorum ama birden biree bir sorun olduu hiçbirsey yapamıyorum msjlara girmiyo bir işlem yapamıyorum bildiri veriyo hafıza dolu bagzı verileri silin ama benm hafıza dolu degil daha 1 gb dolu 7 gb boş neyapmalıyım yardımcı olunn tekrar burayı nasıl bulurum bilmiyorum eger bulassam adresim [email protected] teşkkürler

kafkas_arslani

kafkas_arslani

Üye
telefona reset at hem telefon hafızasına hemde yıgın hafızaya bende de olmustu böyle yaptım düzeldi virüsten dolayı galiba ikisinide biçimlendir..:oke:

Hologlv

Üye
n95 güncelenmiyor neden

Takipçi Satın Al

Üst Alt