Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok güzel bi tema yapma sitesi
Sponsorlu Bağlantılar
halef07
Üye
Konu Sahibi
Çok güzel bi tema yapma sitesi
Çok süper bi site ister tema yap, ister tema indir
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yapmanız gereken siteye girip iki dakikada üye olup kendinize tema tasarlamak
bi teşekkürü eksik etmeyim
by_bilgisayarci
Üye
bence hiç güzel bi site değil tema iconları berbat ama yinde paylaştığın için teşekkürler
CryDaqqeR
Üye
bu konuyu on bininci görüşüm herhalde muhteşem bi site
neden öyle dedin ki? girip araştırdın mı? şuan piyasada bulunan tüm ama tüm ikonlar bu sitede zaten mevcut.... sen nasıl bi ikon istiyosun ki?, kategorini söyle ownskin sana o türden ikonları bir pazarcı gibi sergilesin... ilk gördüğün ikonlara bakıp beğenmemek normal ama, ben tüm ikonları oradan temin ediyorum....
42 ABDÜLAZİZ 42
Üye
O sitede yapılmış olan binlerce hareketli tema gördüm,hiçbirini beğenmedim.Ya yapan özen göstermiyor ya da uğraşmıyor.Sadece arka planı koyup geçiyor,iconlar aynı ikonlar.Yazılar okunmuyor bile.O yüzden o siteyi tercih etmiyorum
O sitede yapılmış olan binlerce hareketli tema gördüm,hiçbirini beğenmedim.Ya yapan özen göstermiyor ya da uğraşmıyor.Sadece arka planı koyup geçiyor,iconlar aynı ikonlar.Yazılar okunmuyor bile.O yüzden o siteyi tercih etmiyorum