Vodafone internet bedava mı oldu?

Sponsorlu Bağlantılar

qwertycuma

qwertycuma

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone internet bedava mı oldu?
Yaklaşık 1 aydır cepten msn e giriyorum live messenger-kankamsn-turbo kullanıdım ve 100-150 kontrlük harcamam oldu şu anda 1 haftadır msn e bağlanıyorum kesintisiz internete giriyorum ama hiçç kontr düşümü yaşamadım neden olabilr?

• Beğen
Tepkiler: ASK23 ve sedat_17

Catty

Catty

Emekli Yönetici
daha gırme sonra o kontorlerı dusecek batarsın wallaha benden soylemesı cunku benım basıma geldı

Anıl Umut

Emekli Yönetici
arkadaşım hiç gitmiyor evet doğrudur sora tak bi mesaj
- bilmem kaç kontörünüz kaldı bi dahaki yüklemenizden düşülecektir
mesajıyla karşılaşırsın sınırları fazla zorlama istersen:oke:
başıma çok geldi bu:@

qwertycuma

qwertycuma

Üye
    Konu Sahibi
valla usta sana şöyle söliyim gittim adamlar mail dahi attım kontr bakiyemden düşürülmüyor diye vodafone meesenger bedava diye mail atmışlar gidip live messengerı da güncelledim 500 kb sanıırım ama hala hiç bir kontr düşümü yaşamadım valla böle süper hiç kesilmesin 1 haftadır kesmediler..ayrıca vodafone messenger kullanmıyorum..

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
Arkadaşların kont düşümü dediği Telsim zamanında benimde başına gelmişti.Eskiden pat diye düşerdi şimdi bildiğim kadarıyla vodafone live da gezinmek ücretsiz.Şarkı faln indirirsen onlar ücrete tabi.Msn kullanımıda 500 msjdan snrası ücetli diye biliyorum.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
ya bu vodafone müş. hiz. işini tam(zamanında) yapmıyo hem onların yuzunden dıe dava acmaq lazım bence :ehe

os.serim

Üye
yok arkadaşlar bişi olmuyo kanka msn nede vodafone 100 kb 1 kontor duşuyo da ondandır

Catty

Catty

Emekli Yönetici
müş.hiz. aradıktan sonra duzelıyo

mentalukas

Üye
Arkadaşlar gözümü korkuttunuz.Düşüyormu düşmüyormu son durum nedir acaba.Bende yükledim çok fazla kullanmıyorum ama söyledikleriniz beni tedirgin etti.

Paylaşımınız için teşekkürler

kralomar

Üye
arkadaşların dedikleri doğru gezinmek ücretliydi fakat 1 hafta boyunca beleş oldu ama tekrar ücretlendiriliyor messenger mayısın 1 ine kadar ücretsiz vodafone live de gezmek üzretsiz ama başka siteler ücretli

caner90

caner90

Üye
düşecek bir anda bndede wardı öyle hep 78 kalıyodu snra bir anda düştü dikkatine :S

muratrap

muratrap

Üye
madem kontör gitmiyo e daha ne istiyon

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Aynı şey benim başıma geldi tam 140 kontör borçlandım. Hat yedek hattım olduğu için taşıdım. Çünkü 140 kontör =25 tl. Bu parayı boşuna niye vereyim dedim. Sana tavsiyem eğerki fazla kullanmışsan 5-10 mb gibi 10mb=100 kontör=18tl hattını taşı tekrar dönersin vodafoneye böylelikle hiçbir ücret ödemezsin. Tabi karar senin bekle ne olacağını gör ondan sonra karar verirsin.

james54

james54

Üye
beyler vodafone ınternete guven olmas o yuzden temkınlı olmakta fayda varr:D

emrahkaya52

Üye
:oke: 1mayıs 2009'a kadar üçretsiz

mesut öncel

mesut öncel

Üye
kardesım mayısın 1ine kadar vodafon msnde vodfon live da gezmek bedava

yigitcaner

yigitcaner

Üye
Sonradan kontör düşmesi ne saçma bir olay ya. O zaman kontör kavramının ne anlamı var? :nono:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
bana da oldu 1 hafta girdim bedavaya 125 kontör aldı bir gecede hatta -25 oldu olmaz demeyin oluyor ... vodafone interneti bedava yapsa da biz göremeyiz bizim torunların torunları belki görür :ehe

üst teğmen eşi

üst teğmen eşi

Üye
meraba ilgimi cekti öncelikle teğmen filan yazıyo benm eşim üst teğmen ve zonguldaktayız görevi nedeniyle sizin profile baktım 17yaş fılan diyor şaşırdım önce galiba askeri okula gidiyorsunuz öyle olduguna göre

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
meraba ilgimi cekti öncelikle teğmen filan yazıyo benm eşim üst teğmen ve zonguldaktayız görevi nedeniyle sizin profile baktım 17yaş fılan diyor şaşırdım önce galiba askeri okula gidiyorsunuz öyle olduguna göre

zuahahahahah:kop::kop::ehe yok öyle değil mesaj attıkça rutben yükseliyor rütbenin yükselmesi için mesaj sınırı var o sınırı geçince rütbe yükseliyor

Takipçi Satın Al

Üst Alt