Vodafone internet bedava mı oldu?

Sponsorlu Bağlantılar

nikoster

Üye
o hatay bizde düştük ilk hafta düşmüyo sonra kesiyo..

maniack61

maniack61

Üye
yaklaşık 3-4 gündür bende sürekli internette geziyorum ve kontör gitmedi.Birden gideceğini biliyorum.Yaklaşık 50 kntr borçlu olacağımı tahmin ediyorum.Zaten hattı kullanmıyordum.50 kntr borçlanınca kntr yüklemiyeceğim ve hat kapanacak.Bu durumda vodafone bana karşı bi yaptırım uygulayabilir mi?

reoksit

reoksit

Üye
ne bedavası , su gibi kontür alıyor birde daha ucuzlattık diyorlar neresi ucuz bunun

alee43

alee43

Üye
selam arkadaşlar vodafon kontörlü kullanan arkadaşlar vodafon 200 kb 1 kntör yaptı ama kontorler birbir değil 2 şer 3 er gidiyo ya benim kontörüm niye bukadar çabuk azalıyo diyen ler lütfen sessiz kalmayın müşteri hizmetlerini arayın onlarda bilmiyo 200kb 1 kontor diyolar başka bişey diyemiyolar kontör düşümüde 1 kontör oldu sömürüyolar bunlar bizi
gprs şifreli diyolar klobaytınızı göremiyoruz dediler ben 100 kb tı geçmeden 8 ,9 kontörüm gitti tepkimizi gösterelim lütfen

Unique_EaqLe

Unique_EaqLe

Üye
Bizim arkadaşlar bedava giriyorlar MSN,Face hatta *ORNO bile izliyolar 1 kontör bile gitmiyo nasıl oluyosa HATTA BUGÜN:29.03.2010

sedat_17

sedat_17

Üye
bikere 60 70 kontor gıttı bende ne olcagı belli olmuyo gıtmıo gıtmıo sonra pat dıe eksi mesajları gelıo kotu bi durum gırmemeye calısın

--------------- Ekleme ---------------

evt bendede oldu dun gece gırdım gezdım 1 kontor gıttı sonra bida gırdm gıtmedi 29032010 amacları ne belli degil

adrenalin_

adrenalin_

Üye
bi bi tyeniği vardır.. önceden bende giriyodum kontor yuklemedim keserlermi bilmem

omer1230

omer1230

Üye
arkadaşım hiç gitmiyor evet doğrudur sora tak bi mesaj
- bilmem kaç kontörünüz kaldı bi dahaki yüklemenizden düşülecektir
mesajıyla karşılaşırsın sınırları fazla zorlama istersen:oke:
başıma çok geldi bu:@

aynen vodafona belli olm az

imrendi06

Üye
nasıl yapacagız peki vodafon messengeri ? ? anlaTırMISIN==??

kejo1907

Üye
vodafone de faceye gırmek ıcın lınk verebılır mısınız? yanı bıldıgım kadarıyla sıtenın basına bişiler eklenıyomus.. bilgisi olan warsa yazabılır mı???

karanlıktaki

Üye
yerine adres satırın 0.facebook.com yazacaksınız olup bitecek.

fuatfurit

Üye
Şimdi bu yazıları okuyunca hangi hat daha sağlıklı olduğunu anlamakta güçlük çekiyorum herkes ayrı telden çalıyor ... turkcell'in avantajları mı daha iç açıcı yada vodafone - avea bunlar mı ? bunu iyi saptayan var mı acaba ?

kübra ayyıldız

Üye
arkadşlar bişey sorcm şimdi benim hat vodafone web girmek istiyorum faceye falan ama girilmiyor ne yapmam gerek lftfn cvp yazarmısınız

arkadşlar bişey sorcamda benim hattım vodafone ama web face falan girilmiyor neden acaba ne yapabilririm girmek için

arkadşlar bişey sorcamda benim hattım vodafone ama web face falan girilmiyor neden acaba ne yapabilririm girmek için:evet:

::Black_Devil::

::Black_Devil::

Üye
vodafone live ve vodafone msnde gezmek tamamen ücretsizdir kardeş.

alemstyle35

Üye
Aynı olay benimde başımdan geçti ama şuğan düşmedi. Ben bi hafta önce telefon nete bağlanmıyodu , müşteri hizmetlerini arayarak yaptırdım. 0.facebook'için net istiyodum. Sonra yanlışlıkla google'ye girdim , fakat hiçbir düşme olmadı. Bu dikkatimi çekti , size yemin ediyorum. Youtube bile girdim 000000.1 krş bile düşmedi.
Fotoğraf indirdim, google'den . sonra kendi siteme bile giriş yaptım ama düşmedi :)) işn. bişey olmaz

kadersiz_ask

Üye
kontür gidiyor ...

Takipçi Satın Al

Üst Alt