VODAFONE dan AVEA YA GEÇTİM

Sponsorlu Bağlantılar

myparadisem

Üye
    Konu Sahibi
VODAFONE dan AVEA YA GEÇTİM
VODAFON DAN AVEAYA GEÇTİM KONTUR YÜKLEDİM
300 DAKİKA GELDİ BANA
YÜKLEDİĞİM KÖNTÜR 100 DEN 25 E İNDİ

MÜŞTERİ HİZMETLERİNEDE ULAŞAMIYORUM
ANLAMADIM AVEA DAN
AYIM BİTTİKTEN SONRA TEKRAR VODAFONa GEÇECEM

solgun50

solgun50

Üye
ayı bekleme baba hemen geç:)

myparadisem

Üye
    Konu Sahibi
55 köntüre 1 ay boyunca 5ten 5 e kayırt olmuştum
o bitsin geçecem

bana verilen 300 dakika konuş konuş bitmi,yor

ferhat7712

Üye
eğer tarifen mobil öğrenciyse normaldir tarifeye geçiş ücreti herkesten kesiliyor... tekrar vodafone da tekrar hemen geçemezsin herhalde 6 ay geçmesi gerekiyor...

murattekin8001

Üye
ben anlamıyorum milleti vodafone gibi avantajlı bir operatör varken başka yerde ne ararlar.diğerleri soyguncu.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
ben anlamıyorum milleti vodafone gibi avantajlı bir operatör varken başka yerde ne ararlar.diğerleri soyguncu.

herkes şartlarına göre uygun operatörü seçiyor. Senin şartlarına uygun hizmeti vodafone olabilir ama herkesin şartları aynı değil. Bunu da uygun karşılamak gerekiyor.

myparadisem

Üye
    Konu Sahibi
tekrar vodafone ye geçtim

şimdi çok rahatım
limitsiz köntürlüyü kullanıyom
24 saat beleş :turkiye:

cannnnner

cannnnner

Üye
hayırlısı olsun be bilader

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Sabah / akşam 5 avea da çok uygun geçiyoruz bakalım hadi hayırlı avea ya

erfc20

erfc20

Üye
vodafona gecmeyi düsünorum bende

mssegf

Üye
benim bir vodafone var bir de avea.aveayı vodafona, vodafonu aveaya taşıyacam.ikisinin de avantajlarından yararlanacam.bedava dakikalar gelsin bakalım :ehe

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
benim bir vodafone var bir de avea.aveayı vodafona, vodafonu aveaya taşıyacam.ikisinin de avantajlarından yararlanacam.bedava dakikalar gelsin bakalım :ehe

:D çok değişik bir düşünce bende mi yapsam ne sonra bidaha taşırız

rollercoaster

rollercoaster

Üye
benim de bir turkcell hattım var 9 yıldır kullanıyorum...geçenlerde vodafone kontörlü hat aldım ama şimdi aveaya geçtim bedava dakikalardan yaralanmak için...daha sonra avea alıp vodafone ye geçmek istiyorum

oguzozogul

Üye
Aveaa kullanıyorum. Aveadan uzak durun bence :) Maddi durumunuz yeterliyse Turkcellden sasmayin..

oguzkagan11

oguzkagan11

Üye
VODAFONE dan AVEA YA GEÇTİN yandın :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
valla 1 ay bende aveadan vodafone a geçtim çok rahatım..herkese tavsiye ederim..

karhan33

Üye
vodafone den aveaya geçecem ne kadar bedava dakika veriyor acaba bilen varmı

pampilo

Üye
Vodafone dan Avea ya geçilir mi:))) Yakında anlarsın ne büyük hata yaptığını.

bay kıytırık

bay kıytırık

Üye
awea hatları cok kötü cekmiyor awea tarifelerde ise iyi 30 tl kontor yukle 3 dk konus bunu hic bir hatlar yapmıyor

--------------- Ekleme ---------------

yannız avea kötuleyen lara yanarım sanki digerleri de aynı turkcell kazıkk sokuyor wodofone hediye ediyom diyor 2 dakka konusmada 1o köntör gidiyor avea ise tam yalancı memur hatların indirimden bahsediyor ay sonu fatura geldiginde bi bakmısssın oha oda ne iki kat fiyat gelmişş ev hattımı? hahah zaten algısıyla vergisiyle hic konusmadan 15 milyon icerdesin en az milleti yoluyorlar bulmuşlar en enayi milletiheheheh

Takipçi Satın Al

Üst Alt