Madrid'den Selamlar - Metropolis

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Calaissien

Üye
    Konu Sahibi
Madrid'den Selamlar - Metropolis
Tekrar merhaba sn. Maxi sakinleri sizlere şu anda laptopumdan ualşmaktayım ve internete de Madrid'in Wi-Fi ağından bağlanıyorum.Evet yanlış duymadınız bende yeni öğrendim çoğu ülkede olmayan bir şey var burada şehrin neredeyse her yerinde Wi-Fi ağı var bu ağa bağlanmak için tek yapmanız gereken sadece bir Wi-Fi kartı almak kartı kazımak ve ağ kodu olarak da o kodu girmek üstelik çok makul bir fiyata haftalık paket sadece 2€ bende bunlardan bir tane aldım ve istediğim heryerden ister telefonumla ister bilgisayarımla internete bağlanabiliyorum bu çok güzel birşey gerçekten Allah Madrid Belediyesinden razı olsun beni burada da Maxi'den ayırmadıkları için :).
Yarın Aquopolis diye bir su parkı varmış oraya da gittikten sonra Madrid turumu tamamlıyorum.Buradan Barcelona'ya gideceğim orada da ilk ziyaret etmek istediğim yer Nou Camp tabii ki ama zaman neyi gösterir bilemem.
Bugün küçük çapta bir araştırma yaptım :).İspanya'da futbolun nasıl bu kadar iyi bir seviyeye geldiği konusunda.Real Madrid'in küçük tesislerinden birindeki görevlilerden biriyle uzuun uzun konuştuk(Madrid'de her iki sokakta bir tüm halka açık halısaha ve her mahallede ülke kulüplerinin halka açık tesisleri olurmuş).Görevli biraz tesislerden bahsetti günün istediğinz saatinde gelip oynayabiliyormuşsunuz.Sadece 00:00 gibi kapatıyorlarmış.Görevliye sordum sizce neden futbol İspanya'da böyle bir durumda diye onun düşüncesi de futbol eğtiminin çok kontrollü olması ve altyapılarda futbolculara her türlü imkanların sağlanılabilmesi yönündeydi.
Konumun adınıda metropolis koydum çünkü ; Türkiye'de şehir merkezlerine yada ilçe merkezlerine çarşı derler burada da metropolis diyorlar bende bugün Madrid'in metropolis bölgesinde gezdim.Bu yüzden konuya bu ismi verdim
Fotoğraflarımı da eklemek isterdim ama makinemin usb kablosunu yanımda getirmediğim için şu an ekleyemiyorum bir kaç saat sonra otele gittiğimde eklerim şimdilik iyi geceler herkese ...

Metropolis

Madrid'in kalbi ve en merkezi yeri.Bina ışılandırılması çok güzel yanlız en çok dikkatimi o çekti(Bir fotoğraf yarışması falan olursa bununla katılabilirim çünkü hayatım boyunca çektiğim resimler arasında derece yapacak bir resim :)).

La Palace Communicaciones

Bu da Madrid'in beyni :) çünkü şehir buradan yönetiliyor.Türkçesi Bağalntı Sarayı oluyor fakat dilimizde hiç bir anlam ifade etmiyor.Aslında dilimizdeki tam karşılığı hükümet sarayı,belediye olabilir.

Buranın adını bilmiyorum fakat kayığa binmek geceleri çok romantik oluyordur herhalde (denemek isterdim.)

İşte benim hayran olduğum bina :) adını bilmiyorum fakat yüzyılın icadı bir belediyecilik harikası :) veeeee ana Wi-Fi vericisi :)

Torres Kio Towers

Madrid'in simgelerinden birisi (değil ikisi :))
Fernando Torres bina inşa halindeyken buraya gelmiş ve matkapla üzerinde bir delik açmış ama sanırım isminin Torres olmasının bununla bir ilgisi yoktur varsa çok gülerim :)

Okuyan olduysa ne mutlu bana.Okuduğunuz için teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: Salihyet

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Süper ya , şu Wi-fi işine bayıldım gerçekten Belediye iyi çalışmış :)

Odysseus

Odysseus

Üye
Yeter dön artık yahu :D

Calaissien

Üye
    Konu Sahibi
daha çok var yaa :)

lovestar

lovestar

Üye
gez dünyayı,gör barcelonayı :) iyi eğlenceler

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
resimler güzelmiş

oguziverson

oguziverson

Üye
wifi işi cidden iimiş
türkiyede olma olasılığı:D:D:D:D:D:D:D:D:D sadece güldürüo.

lovestar

lovestar

Üye
off süper miş resimler.insanın gidesi geliyor be...muchas gracias calaissien :oke:

Salihyet

Salihyet

Üye
Teşekkürler Calais :')

Calaissien

Üye
    Konu Sahibi
A tì muchas gracias señora :)

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Calaissien ağabey,senden bilgi almak istiyorum.Bir ara İspanya'ya taşınma durumumuz vardı,babam oturum izni almış.Ben de alışamam diye istemedim.Olay hala benim elimde,ben istersem gideceğiz.Gideceğimiz yer de Barcelona.Sence gideyim mi,alışabilir miyim?Yardım edersen teşekkür ederim.Bu arada iyi gezmeler.:)

Calaissien

Üye
    Konu Sahibi
ya ben taşın ya da taşınma diyemem ki sana Barcelona'y henüz gitmedim gittiğimde söylerim sana.Şu anda nerede yaşıyorsun ?

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Ben İstanbul'da yaşıyorum.

Calaissien

Üye
    Konu Sahibi
neden taşınmak istediniz ki Barcelona'ya

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Babamın bir arkadaşı var,orada çalışıyor.Babamı arayip birlikte iş teklif etmiş.Bu yüzden.:)

Calaissien

Üye
    Konu Sahibi
yarın ben gideceğim Barcelona'ya bir gideyim sanada bilgi veririm

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Teşekkürler.:):)

Aege

Aege

Üye
vaay be keli neler yazmışsın oğlum ya iyiki katılmışım bu foruma senin bütün yazdıklarını okurum artık.Ayrıca foruma senin bütün kötü iyi yanlarını açıklayacağım seni rezil edicem keli.Demek sen beni otel odalarında yalnız bırakıp gezmeye gidersin sevgilinle ha görürsün sen keli

byomer66

byomer66

Üye
resimler güzelmiş. İyi eğlenceler:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt