Poulsen, Fenerbahçe'yi reddetti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Poulsen, Fenerbahçe'yi reddetti

İtalya'nın Juventus kulübüyle sözleşmesi devam eden orta saha oyuncusu Christian Poulsen'in, Fenerbahçe'ye gitmeyi kabul etmediği bildirildi.

Tuttosport'un haberinde, Poulsen'in futbol hayatına Türkiye'de devam etmek istemediğini söyleyerek Fenerbahçe'de forma giymeyi reddettiği belirtildi.
Haberde, Juventus'a Sevilla'dan geçen yıl gelen, ancak düzenli forma giyemeyen Danrimarkalı futbolcuya, başka bir takıma gönderileceği ve Fenerbahçe ile bu konuda görüşüldüğü bilgisinin kulüp tarafından iletildiği, ancak oyuncunun İstanbul'a gitmeye sıcak bakmaması nedeniyle anlaşma sağlanamadığı kaydedildi.
Gazete, Poulsen'in, ''Fenerbahçe'nin teklifi beni gururlandırdı. 4 milyon avro az para değil. Ancak durumumun parayla ilgisi yok. Juventus'da kalmak istiyorum'' şeklindeki sözlerine de yer verdi.
Tuttosport, Juventus'un, gerçekleşmesi halinde transferden 7,5 milyon avro elde edeceği bilgisini de aktardı.
Juventus Teknik Direktörü Ciro Ferrara, gelecek yılki planları dahilinde Danimarkalı orta saha oyuncusunu düşünmüyor. İtalyan ekibin, Poulsen'in oynadığı mevki için Real Madrid'den Mahamadou Diarra'yı almak istediği belirtiliyor.

Atakan

Atakan

Üye
Bu kaçıncı red?

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
hani fenerbahce istediği futbolcuyu alırdı. benim yıldız olarak görmediğim şu vikingi bile alamadı

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Gündemi değiştirmekten başka birşey değil bu..Herkes birşeyler söylüyor..

Ben itibar etmiyorum böyle haberlere..

Ona bakılırsa halen ısrarla tüm gazetelerde Poulsenin geleceğini yazıyor..!

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
En son Fenerbahçe roberto carlosa transfer teklifi ettiginde Adnan Polat fener ancak Carlosun posterini alır demişti carlos Kadıköye adım attıgında ilk aziz yıldırımı arayıp tebrik edende adnan polattı valla gazetelere Bakarsak dünkü istatistiklerde sadece fenerbahçeye 179 futbolcu transfer etmiş gazteler mayıs ayından bu yana :)

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
En son Fenerbahçe roberto carlosa transfer teklifi ettiginde Adnan Polat fener ancak Carlosun posterini alır demişti carlos Kadıköye adım attıgında ilk aziz yıldırımı arayıp tebrik edende adnan polattı valla gazetelere Bakarsak dünkü istatistiklerde sadece fenerbahçeye 179 futbolcu transfer etmiş gazteler mayıs ayından bu yana :)
alakası nedir ? paulsen gelmedi diye konu var sen carlosa gitmişsin. bide bizim sürekli uefadan övündüğümüzü söylersiniz.

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Tuttosport un haberi arkadaşlar ;)

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Alakası Şu gazete haberlerini gerçekmiş gibi tartışıp Konu üzerinden Fenerbahçeye Gider Yapıyorsunuz Ben sadece bir örnek verdim diyelimki Yarın poulsen geldi imza attı O zaman ne söylenicek Ayrıca burada bahsi geçen fenerbahçe değildir bahsi geçen haberde poulsenin türkiyeye gelmek istemediği ifade edilmektedir

Atakan

Atakan

Üye
Alakası Şu gazete haberlerini gerçekmiş gibi tartışıp Konu üzerinden Fenerbahçeye Gider Yapıyorsunuz Ben sadece bir örnek verdim diyelimki Yarın poulsen geldi imza attı O zaman ne söylenicek Ayrıca burada bahsi geçen fenerbahçe değildir bahsi geçen haberde poulsenin türkiyeye gelmek istemediği ifade edilmektedir
Komiksin ya :)

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Sanki Messi'de ısrar ediyorlar.Bıraksınlar yahu.

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Marchegiani

Marchegiani

Üye
Babel ne olacak bakalım.:)

halef07

halef07

Üye
yaw bırak gelmesin fener ondan iyilerini bulur bi poulsen e mi kaldı

Bu arada internete düşen bi habere göre beşiktaş gıcıklık olsun diye poulsene 17 milyon euro önermiş..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...