"Juventus Gattuso'yu almalı"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
"Juventus Gattuso'yu almalı"
Gennaro Gattuso'nun menajeri, Juventus'tan henüz bir teklif almadıklarını belirtse de, Juventus için Gattuso'nun iyi bir transfer olacağını söyledi.

Milan'la sözleşmesi bittikten sonra kulübüyle yeni sözleşme imzalamayan İtalyan milli yıldızın adı, daha önce Rangers ve Lazio ile de anılmıştı. Kadrosunda Gattuso'nun Milan'dan partneri Andrea Pirlo'yu bulunduran Juventus'un adı da tecrübeli ismi kadrosuna katmayı düşünen takımların arasında anılıyordu.

Oyuncunun geleceğiyle ilgili olarak menajer Andrea D'Amico, Tuttosport'a yaptığı açıklamada, "Henüz Juventus'la konuşmadım. Ancak Gattuso'yu kim alırsa alsın, çok iyi bir iş yapmış olacak. Şu an fiziksel durumu çok iyi seviyede ve 23 yıllık menajerlik kariyerimde Gennaro kadar azimli ve takımına karakter katacak başka bir oyuncu görmedim." dedi.

Juventus ve Parma'nın haklarına ortak sahip oldukları Sebastian Giovinco'nun da daha önce Juventus'a gideceği konuşulurken, menajer D'Amico, oyuncunu önceliğinin forma şansı bulabileceği yer olduğunu söyledi. D'Amico, oyuncu için, "Parma'da hücumdaki kilit isimdi, o da çok sayıda gol atarak görevini yaptı, çünkü sahip olduğu yetenekleri göstermek istiyordu. Ona, kadrosunda bulunduğu takımın önemli oyuncularından biri olacağı bir yere gitmesini söyledim. Bazen malesef İtalyan oyuncular yabancı bir isme sahip olmamanın bedelini ödüyor." şeklinde konuştu.

Juventus'un kaleci Andrea Consigli ve savunmacı Salvatore Bocchetti ile de ilgilenmesi gerektiğini söyleyen D'Amico, "Buffon'un arkasından gelecek iyi bir kaleci arayışındalarsa, Atalanta'lı Consigli'yi düşünebilirler. Bocchetti de 25 yaşında olmasına rağmen son derece olgun bir savunmacı. 2013'te serbest kalacak ve iki yıl önce Rubin Kazan onun için 10 milyon avro ödedi." dedi.

Hafta başında Juventus'la nikah tazeleyen teknik direktör Antonio Conte, şampiyon kadroyu güçlendirmeleri gerektiğini söylemişti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...