Doğan senin kullandığın Dqn deki q harfi g mi?![]()
bende foruma üye olduğum zamanlar o kadar üstüne düşmüyordum bu konunun, ama artık fazlasıyla çoğaldı ve bende fazlasıyla üstüne düşeceğim hatta eğer oluyorsa sanırım oluyor nick'i değiştirmeyi düşünüyorum Söylenecek çok şey var ama buna benzer bir konuda yazmıştım hepsini... Arkadaş Türkçe'yi özenli kullanalım, sahip çıkalım demiş. Çok güzel, yapalım tabi. Cümle sonlarına nokta koyup, bir sonraki cümleye büyük harfle başlayarak bu işe başlayabiliriz mesela. Sonuçta okuyan kişi de cümle nerede başlıyor, nerede bitiyor anlar.

Ben imlaları çoktan geçtim.Tabi ki onlar da çok önemli ama geçen gün face'de bi yorumlar okuyorum yemin ederim hiç birşey anlamadım ya Türkçe'den başka herşeye benziyor..![]()
Sen de imzandan başlayabilirsin mesela... Türkçe'de ß diye bir harf olduğunu sanmıyorum.![]()
ß matematikte kullanılmıyor muydu yavSen de imzandan başlayabilirsin mesela... Türkçe'de ß diye bir harf olduğunu sanmıyorum.![]()

Betaß matematikte kullanılmıyor muydu yav![]()

Arkadaşlar mis gibi Türkçe varken dilimizi kirletmeyelim.Konu için teşekkür ederim.
Türkçe konusunda birçok kez tartışma yapıldı, konular açıldı. Ancak gençlerimizin batı özentisi, hey naber moruk tarzı saçma sapan konuşma tarzları yüzünden artık mesajlarından e-postalarına kadar her alana Türkçhe girdi. Anlayamıyorum,anlam veremiyorum yok kelimesi yerine neden yoq denir, iyi yerine neden iii denir. Nedir bu. Kelimeye bir anlam katmadığı gibi yazan insanı rezil bir duruma düşürmekte. Bu güne kadar bu forumda yaptığım tartışmalarda bile öensiz Türkçe kullanmadım. Yapıyordum yerine yapıom demedim. Bu zor birşey değil. Türkçe'mizi düştüğü bu içler acısı durumdan kurtarmak hepimizin elinde

Biz kurtarmazsak kim kurtaracak.Tamamen katılıyorum.Biz kurtarmazsak kim kurtaracak.Tamamen katılıyorum.
Ne güzel söylemiş şairimiz;
"İşyerinde yabancı kelimeye itibar,
Kafeterya, bonmarşe, butik, şarkuteri, bar,
Beyoğlu`nda Türkçe yok, diğer bütün diller var.
RÜZGAR BATIDAN ESMİŞ ,FATİH İN RUHU KAYIP.
EY İSTANBUL!... İSTANBUL, SANA YETER BU AYIP!"