ChavRash Son Mesajlar..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
    Konu Sahibi
ChavRash Son Mesajlar..
bişey dikkatimi çekti.

eleştiri manasında değil, dikkatimi çekmişken paylaşayım dedim de :huhu:

ChavRash isimli Ban ustamız veya puan verme ustamız Son Bir Ayda 17 mesaj yazmış Hatta 33 günde 17 Mesajı var. :ehe:ehe

Uzun zamandır forumda aktifliğini görememiştim ( dikkat işte :islik ) Profiline girip mesajlarını arattım ve saydım Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam 17 adet son 1 ay için

:ehe:ehe

Değerli yorumlarınızı alayım :pro:

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Bunun için herhangi bir yoruma gerek yok diye düşünüyorum..! Ya da ne yazılabilir ki..

Şahıs adına konu açmak ne kadar doğru o da işin ayrı bir boyutu tabi.!

Buna en güzel cevabı Hasan verecektir. ( tabi konu durursa..!)

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
    Konu Sahibi
DiaBLoS™;1432334' Alıntı:
Bunun için herhangi bir yoruma gerek yok diye düşünüyorum..! Ya da ne yazılabilir ki..

Şahıs adına konu açmak ne kadar doğru o da işin ayrı bir boyutu tabi.!

Buna en güzel cevabı Hasan verecektir. ( tabi konu durursa..!)
sen yazma o zaman :)

researcher

Üye
neden bilmem senide banladıgını dusundum... :) :) :)

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Konu kilitli , ChavRash 'a Özel Mesaj Atıyorum , Yorumu ondan alırsın ok ?:)

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Böyle bir sıkıntı olacağını biliyordum.

Dersler dolayısıyla fazla aktiflik sergileyemiyorum son 3 - 4 aydır. Bunun ben de farkındayım. Bulunduğu yerde internet olmayan birisi için aktiflik sergileyememek normal ancak benim için normal değil, ben yöneticiyim; bir şekilde girmem gerek ( ki internet kafelerden giriyorum onlar da kaldırmıyor siteyi ). Her girdiğimde de bir şeyler katmam gerektiğinin farkındayım ancak, bir mesaj bırakmak bazan dakikalar sürüyor. Şimdi tatile girdik, toparlayabildiğimizi toparlayacağız.

Durum adına özür dilerim.

Konu açık kalsın. Eleştiriye açığız..

researcher

Üye
chavrash sendemi cukurova? hangi bolum?

adminlik die bi bolum yok...bosuna yazma yemem... :)

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Çukurova olsa internetten çıkmam ki.. :) Kars'ta, Kafkas Üniversitesi'nde okuyorum. Adminlikle ilgili sayılır; Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi . :)

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
    Konu Sahibi
Caty bey bak, kilitlenmeye gerek yokmuş. adam eleştiriye açık zaten ve bende tebrik ederim kendisini bu güzel kişiliğinden dolayı. eleştiriye açık olamayan utansın

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Konu benimle alakalı olduğundan, başka yönlere kaymaması için Catty tarafından kapatılmış, iyi de yapmış.

Ayrıca, kapatılması eleştiriye olumsuz bakıldığı için değil, eleştirinin muhatabının beklenmesi içindir. Problem yok.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Konu benimle alakalı olduğundan, başka yönlere kaymaması için Catty tarafından kapatılmış, iyi de yapmış.

Ayrıca, kapatılması eleştiriye olumsuz bakıldığı için değil, eleştirinin muhatabının beklenmesi içindir. Problem yok.
:oke:

Pure Life

Pure Life

Üye
Sadece mesaj yazması gerekmez bir adminin arka tarafda işe yaramasıda bir şeydir.

darülmendep

darülmendep

Üye
Seni kişiliğinden dolayı tebrik ederim chavrash

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt