n73 almak istiyorum yardım!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

omer_loopus

Üye
    Konu Sahibi
n73 almak istiyorum yardım!!!!!
arkadaşlar 2.el n73 almak istiyorum sanırım 250-300 arası tavsiye edermisiniz.kullanıslı bir telefonmu.yüksek ses müzik, oyun, tema,kamera aradıklarım. şimdiki kullandıgım telefon anycool t828

ferdici ferhat

ferdici ferhat

Üye
arkadaş ben üç senedir n73 kullanıyom böyle telefon yok resimse müzikse videoysa msn ise ne istersen son versiyon tavsiye ederim. Fiatlar karışık 250 ile 400 arası.Ben 2 oldu sıfırını alıyom.Tavsiye ederim.

Consul9

Consul9

Üye
tam sana göre bir telefon ama sony erricson w910iyede bir bak;)

Doğan

Üye
tavsiye ederim n73 aradığın özellikler fazlasıyla var :)

Cynical

Cynical

Üye
2 seneye yakındır N73 kullanıyorum... İyi özelliklerini hemen hemen heryerde bulman mümkün. Ben telefonun olumsuz taraflarından bahsedeyim ki ne aldığını bil.
Telefonun en önemli eksikliği İşlemci ve RAM. Bu konuda N73 çok ama çok yetersiz kalıyor. Ağır çalışır, takılma yapar, yetersiz hafıza uyarısı verir, kendini resetler vs. Gelişmiş bir görev yöneticisi ile en azından iyi bir RAM kontrolü sağlaman mümkün ama "telefonum bir çok şeyi aynı anda yapsın" dersen N73 sana göre değil. Telefon kendi WEB tarayıcısını bile çalıştırmaktan aciz kalıyor bazen. Ya da kendi çektiği resmi göstermekten...
Donanımsal olarak 2 büyük sorunu var. Joystick ve arka kapak... Özellikle joystick bozulması kaçınılılmaz. Aylardır bozuk joystickle kullanıyorum telefonu. Öyle ki bu şekil kullanmaya alıştım bile. Ha bunun da pozitif bir tarafı var. Kimse telefonu kurcalayamıyor joysticki doğru dürüst kullanamadıklarından ötürü. Arka kapak sorunu joysticke göre nadiren oluyor. Kapak değişimi yaparak kolayca çözülüyor... Tabi orjinal bir kapak bulmayı başarırsan.
Kamerası gündüz çekimlerinde güzel ama gece çekimleri aynı ölçüde başarılı değil. Video ise idare eder.
Ses kalitesi gerekli donanımı edindiğin zaman oldukça üst düzeyde. Oyun, program filan bulmak oldukça kolay ama kimi oyunları RAM yetersizliğinden dolayı ya hiç oynayamazsın ya da oldukça yavaş bir şekilde oynayabilirsin ancak.
Hayatımda ikinci el sadece bir telefon aldım, o da beni pişman etti. Şahsen ikinci el cihaz almanı tavsiye etmem.
Bence üzerine biraz daha para ekleyip, daha iyi bir telefon alabilirsin.

aLone

aLone

Üye
bence çok harika ama wıreless olmayışı filan eksi yönde alınca pişman olmıcağın telefonlardan özellikle ses konusunda

mami24

mami24

Üye
bu satten sonra n73 alınmaz benden sana tavsiye madem fikrimizi istedin bizde yazdık yazdıklarımızı uygulaki pişman olmayasın...
n78
n79
n82
falan n serilerine veya e serilerine bak ...

zombiget

zombiget

Üye
n73 güzel bir telefon bence al ama yani biraz estetik yok kalın ve kaba ama kullanış bakımından ve müzük bakımından bir müzik devi

--------------- Ekleme ---------------

bende almayı düşünüyorum valla ama bilmiyorum...

haciorhan

haciorhan

Üye
yaklaşık 2 senedir kullanıyorum. hiç bir sorun çıkmadı ve şuanda başka telefon almayı düşünmüyorum. göze çarpan özellikler şöyle: sesi fotoğrafı şarzı iyi ve çok sağlam bir cihaz defalarca elimden düştü hiç bir sorunu yok. 2oo tl ile 400 tl paran varsa N73 tam sana göre.:oke: Eğer maddi sıkıntın yoksa Nokia 5800, N95-8gb kesinlikle bunlardan seçimini yap....

NOT: çin mallarına dikkat et

oguziverson

oguziverson

Üye
2 seneye yakındır N73 kullanıyorum... İyi özelliklerini hemen hemen heryerde bulman mümkün. Ben telefonun olumsuz taraflarından bahsedeyim ki ne aldığını bil.
Telefonun en önemli eksikliği İşlemci ve RAM. Bu konuda N73 çok ama çok yetersiz kalıyor. Ağır çalışır, takılma yapar, yetersiz hafıza uyarısı verir, kendini resetler vs. Gelişmiş bir görev yöneticisi ile en azından iyi bir RAM kontrolü sağlaman mümkün ama "telefonum bir çok şeyi aynı anda yapsın" dersen N73 sana göre değil. Telefon kendi WEB tarayıcısını bile çalıştırmaktan aciz kalıyor bazen. Ya da kendi çektiği resmi göstermekten...
Donanımsal olarak 2 büyük sorunu var. Joystick ve arka kapak... Özellikle joystick bozulması kaçınılılmaz. Aylardır bozuk joystickle kullanıyorum telefonu. Öyle ki bu şekil kullanmaya alıştım bile. Ha bunun da pozitif bir tarafı var. Kimse telefonu kurcalayamıyor joysticki doğru dürüst kullanamadıklarından ötürü. Arka kapak sorunu joysticke göre nadiren oluyor. Kapak değişimi yaparak kolayca çözülüyor... Tabi orjinal bir kapak bulmayı başarırsan.
Kamerası gündüz çekimlerinde güzel ama gece çekimleri aynı ölçüde başarılı değil. Video ise idare eder.
Ses kalitesi gerekli donanımı edindiğin zaman oldukça üst düzeyde. Oyun, program filan bulmak oldukça kolay ama kimi oyunları RAM yetersizliğinden dolayı ya hiç oynayamazsın ya da oldukça yavaş bir şekilde oynayabilirsin ancak.
Hayatımda ikinci el sadece bir telefon aldım, o da beni pişman etti. Şahsen ikinci el cihaz almanı tavsiye etmem.
Bence üzerine biraz daha para ekleyip, daha iyi bir telefon alabilirsin.
çok güzel anlatmış arkadaşımız n73 ün eksiklerini ve sorunlarını bunları mutlaka göz önüne al
bnde n73 ü alırken çok araştırdım tam bana göre bir tel dedim bnm için yüksek ses çok önemliydi... forumlarda yazılan çok yavaş tel laflarını hiç dikkate almadım ama dikkat etmem gerekiomuş onu anladım bnce başka bir tele bakmalısın derim yavaş olması insanı bir süre sonra deli edebilio özellikle n gage oyunlarını bazen açmaması gibi...
düşün derim

alpertemmuz

alpertemmuz

Üye
sana tek sözüm i phone al

omer_loopus

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım biz ögrenciyiz ı phone la ne işimiz olur n73 bile lüks bize.ama genede teşekkürler.:oke:

wertuy07

wertuy07

Üye
ewt bende 1 yıldır n73 kullanıyorum şimdide şarjı cauk bitiyor ve ağır çalısıyor bu yuzden bende pisman oldum tavsiye etmem.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
kesinlikle al ben 3 senedir kullanıyorum süper telefon

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
arkadaşlar 2.el n73 almak istiyorum sanırım 250-300 arası tavsiye edermisiniz.kullanıslı bir telefonmu.yüksek ses müzik, oyun, tema,kamera aradıklarım. şimdiki kullandıgım telefon anycool t828

Fiyatı gayet makul almadıysal hala bence vakit kaybetmeden al 3G ve görüntülü konuşma gelince 6680 bile baya bir zamlanır ikinci elleri

4MaGuS

4MaGuS

Üye
kardeş n79 alma ekranı kırılıyor ne kadar eder bilemem n82 tasviye etmem onda da sorunlar var n78 alabilrsin ama n73de sadece joistik sorunu var başka sorun yok ram falan yeter yani naısl yeter dersen telefona 50tane program kurarsan tabiki yetmezde sende 15tane program falan kurarsın kasma falan olmaz zaten o kadar şey kurmanda gerek szi normalde kasma falan yok yani bilgin olsun programlar rami azaltıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt