kontör sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
    Konu Sahibi
kontör sorunu
arkadaşlar telefonda 7501 i arayınca 120 kontör var diyor ama biriyle konuşup kapatınca 95 kaldığını söylüyor bir de telefonda 20 kontör kalınca telefon aramıyor yeterli bakiye yok diyor. acaba sorun nereden kaynaklanıyor? bir çözüm önerebilir misiniz?:agla

EroL

EroL

Emekli Yönetici
çözüm=müşteri hizmetleri haksız yere konturun alındıysa bunu geri talep etmeyi unutma

djsalih91

djsalih91

Üye
bence kontörün üzerine soğuk su iç vodafone 1 kontörünü dahi geri vermez müşteri hizmetlerini boşa arama olan kontorün de gitmesin :(

alperen1313

alperen1313

Üye
selamlar...
eğer hattınızda 20 k varken arama yapmıyorsa kullandığınız paket tarifesine bakın öncelikle çünkü bazı tarifelerde bakıye ile orantılı olarak arama yapılmaktadır..
ikinci olarak cihazınızda alt menü olarak web tarayıcısına dikkatli bakın eğer açık unuttuysanız ve alt menü olduğundan ana ekranda görünmüyorsa kontör düşer..
üçüncü olarak ta vodafone müşteri hizmetlerini konu ile ilgili arayabilirsiniz gerçekten çok yardımcı oluyorlar ve varsa bir sorun detaylı bir şekilde inceleyerek geri dönüşü sms olarak yada arayarak siz<e yapıyorlar ve bilgilendiriyorlar.Düşen kontör miktarı konusunda da %99 geri iade hattınıza yapılabiliyor
bilgilerinize arkadaşlar

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
    Konu Sahibi
cep 1 tarifesindeyim vodafone u aradım hatttınızda bir problem yok diyorlar ama neden farklı farklı gözüküyor hala anlayamadım başka telefona da taktım hattı aynı gözüküyor hala :S

alperen1313

alperen1313

Üye
cep 1 tarifesindeyim vodafone u aradım hatttınızda bir problem yok diyorlar ama neden farklı farklı gözüküyor hala anlayamadım başka telefona da taktım hattı aynı gözüküyor hala :S
eğer sürekli olarak aynı hatayı veriyorsa incelenmesi lazım olabilir..
detayı fazla bir sorun olabilir.

doganxx

doganxx

Üye
yaa bu vodafone amma kontör yiyo yaa napca acaba

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
    Konu Sahibi
hala kontörler arasında fark var...bence bu hat hayatı boyunca böyle olacak düzelmeyecek gibi gözüküyor...ben de artık vodafone mağduruyum..

alperen1313

alperen1313

Üye
hala kontörler arasında fark var...bence bu hat hayatı boyunca böyle olacak düzelmeyecek gibi gözüküyor...ben de artık vodafone mağduruyum..

madur olmazsın kardeşim vardır bir yolu

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
    Konu Sahibi
en kısa sürede çözülür elbet bu sorun...

alperen1313

alperen1313

Üye
çözülür muhakkak aslında özel mesaj yazamıyorum sana yazabilsem ...

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
    Konu Sahibi
açtım abi özel mesajı istersen konuşup çözelim bu sorunu..

marco.kerem

Üye
az kaşardan tost çok kaşardan dost olmaz hakkını ara

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
    Konu Sahibi
problem çözüldü ama başka bi problem inşallah o da çözülecek...

interboyz

Üye
madurlukla bi alakası yok o 20 kontor bi yerden sadaece sebeke ici kazandın odur .uzatmanın anlamı yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt