avea nın bana yaptığı ayıpa bakarmısınız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alperen1313

alperen1313

Üye
    Konu Sahibi
avea nın bana yaptığı ayıpa bakarmısınız
kendilerine attığım mail hala dönen olmadı da

değerli avea çalışanları..
yaptığınız ya da yapacağınız kampanyalar tabiiki kendi içinizde başarılıdır,bir şey diyemem..
Ancak benim gibi hattından ve şebekesinden gayet memnun olan bir VODAFONE abonesine göndermiş olduğunuz kampanya sms iniz etik kurallara uymayan,rekabet kurallarına uymayan aykırı bir davranıştır..
Gazetelere tv lere radyolara hatta web sayfalarını zaten reklamlarınız çok güzel bir şekilde veriyorsunuz.Ancak farklı bir operatöre ait olan numaramada kampaya sms ini göndermenizi hiç doğru bulmuyorum.
Saygılarımla
göndermiş olduğunuz sms ;
Türkiye nin en avantajlı tarifesi olan Avea her yöne sınırsız a numaranızı değiştirmeden ayda 66,65 tl ye geçin doya doya konuşun.bilgi 444 1 500

converter2

converter2

Üye
benim hattım türkcell banada geldi bu sabah

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
tam ayıp olarak düşnmemen lazım çünkü tek avae deil turkcell ve vadofone da farklı operatörlere msj atmaya başladı serbest rekabetten dolayı galiba böle reklamlara sinirlenme canım hemen:ehe

alperen1313

alperen1313

Üye
    Konu Sahibi
yok kardeşim sinirlenmiyorum
rekabet kurumu Türkiye de bulunan gsm lerin birbirlerine sms göndermesini yasakladı..
yapmamaları lazım gelir..
hem biliyormusun gsm ler abonelerine diğer gsm lerden gelen sms lerden dolayı dava bile açıyorlar.

paradox1026

paradox1026

Üye
bence MNT ortamında normal karşılanmalı

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
bence çok normal abartacak bişey de yok istersen diğer abonelerden kampanya duyurularına hattını kapattırabilirsin

greenmile

greenmile

Üye
bütün operatörler atıyor mesajları sadece avea için geçerli değil bu olay...

carnewam21

carnewam21

Üye
o yüzden istedikleri kadar göndersinler senin malına kimse göz dikmemiş ki

hem bide benim mailime halen cevap vermediler diosunn dönmelerimi lazımdı öle bi mecburuyetleri varmı...!!!

esre

Üye
carnewam bişi sorcam bu alttakı reklamdan para kazanma fılan dogrumu

kocar_1

kocar_1

Üye
rekabet güzel bir şey

yunus.28.1907

yunus.28.1907

Üye
gayet normal birşey bu
takım tutar gibi kullandığınız operatörü tutmak yanlış bence

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
kendilerine attığım mail hala dönen olmadı da

değerli avea çalışanları..
yaptığınız ya da yapacağınız kampanyalar tabiiki kendi içinizde başarılıdır,bir şey diyemem..
Ancak benim gibi hattından ve şebekesinden gayet memnun olan bir VODAFONE abonesine göndermiş olduğunuz kampanya sms iniz etik kurallara uymayan,rekabet kurallarına uymayan aykırı bir davranıştır..
Gazetelere tv lere radyolara hatta web sayfalarını zaten reklamlarınız çok güzel bir şekilde veriyorsunuz.Ancak farklı bir operatöre ait olan numaramada kampaya sms ini göndermenizi hiç doğru bulmuyorum.
Saygılarımla
göndermiş olduğunuz sms ;
Türkiye nin en avantajlı tarifesi olan Avea her yöne sınırsız a numaranızı değiştirmeden ayda 66,65 tl ye geçin doya doya konuşun.bilgi 444 1 500

Benim türkcel hattıma hem avea het vodafon böyle mesajlar yolluyor galiba serbest oldu böyle şeyler

Odysseus

Odysseus

Üye
Bence mantık normlarına ve rekabete uygun bir davranış değil. Bu bir marketten alışveriş yapan birisine diğer market sahibinin gelip, gel bende bu kadar benden al demesi gibi birşey. İkisi de büyük firma ikisinin de hattını kullanıyorum. Reklamını yaparsın, gerekirse aboneye mail gönderirsin ancak onun vodafone hattına aveanın mesaj göndermesi etik değil diye düşünüyorum. Alperen abinin yaptığı doğrudur.

imece iletişim

imece iletişim

Üye
benim mailime halen cevap vermediler diosunn dönmelerimi lazımdı öle bi mecburuyetleri varmı...!!!.................................................................vay be tam müşteri hizmetleri gibi konuşma........ :):)

carnewam21

carnewam21

Üye
benim mailime halen cevap vermediler diosunn dönmelerimi lazımdı öle bi mecburuyetleri varmı...!!!.................................................................vay be tam müşteri hizmetleri gibi konuşma........ :):)

müşteri hizmetleri bölemi konuşuyorr:D:D

Odysseus

Odysseus

Üye

Mesajınızdaki babann malı kısmını çıkarıp daha düzgün ifadeler kullanmanızı rica ediyorum. Ayrıca görüştüğünüz kişi bu işlerden anlayan kişi ve boş yorum yapmıyor bunu da belirtmek istedim. Müşteri hizmetleri kendilerine yapılan her türlü müracaatı değerlendirmek zorundadır.

carnewam21

carnewam21

Üye
Mesajınızdaki babann malı kısmını çıkarıp daha düzgün ifadeler kullanmanızı rica ediyorum. Ayrıca görüştüğünüz kişi bu işlerden anlayan kişi ve boş yorum yapmıyor bunu da belirtmek istedim. Müşteri hizmetleri kendilerine yapılan her türlü müracaatı değerlendirmek zorundadır.

moderator olan sensin sen çıkar o lafı ordan

ayrıca müşteri hizletleride pek bişe bildigi sölenemez onlarında bi çok şeyden haberleri yoqq emin ol
onlar sadece müşteri memnuniyeti adına ''tamam efendim siz telefonu kapatın biz bakacaz'' demesini bilirler.. kapattıktan sonra benim bu laflarıma menzer şeyler sölerler kendi aralarında:oke: sırf müşteri memnuniyeti adına yüzünüze karşı konuşmazlar:D

emin olki ben onlardan daha çok haberdarım onların kampanyalarında:D:D

Odysseus

Odysseus

Üye
moderator olan sensin sen çıkar o lafı ordan

ayrıca müşteri hizletleride pek bişe bildigi sölenemez onlarında bi çok şeyden haberleri yoqq emin ol
onlar sadece müşteri memnuniyeti adına ''tamam efendim siz telefonu kapatın biz bakacaz'' demesini bilirler.. kapattıktan sonra benim bu laflarıma menzer şeyler sölerler kendi aralarında:oke: sırf müşteri memnuniyeti adına yüzünüze karşı konuşmazlar:D

emin olki ben onlardan daha çok haberdarım onların kampanyalarında:D:D

Birincisi her moderatör kendi alanından sorumludur ve orada düzenleme yapabilir. İkincisi daha özenli cümleler kullanmanızı rica ediyorum. Sizedaha fazla cevap yazacak vaktimin olmadığı için üzgünüm. İyi forumlar...

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Konu amacından farklı yönlere çekildiğinden dolayı kapatılmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt