maxicepe harcadığınız zaman......

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alpertemmuz

alpertemmuz

Üye
    Konu Sahibi
maxicepe harcadığınız zaman......
evet arkadaşlar örneğin ben yemeği bilgisayar masaında yiyorum maxicep e bakmak için siz maxicep için nasıl fedakarlıklar yapıyorsunuz......

• Beğen
Tepkiler: ism@il 54, husobabacık ve blackjack_61

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Maxicep beni bilir :)

alpertemmuz

alpertemmuz

Üye
    Konu Sahibi
5 269 mesaj ve 1427 konu gerçekten süper bir istatistik. moderatör olman lazım hatta admin:)

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Düşüncen için Teşekkür Ederim :)

Odysseus

Odysseus

Üye
Maxicep beni bilir :)

Kardeşimi herkes bilir bu forumda. Yaptığı paylaşımlar, konuşma tarzı, iletişim becerileri, kişiliği, ve gereksiz tartışmalar yaratan mesajlar atmayan ve ettiği şikayetlerle yönetime fayda sağlayan kişilikli bir arkadaşımdır. Umarım herkes hakettiği yerde olacaktır. Saygılar

Ha bu arada kendi süremi de söyleyeyim. Saat 10:30 da bilgisayar başına geçtim. 1 Saat yemeklere çık. Saat 00:07 görünüyor bende. 13.5 Saat mi etti...

alpertemmuz

alpertemmuz

Üye
    Konu Sahibi
ilgilenenler için teşekkür ederim

lovestar

lovestar

Üye
hep burdayım da az yazıyorum işte.dakka başı yeni mesajlara tıklamaktan sistem 30 sn uyarısı veriyor..

turkordu

turkordu

Üye
7/23..

Dark_Knight61

Dark_Knight61

Üye
Anneme Notlarıma Bakacağımd deyip Maxicepde dolaşıyorum. Zaten Yemeğimi pc başında yiyorum

arslansem

arslansem

Üye
Üniversite erken tatile girdi.Döndüm memlekete pek fazla arkadaşım da şu an yok değişik şehirlerde ve hala dönmediler.Tek çarem internet.Vakit geçirmek adına :)
Nete girdiğimde maxicep hep altta hemen hemen her bölüme giriyorum yorum yazıyorum paylaşıyorum öğreniyorum okumayı seviyorum:)Yaklaşık 6-8 saat nete giriyorum çoğu maxicepe ait :)

byomer66

byomer66

Üye
ben internete işyerimden giriorum vakit buldukça maxicepteyim :)

alpertemmuz

alpertemmuz

Üye
    Konu Sahibi
iyiki varsın maxicep

Doğan

Üye
ben bitane açtığım konuda yazmsıtım sabaha karşı 04:50 diye yani anlayacağınız sabah saat 10 gibi bi otuuruyorum gece 6 gibi fln çıkıyorum ama bi süre böyle olmayacak staj yapıyorum çünkü :(

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Kardeşimi herkes bilir bu forumda. Yaptığı paylaşımlar, konuşma tarzı, iletişim becerileri, kişiliği, ve gereksiz tartışmalar yaratan mesajlar atmayan ve ettiği şikayetlerle yönetime fayda sağlayan kişilikli bir arkadaşımdır. Umarım herkes hakettiği yerde olacaktır. Saygılar

Ha bu arada kendi süremi de söyleyeyim. Saat 10:30 da bilgisayar başına geçtim. 1 Saat yemeklere çık. Saat 00:07 görünüyor bende. 13.5 Saat mi etti...

Bu Güzel Yorumun için çok teşekkür ederim Ağabey , eyvallah :):) Bende Sana Aynı duyguları besliyorum :):)

__Midas__

__Midas__

Üye
işten pek vaktim olmuyor ne yazıkki, hergün mutlaka uğrarım ama pek aktif bi üye olduğum söylenemez,,,

alpertemmuz

alpertemmuz

Üye
    Konu Sahibi
işten pek vaktim olmuyor ne yazıkki, hergün mutlaka uğrarım ama pek aktif bi üye olduğum söylenemez,,,

çok fazla konu açtığın söylenemez ama yorumlarını eksik etmediğin 2000 mesajdan belli bence bayağı aktifsin:oke::oke:

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Konuyu açan arkadaş Bilal ağabeye:Sen Moderatör olmalısın yada Admin dedi.2 gün sonra Bilal ağabey Moderatör oldu.:D.Hayırlı olsun Bîlal ağabey.

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Maxicep'te geçirdiğim süre konusunda da;en zevk aldığım site.Bayağı online oluyorum.Ama üzüldüğüm birşey var.Dosya paylaşımına başladım.Hiçkimse yorum yapmıyor.:(

--------------- Ekleme ---------------

Birşey değîl zaten hak ediyordunuz:)

alpertemmuz

alpertemmuz

Üye
    Konu Sahibi
Konuyu açan arkadaş Bilal ağabeye:Sen Moderatör olmalısın yada Admin dedi.2 gün sonra Bilal ağabey Moderatör oldu.:D.Hayırlı olsun Bîlal ağabey.

medium gibi adammışım:):):):)

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca catty hayırlı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt