hotmail.com uzantılı kayıtlı msn adresimin ismini değiştirme

Sponsorlu Bağlantılar

ahmettttt37

ahmettttt37

Üye
    Konu Sahibi
hotmail.com uzantılı kayıtlı msn adresimin ismini değiştirme
arkadasar hotmail.com uzantılı msn adresim var adresimi değiştrmek istiyorum örnegin
:::([email protected]) burdaki (birisi) yazan kısmı nasıl değiştirebilirim acil yardımmmmm :vur:vur:vur:aman2::aman2::aman2:

djserkan37

djserkan37

Üye
Ne Demek İstediğini Tam Anlayamadım Ama Oradaki BİRİSİ Yazan Yeri Değiştirmek İçin Yeni Bir Msn Adresi Alman Gerekiyor Sanırım.

emre_1905_gs

emre_1905_gs

Üye
arslansem

arslansem

Üye
Olmaz ki :)

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Konu ilgili bölüme taşınmıştır...

Böyle birşey şuan mümkün değil...Zaten isim değiştirmek yeni hesap anlamına gelir...

musti658

musti658

Üye
wpe pro adlı bir program kullanılarak yapılabilir ama karışık bir program 3-4 dil ister

usanmazzz

Üye
ya ben msn adresimin ismini deiştirmek istiyorum ama ne yapacaqımı da bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim

kylm

Üye
yapılıyo hesap ismi değiştirme yaz google'a

bedellimsin

bedellimsin

Üye
bencede olmaz:D

asik_genc72

Üye
mrb ben böle bi msn açmışım mesela diğelim [email protected] açmıçım bu msn böle gözügür ben onun yerine nasıl mesaj yaza bilirim

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
oranın değişmesi demek hesap yenilenmiş demek yeni msn al hiç uğraşma

zx6r

zx6r

Üye
wpe pro adlı bir program kullanılarak yapılabilir ama karışık bir program 3-4 dil ister

Ne saçmalıyorsun sen ? Program falan hiç bir işe yaramaz
arkadaşın dediğini yapmak imkansız gibi birşey
1 kere mahsus hesap alırken ne yazarsan onu kabul eder (kullanılmıyorsa)
hesabı aldıktan sonra mail adresini düzeltemezsin.
onun haricinde illede ben değiştirmek istiyorum diyorsan
yeni bir hesap alacaksın.

turemrega

Üye
arkadaşım mantıklı ol biraz sen evini degiştirince senin yeni ev adresini bilmeyenlerin yolladıgı mektuplar senin yeni evine nasıl gelsin. gelelim senin dedigine seni tanıyanlar adresinin uzantısı olan hotmail.com la tanımıyor [email protected] da ki birisi yazısıyla tanıyorlar.. :))

Üst Alt