iPhone OS 3.0 Yazılım Yenilikler ve Güncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
iPhone OS 3.0 Yazılım Yenilikler ve Güncelleme
iPhone OS 3.0 Yazılım Güncelleme

Güncelleme için, iPhone yada iPod cihazınızı bilgisayarınıza bağlayarak, iTunes üzerinde cihazı seçip "Check For Updates" butonuna tıklamanız yeterli.

Bu güncelleme aşağıdakiler de dahil olmak üzere 100’ün üzerinde yeni özellik içerir:

• Sallayarak geri alma özelliğiyle Kes, Kopyala ve Yapıştır
• Temel uygulamalarda yatay klavye
• Geliştirilmiş Mesajlar uygulaması
- Fotoğrafları, kişileri, ses dosyalarını ve konumları MMS yoluyla gönderme ve alma*
- Bir veya birden fazla mesajı iletme ve silme
• Mail, Takvim, Notlar ve iPod uygulamalarına eklenmiş arama özelliği
• iPhone genelinde Spotlight ile arama
• Takvim'de CalDAV ve abonelik desteği
• Safari'deki geliştirmeler
- Başarım
- HTML 5 desteği
- HTTP duraksız ses ve video yayını
- Kullanıcı adlarını ve parolaları otomatik doldurma
• Yeni Sesli Notlar uygulaması
• Notları, iTunes üzerinden Mac veya PC ile eşzamanlama
• USB ve Bluetooth üzerinden Internet Paylaşımı*
• iTunes Store’daki filmleri, TV şovlarını ve sesli kitapları tarama ve indirme**
• Stereo Bluetooth***
• Wi-Fi oturumunu otomatik açma
• Geliştirilmiş Borsa uygulaması
• Uygulamalar, Müzikler, Filmler ve TV Şovları için daha fazla Ebeveyn Denetimi seçeneği
• iTunes hesabı yaratma ve oturum açma**
• YouTube hesabıyla oturum açma ve aboneliklere, beğeni düzeylerine ve favorilere erişme**
• Sallayarak karıştırma
• Yeni diller, sözlükler ve klavyeler
• MobileMe yoluyla iPhone’umu Bul (Find my iPhone) ve Uzaktan Sil (Remote Wipe) özelliği (abonelik gereklidir)**
• Daha fazla Exchange politikası desteği
• Exchange toplantı davetleri yaratma ve gönderme
• Sunucudaki postalarda arama yapma (Exchange Server 2007’de ve desteklenen IMAP sunucularda)
• LDAP şirket rehberinde arama yapma
• İstendiğinde VPN ve VPN proxy desteği
• Şifreli konfigürasyon profilleri
• Şifreli iTunes yedeklemeleri
• Aşağıdakiler de dahil olmak üzere geliştiriciler için 1000 yeni API:
- Uygulama İçinden Satın Alma
- Apple Anında İlet Bildirimi Servisi
- Aksesuar desteği
- Eşler Arası Bağlantı
- Gömülü Haritalar
- iPod Arşivi Erişimi
• Hata düzeltmeleri

Bu yazılım güncellemeyle uyumlu ürünler:
• iPhone
• iPhone 3G
• iPhone 3G S

* Yalnızca iPhone 3G ve iPhone 3G S ile uyumludur ve kablosuz iletişim sağlayıcınızın da desteklemesi gerekir.
** Bazı bölgelerde veya dillerde kullanılamayabilir.
*** Yalnızca iPhone 3G ve iPhone 3G S ile uyumludur.

Özelliklerin açıklamaları ve yönergelerin tamamı için, şu adresteki iPhone kullanma kılavuzuna bakın:
<http://www.apple.com/tr/support/manuals/iphone>

iPhone hakkında daha fazla bilgi için şu adrese gidin:
<http://www.apple.com/tr/iphone>

iPhone&#8217;unuzla ilgili sorunları gidermek veya ek destek bilgilerini görüntülemek için şu adrese gidin:
<http://www.apple.com/tr/support/iphone>

Bu güncellemenin güvenlik içeriğiyle ilgili bilgi için, lütfen şu web sitesini ziyaret edin:
<http://support.apple.com/kb/HT1222>

• Beğen
Tepkiler: adamim

sahin_muhammed

sahin_muhammed

Üye
paylaşım için saol

aiwa1

Üye
selam arkadasim ben de 3g var ve frimwaresi (02,30,03) turbo sim kullaniyorum.ben bunun versiyonunu yukseltirsem 3,0 a turbo simi kullanabilirmiyim yoksa 3,0 in simloku kirildi mi ? bana cevap verirseniz icim rahat edecek cunku cok para verdim bu karta ta aaaa amerikadan siparisetim ve icinde gelen kagitta kesinlikle update yapmayin yaziyor .ne derece dogru dur denemeye korkuyorum

alperen1313

alperen1313

Üye
teşekkürler ozan kardeşim

BARAN0668

Üye
slm arkadaşlar versiyon yükselttiğimde örnek vereyim cydia gibi bir çok programım var bunlar telefonumdan siliniyor silinmemesi için ne yapmam lazım veye silindiği zaman tekrar nereden yükleyebilirim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden çok sağolun

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
selam arkadasim ben de 3g var ve frimwaresi (02,30,03) turbo sim kullaniyorum.ben bunun versiyonunu yukseltirsem 3,0 a turbo simi kullanabilirmiyim yoksa 3,0 in simloku kirildi mi ? bana cevap verirseniz icim rahat edecek cunku cok para verdim bu karta ta aaaa amerikadan siparisetim ve icinde gelen kagitta kesinlikle update yapmayin yaziyor .ne derece dogru dur denemeye korkuyorum
Arkadaşım Turbosim artık mazide kaldı yazık olmuş o kadar parana.
http://www.maxicep.com/iphone-3g-de...one3g-unlock-turbosimsiz-kullanim-187365.html
Bu program ile gönlün rahat şekilde 3.0 geç

--------------- Ekleme ---------------

slm arkadaşlar versiyon yükselttiğimde örnek vereyim cydia gibi bir çok programım var bunlar telefonumdan siliniyor silinmemesi için ne yapmam lazım veye silindiği zaman tekrar nereden yükleyebilirim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden çok sağolun

Eskiden quicpwn den jailbreak yapardık şimdi ise redsn0w diye program sayesinde jailbreak yapıyoruız ewt 3.0 yükselttiğinde cydia gidiyor gitsin sorun değil redsn0w ile yükleme yapınca geri geliyor yanlız sana tavsiyem ıcy demem içinde bir program var onu yükleme cydia ile çakışıyor.Detaylı anlatım için buraya bakabilirsin

hadi sana kolay gelsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt