hayalimdeki araçtır kendileri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alperen1313

alperen1313

Üye
    Konu Sahibi
hayalimdeki araçtır kendileri
Hayalimdeki Araçtır Kendileri :)

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: rbatu

Cynical

Cynical

Üye
Uzaktan kumandalı arabalara benziyor. :ehe

Doğan

Üye

buna hayır diyemem sanırım :)

alperen1313

alperen1313

Üye
    Konu Sahibi
aynenn öleeeeee ford f650 =:)

Consul9

Consul9

Üye
abi bu pikapmı?? hammermı??

alperen1313

alperen1313

Üye
    Konu Sahibi
gel abi sana tofaş alalım ya olmaz mı?:ehe

kardeşim olur tabiiki neden olmasın ben zaten aslen şoförlükten geldiğimden dolayı kullanma şerefine eriştiğim o kadar çok araba varki ...
ama tofaş başka...
ama şimdi çoluk çocuk var...
araba bize lüks kalır be abiciğim..
şirketin verdiği bir araba var şimdilik yetiyor..

--------------- Ekleme ---------------

abi bu pikapmı?? hammermı??
kardeşim selamlar
bu picup..
ford un şu anda abd için özel siparişler ile üretiiği araç statüsünde (eski modelleri hariç)
son zamanlarda abd ordusu bu aracı hummer lara rakip olarak sahralarda denemye aldı..
ama müthiş bir alet..

Doğan

Üye
kardeşim olur tabiiki neden olmasın ben zaten aslen şoförlükten geldiğimden dolayı kullanma şerefine eriştiğim o kadar çok araba varki ...
ama tofaş başka...
ama şimdi çoluk çocuk var...
araba bize lüks kalır be abiciğim..
şirketin verdiği bir araba var şimdilik yetiyor..

hmm abi çoluk çocuk diyosunda bnm arkadas var babası kaportacı bele yasıt 16 yasında valla çocuk gece drag yarıslarına katılıyor yani benim diyen şöförden çok daha iyi şöför haklısn sana çok daha iyileri laik :)

alpertemmuz

alpertemmuz

Üye
alpreren abi bu araba fotoshop değilse eğer ileride kesin bunlardan alırım artık trafikte kimse yamuk yapamaz:):kop:

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
çok süpe araç 4 kapılısına hayran oldum kordonda geçcen bununla offf off ne bmwler ne mercedesler nede diger arabalar.. fıss

Feel It

Feel It

Üye
Canavarlar çok hoşuma gitti :)

Doğan

Üye
çok süpe araç 4 kapılısına hayran oldum kordonda geçcen bununla offf off ne bmwler ne mercedesler nede diger arabalar.. fıss

yav bu kordon boyunu çok övüyorlar bizim burda simdi sizde öyle yazınca iyice merak ettim ehliyeti alayım gelcem bizim arabayla bide 42 plaka görsün kordon inş. bi sorun çıkmaz
:ehe

dj_razy

dj_razy

Üye
bu arabalar biz küçükmüş ya nasıl binecen bu arabaya:)

alperen1313

alperen1313

Üye
    Konu Sahibi
hmm abi çoluk çocuk diyosunda bnm arkadas var babası kaportacı bele yasıt 16 yasında valla çocuk gece drag yarıslarına katılıyor yani benim diyen şöförden çok daha iyi şöför haklısn sana çok daha iyileri laik :)

bak şimdi .....
benim diye övmüyorum kendimi ama ....
arabayı verin araçın 2 tekere kaldırmak haricinde neye dayanabiliyorsa ona göre testtini yaparım.
Drag larda dahildir..
yabancısı değiliz yani
:bigstar:

Doğan

Üye
bak şimdi .....
benim diye övmüyorum kendimi ama ....
arabayı verin araçın 2 tekere kaldırmak haricinde neye dayanabiliyorsa ona göre testtini yaparım.
Drag larda dahildir..
yabancısı değiliz yani
:bigstar:

vayy drag bile süpersin :)

Bora

Bora

Üye
Vay be! Bende bir tane alırım bundan ilerde para kazanırsam inşallah. Ama nerde sürcez bunu yahu :! :ehe

ttgg

ttgg

Üye
nee hayalindeki araçmı ?? canavar diecektin galiba :) saolasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt