Maxicep'e Davetiye

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Maxicep'e Davetiye
Arkadaşlar merhaba

Aşağıdaki mail kalıbını mail listenizdeki tüm kişilere göndererek monotonlaşmış hayatlarına renk katabilirsiniz. :)

--------

Bu mail “....“ tarafından mail listesindeki tüm kişilere gönderilmiştir. Güvenli bir kişiden geldiğini düşünmüyorsanız lütfen siliniz ve bu mesajı zincir mesaja dönüştürmeyiniz.

Türkiye’nin en iyi mobil yaşam platformunda www.maxicep.com da bizlerle birlikte olmak istemez misiniz? Teknolojik yenilikleri takip edebileceğiniz, cep telefonlarınız için her türlü java ve symbian uygulamalarını bulabileceğiniz, bilgisayar teknolojisindeki gelişmeleri takip edebileceğiniz ve uygulamalara ulaşabileceğiniz, eğlenceli aktivitelere katılabileceğiniz, fıkra, karikatür okuyarak gülebileceğiniz, mutluluğunuza ve üzüntülerinize yüz binlerce ortak bulabileceğiniz, canım sıkıldı diye konu açıp derdinizi anlatabileceğiniz, Türkiye’nin en iyi mobil yaşam platformuna sizleri de bekliyoruz. Bunları hiçbir ücret ödemeden gerçekleştirmek için sadece 1 dakikanızı ayırarak üye olmanız yeterli. Hepinizi büyüyen ailemize bekliyoruz.

Adem Altıntaş (Örnek)

www.maxicep.com

---------

Kalıpta değişiklik önerileriniz varsa yazabilirsiniz, düzenlerim

İyi forumlar

• Beğen
Tepkiler: NeedLeFLuff ve Salihyet

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
nerde saçmalık orda adem deeeermişim :) Çok güzel fikir adem abi deneyelim 3-5 kişiye, sonuç çıkarsa sürekli yaparız. bu fikirlerine maxinin ihtiyacı var, helal be kim tutar seni

--------------- Ekleme ---------------

bu arada dipnot düşeyim arkadaşlar, adem abi banlı iken en çok özlediğim abilerimdendir

Cynical

Cynical

Üye
Bu işten bizim karımız ne olacak? :-P
Şaka bir yana bu da bi nevi zincir mesaja dönüşür. Zaten isteyen sohbet arasında arkadaşına, tanıdığına siteyi tavsiye ediyordur. Fikre karşı değilim ama bu işin zincirleme mail şeklinde yapılmasına karşıyım.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Güzel bir fikir teşekkür ederiz Adem.

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
nerde saçmalık orda adem deeeermişim :) Çok güzel fikir adem abi deneyelim 3-5 kişiye, sonuç çıkarsa sürekli yaparız. bu fikirlerine maxinin ihtiyacı var, helal be kim tutar seni

--------------- Ekleme ---------------

bu arada dipnot düşeyim arkadaşlar, adem abi banlı iken en çok özlediğim abilerimdendir

:ehe Sağol kardeşim benim. Sayesinde banlandığım arkadaşlar sanırım süresiz banlı şimdi. Adalet yerini buldu.

Bu işten bizim karımız ne olacak? :-P
Şaka bir yana bu da bi nevi zincir mesaja dönüşür. Zaten isteyen sohbet arasında arkadaşına, tanıdığına siteyi tavsiye ediyordur. Fikre karşı değilim ama bu işin zincirleme mail şeklinde yapılmasına karşıyım.

Zincir mesaja dönüştürecek kadar işi büyütebilirsek ne mutlu. Boş boş mailleri yayacağımıza bu iyi fikir olur diye düşünüyorum. Ayrıca bu mailin içeriğinde "siz de maxicep'i tavsiye edin" yazmadım özellikle. Çünkü kazanacağımız birkaç kişi bile siteyi beğenirse çevresine bu şekilde tavsiye edebilir. Ayrıca bunu yazarsak güven duyulmayabilir. Aslında benim önerim maxicep içerisinde siteyi öner linki koyulmasıydı ama tüm üyelerin güvenip Hotmail kodlarini vermeyeceğini düşünerek fikir çürümüştü. Bu şekilde bence fazla sayıda kişi kazanabiliriz.

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
O zaman başına birkaç kelime daha ekleyelim

Cynical

Cynical

Üye
Yalnız zincir mesaja dönüşmesi sitenin itibarını zedeler çünkü o tür mesajlara hoş bakmayan içerisinde benim de olduğum bir dünya insan var. Şahsen bana böyle bir mail gelse site hakkında bir önyargım oluşurdu.

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Ekledim arkadaşlar bir de böyle bakın

Salihyet

Salihyet

Üye
Henry, hitap şekline dikkat et bence ;)

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Salih Baba™;1420220' Alıntı:
Ayrıyetten o mesajın sonunada şey yazalım eğer bu Maili listendeki herkese göndermezsen Listendeki arkadaş sayısı kadar yıl lanetleneceksin gibisinden birşey...:D
Bana her hafta böyle mail geliyor bu maili 10 kişiye gönder duan kabul olsun felan...

:agla:agla Silin konumu istemiyorum banane banane kimse beğenmedi. :ehe

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Ayrıyetten o mesajın sonunada şey yazalım eğer bu Maili listendeki herkese göndermezsen Listendeki arkadaş sayısı kadar yıl lanetleneceksin gibisinden birşey...:D
Bana her hafta böyle mail geliyor bu maili 10 kişiye gönder duan kabul olsun felan...

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
:) Yok yok kırılmam. Küçük şeyler arkadaşlıkları bitirmez

Salihyet

Salihyet

Üye
Sorun yok o zaman :)

:agla:agla Silin konumu istemiyorum banane banane kimse beğenmedi. :ehe

:ehe Bir davetiye yapar, uygulamaya koyarız o zaman :)
Gönderenin dilekleri gerçekleşebilir, bu imkansız değil, allah ın sevgili kuluysanız allah ın hikmeti :P:

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
:) Yok yok kırılmam. Küçük şeyler arkadaşlıkları bitirmez
haklısın adem abi, duydun salih sorun yok geçen defa gibi 30 puan ceza verme :coold:

adem abi seni daha iyi yerlerde görürüz inşallah bu sitede, sonuna kadar arkandayım çünkü sen her konun ve mesajınla bunu hak ediyorsun.

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
İnşallah bakalım. Ben beğendiğim ve yaşam tarzı olarak benimsediğim herşey için fedakarlıklar yapabilirim. Hepimiz öyledir mutlaka. Ayrıca düşüncelerin için teşekkür ederim.

Cynical

Cynical

Üye
Ya bu mesajların sıralaması niye böyle bir garip oluyor son zamanlarda? Alıntılanan mesaj, mesajın kendisinden daha yukarıda. :D

Bora

Bora

Üye
Diğer üyelerimizi bilmem ama ben çoğu arkadaşıma yolladım maili :)

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt