Samsung D900İ Msn?

Sponsorlu Bağlantılar

eXeLance_MehmeT

Üye
    Konu Sahibi
Samsung D900İ Msn?
Arkadaşlar Samsung D900İ Telefonum Var.Msn Yükledim Ama Bağlantı Hatası Yazıyor Bunu Nasıl Çözerim Bana Baştan Biri Anlatabilir Mi?internet Ayarlarını Filan Yapmayı Tam Bilmiyorum Onları Yazarsanız Memnun Olurum Saygılar..

• Beğen
Tepkiler: neli27 ve ugurum45

murat_erk92

Üye
1 aşama
wap d900i yaz 2222 w gönder
sonra gelen ayarları yükle sonra gelen ayarları yükle
3.aşama
daha sonra
tarayıcıdan profil ayarlarına gir turkcell wap die yazar gir oraya
taşıyıcıyı(önce gprs) olarak ayarla,proxy (devrede) bu aynen aynı kalcak,gprs ayarlarına gir
proxy ıp 212.252.234.168 proxy bağlantı noktası 8080 apn (wap) yaz oturum kimliği (gprs) şifre(1234) kaydet de çık

4. aşama
menüden uygulamalar java dünyası gir sçnklr deşebeke ayarı apn (internet) yaz oturum kimliği boş olcak şifre boş olcak proxy devre dışı yap
internet e artık bağlanabilirsin

ve son aşama bebek işi
tarayıcıdan url gir wap.ceptemsn.com dan indir
okadar kolay gelsin

sinan58

sinan58

Üye
emeqe sayqı tsk ler

POWER

POWER

Üye
1 aşama
sonra gelen ayarları yükle sonra gelen ayarları yükle
3.aşama
daha sonra
tarayıcıdan profil ayarlarına gir turkcell wap die yazar gir oraya
taşıyıcıyı(önce gprs) olarak ayarla,proxy (devrede) bu aynen aynı kalcak,gprs ayarlarına gir
proxy ıp 212.252.234.168 proxy bağlantı noktası 8080 apn (wap) yaz oturum kimliği (gprs) şifre(1234) kaydet de çık

4. aşama
menüden uygulamalar java dünyası gir sçnklr deşebeke ayarı apn (internet) yaz oturum kimliği boş olcak şifre boş olcak proxy devre dışı yap
internet e artık bağlanabilirsin

ve son aşama bebek işi
tarayıcıdan url gir wap.ceptemsn.com dan indir
okadar kolay gelsin

Bİlgilendirme için teşekkürler :) Ayrıca Alternatif msn ler kullanılabilir. E-buddy,nimbuzz,morange vs. :)

nomad60

nomad60

Üye
tesekkurler

argeci_38

Üye
kardeş bu senin dediğin
turkcell içinmi avea iin olanı bana acil sana zahmet [email protected] gönderirmisin

Asdor3131

Üye
aynen dediğin gibi yaptım fakat o adresi yazınca GPRS Başarısız.GSM'ye bağlansın mı? Diyor. Yardım Lutfen

gorkemm6284

gorkemm6284

Üye
kardeş vodafonede yapcaz bizimkilere olmuyomu bu msn bizim başımız kelmii!:):ehe

COURİS

COURİS

Üye
beyler denedim ama olmuyor..

mustafa.k

Üye
ya ben ugulamalardaki oyunları sildim şimdi ne olacak acaba

dinccine

Üye
istiyorsan kanka msn e gir

tqcenur

Üye
ya bnm tel grmek içn uzn uzn bklioo sorada res atioo yaaaa
yaarrddıııııııımmmm :(:(

eevvrreemm

Üye
bende yaptım kullanıcı adı veya şifre hatası dio ama herşeyi doğru yazıyorumm neden böle oluyo yaw :(

_düzceli_81

_düzceli_81

Üye
çok saolll...

Bora

Bora

Üye
Eğer ceptemsn yuklediyseniz 24 saat sonra aktif hale gelir

mahmut56

Üye
beyler anlatanlar kusura bakmasın d900 i ye msn yükleniyor diyenler yalan söylüyor yüklenmiyor denilen herşeyi yaptım lakin palavra....... yükleniyor diyenler kusura bakmasınlar varsa kesin bilginiz yazın bilelim herkese iyi akşamlar..

Bora

Bora

Üye
beyler anlatanlar kusura bakmasın d900 i ye msn yükleniyor diyenler yalan söylüyor yüklenmiyor denilen herşeyi yaptım lakin palavra....... yükleniyor diyenler kusura bakmasınlar varsa kesin bilginiz yazın bilelim herkese iyi akşamlar..

Palavra değildir. Biraz teknik bilginiz varsa d900 ün java desteklediğini ve java messenger programlarının var olduğunu biliyorsunuzdur .Ayrıca forumumuzda birçok yerde bu konuda anlatımlar mevcuttur.Ben size kendiminde şuan d900 telefonlarda kullandığım bir site söyleleyim . %100 çalışmaktadır.Buyrun Bu arada size yardım etmeye çalışan insanlara yalancı palavracı demenizide hiç hoş karşılamadım.
[/B]

mahmut56

Üye
arkadaŞ FARKINDAYSAN İLK BAŞTA DEDİM ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN DİYE GERÇEKTENDE UYGULADIM OLMADI ŞİMDİ DENİYORUM OLURSA DÖNECEM SANA ..... YİNEDE TŞK LER TEKRAR SİZDEN ÖZÜR DİLİYORUM..

Bora

Bora

Üye
Bekliyorum çalışmazsa her türlü çalıştırırım benden yardım iste :)

mahmut56

Üye
bora kardeş ya kusra bakma bilmiyorum benmi yapamıyorum yoksa olmuyormu? anlamadım olmadı anlayacağın... yardımcı olursan sevinirim.

Takipçi Satın Al

Üst Alt