6300 adsl üzerinden internete bağlanma

Sponsorlu Bağlantılar

kun agüero

kun agüero

Üye
    Konu Sahibi
6300 adsl üzerinden internete bağlanma
mrb ben nokia 6300 kullanıyorum . usb ile pc bağlayıp adsl üzerinen telefondan internete girme olabiliyormu oluyorsa nasıl

• Beğen
Tepkiler: alp0038

greenmahaou

greenmahaou

Üye
kardeş bu özellik 6300 da olmayor bende çok araştırdım bildiim kadarıyla sadece s60 symbian işltetim sistemli telefonlarda örnek 6600 da oluyor

jatvalca

jatvalca

Üye
kardeş bahsettiğin özellik wirelles.oda 6300 ve s40 telefonlarda şimdilik olmayan bir özellik ama belki ileride programı çıkabilir kim bilir.

dumanxtr

dumanxtr

Üye
wallaha böyle bişey olursa çok kıyak olur
baglananlar ama nasıl yapıyorlar bilmiyorum iternet giriş yerine
numarasını girip bişeyler falan diyorlar ama bitürlü anlamadım sagdece wirelles özellegi olanda mı bu olay

lord74

lord74

Üye
6300 model Telefonlarında ADSL den Bağlanamaz... Mesala N90 Bağlanıoyr xD

forewer_53

forewer_53

Üye
S60 versiyon telefonlarda bu iş gayet kolay. Ben öyle yapıyorum. Özellikle, cep telefonundan MSN'e bağlanmak için gayet kullanışlı bir özellik. Bilgisayar başında yazışmaktansa, koltukta ayaklarını uzatıp yazışmak daha rahat oluyor doğrusu. :)

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
kardeş bahsettiğin özellik wirelles.oda 6300 ve s40 telefonlarda şimdilik olmayan bir özellik ama belki ileride programı çıkabilir kim bilir.

arkadaşım aslına 6300i de veya 6301 diye model geçiyo şuanda hangisi oldugunu hatırlamıyorum ama o telfondan wi-fi özelligini eklemişler .
Ama şuan için 6300da kobloyla veya bluetoothla baglanamazsın

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
6300ide Wireless var oluyor ama 6300 da olmuyor.

kemal.atakan

Üye
o özellik 6300i europa versiyonun da var oda turkiyede yoq:coold:

dogandoganay

dogandoganay

Üye
malesef olmuyor...

kun agüero

kun agüero

Üye
    Konu Sahibi
wireless diyorsunuzda wireless kablosuz demek değilmi ben usb yle bağlıyarak diyorum

idamstyle

Üye
6280 için varmı böyle bişey??

_-_-_-ahmet-_-_

_-_-_-ahmet-_-_

Üye
Bildim kadarıyla ve arkadaşların dedigi gibi öyle bi özellik yok ama olsa süper olur

by_soner

Üye
Arkadaslar 66oo için dediğiniz programın adnı söyleyebilir misiniz? Lütfen yardım!!!

poyraz_216

Üye
valla istedigin telfondan internete baglana bilirsin 6300 da dahil pc suite ile

PanTerİ

PanTerİ

Üye
ben 6300 ı pc ye baglayıp pc den telefonun internetini kullanmıstım

C01aY

C01aY

Üye
Ben size olması gerekenleri sayayım:

1-Adet S60 işletim sistemine sahip cep telefonu
2-Bluetooth Aygıtı
3-Bluesoleil Programı
:)Acı ama gerçek

asigsasi

asigsasi

Üye
Arkadaşım benim bildiğim tek yöntem var pc suite yi yüklüyorsun pc ye sonra usb yi takıyorsun taktiktan sonra pc suite yi açıyorsun ve ordaki seçeneklerde internete bağlan var ve bağlanıyorsun internet paketi kullanıyorsan ordan gider kullanmıyorsan çok kontorun gider söylemedi deme

firatyilmaz

firatyilmaz

Üye
mrb ben nokia 6300 kullanıyorum . usb ile pc bağlayıp adsl üzerinen telefondan internete girme olabiliyormu oluyorsa nasıl

tamam da niye?? bilgisayar dururken cepten bağlanma ihtiyacı niye? hani usb filan da varms paşa paşa ne ihtiyacın varsa indir at tele...

--------------- Ekleme ---------------

:yuru

Takipçi Satın Al

Üst Alt