6300 adsl üzerinden internete bağlanma

Sponsorlu Bağlantılar

paradox07

paradox07

Üye
arkadaşlar siz bağlanamazsınız diyorsunuz ama 6300 ın içinde gelen cd den pc suiteyi yüklediğimizde ve pc suiteyi açtığımızda orda 'internete bağlan' seçeneği çıkıyor.buna ne diyeceksiniz?bence bağlanılıyor ama nasıl bağlanılacak hala araştırıyorum.eğer bi yolunu bulursam bunu sizinle mutlaka paylaşacağım.ben telefonumu bluetooth ile bağlıyorum bilgisayara.markadan markaya seçenekler değişiyor mu bilen var mı?

paradox07

paradox07

Üye
ben yaptım arkadaşlar isterseniz anlatayım.ilk önce bi tane bluetooth cihazı alıp bilgisayarımıza takıyoruz.hiç kurmaya falan gerek yok.daha sonra 6300 telefonumuzun yanında gelen CD içinden NOKIA PC SUITE programını yüklüyoruz.yükleme tamamlandıktan sonra nokia pc suite programını açıp(veya o kendi açılır yüklemeden sonra) 'İNTERNETE BAĞLAN' seçeneğini tıklıyoruz ve 10 saniye bekliyoruz.ama bluetooth u taktığınızda bilgisayarınızla telefonunuzu eşleştirmeyi unutmayın.bunu sağ altta bulunan bluetooth simgesine tıklayıp,cihaz eşleştirerek yapabilirsiniz.hayırlı olsun bakalım.bi tavsiyem daha var.bunu vodafne hattan sınırsız internet alarak yapabilirsiniz.

b_cakir78

b_cakir78

Üye
bahsettığınız olayın olması mumkun degıl bende çok aradım olmuyor nokia müşteri hizmetlerını bıle aradım olmuyor

paradox07

paradox07

Üye
bahsettığınız olayın olması mumkun degıl bende çok aradım olmuyor nokia müşteri hizmetlerını bıle aradım olmuyor
gayette oluyor kardeşim.ben şu an telefon üzerinden sana cevap yazıyorum.ilk önceleri bende de olmuyordu ama format attırıp tekrar deneyince sonuç:mükkemmel.telefonunun yanında gelen cd yi çalıştır ve ordan nokia pc suite programını kurup internete bağlan seçeneğini tıkla.olmazsa bana özelden mesaj at ya da bana msn ver.istersen özelden numaramı vereyim mesaj atayım sana.yardım isteyenler özelden telefon numarasını verip yönlendirebilirim.kötü bi şey yapmam merak etmeyin.:oke::bigstar:

paradox07

paradox07

Üye
şimdi bi yol daha buldum.telefonu bilgisayarla eşledikten sonra(ben bluetooth ile bağlıyorum) ağ bağlantılarıma giriyoruz ve en üsstte bluetooth çevirmeli bağlantı diye bi bağlantı türü var.ona çift tıklıyoruz ve numara yerine nokia için *99# yazıyoruz.geri kalanlar boş kalacak,sonra numara çevir diyoruz ve internete bağlanıyoruz Allah'ın izniyle.hayırlı olsun.

kral3727

Üye
kardeşler da pc suıte var onu indirip kurduktan sonra baglanabılırsınız

Üst Alt