N73 Internete Pc Yardımıyla Bağlanmak

Sponsorlu Bağlantılar

Fox1

Üye
    Konu Sahibi
N73 Internete Pc Yardımıyla Bağlanmak
N73'le pcdeki modemi kullanarak internete nasıl girebilirim?:bilmem:Bi yardımcı olursanız seviirim.

djcakir

Üye
sanırım böle bi olay YOK!

dr.bahaeddin

dr.bahaeddin

Üye
nokia pc suite programını çalıştırın orada internete bağlan simgesine tıklat pek tavsiye etmiyorum çok fazla kontorunuz gidebilir ben bi kere denemiştim kolay gelsin

Buracx

Üye
modeminde kızlötesi var ise araçlardaki modem seçeneğini kullanarak girebilirsin

Tec/-/no

Tec/-/no

Üye
nokia pc suite programını çalıştırın orada internete bağlan simgesine tıklat pek tavsiye etmiyorum çok fazla kontorunuz gidebilir ben bi kere denemiştim kolay gelsin

Fox1 Pc nin internetiyle N73 den internete girmeyi soruyor senin dediğin tam tersi

soruna gelince sadece bluetooth yöntemi var üstteki arkadaş vermiş ama oda ne kadar sağlıklı belli değil.

furiouss35

Üye
arkadaşlar bu soruna çare bulan çıktımı acaba ya pc suit ayarlarıyla n73 birbirini tutmadı çünkü:agla

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
arkadasım dayımda n70 var o cok ilgileniyo bu olaylaa kendisi yaptı bluetooth ile msne ve nete girebiliyo istedigi gibi forumda anlatılmış istersen bi arama yap çözersin pek zor bişey degil:oke:

USAForever

USAForever

Üye
çok rahat bağlanrsı pc suitle

boldchild

Üye
arkadaşlar n73te wireless bağlantısı var mı varsa nasıl bağlanılıyo lütfen yardım etsinler teşekkürler...

USAForever

USAForever

Üye
zor gözükmeyen bu olay için yardımcı olabilenden alla razı olsun derim .

x2x

Üye
YA KARDEŞİM BUGUN SADECE BU N73TEN İNTERNETE BAĞLANMAK İÇİN SENİN DE ARADIĞIN GBİ MODEMDEN (AYNI DURUMDAYIZ) İŞTE KARDEŞİM ARKADAŞ İYİ ANLIYORU BU İŞTEN KENDİSİ 1 HAFTA URĞRAŞTI AMA YAPTI OLUYOR BU OLAY BİR BLUETOOTH CHAZIYLA BAĞLANTI KURUYOR YAPIYOR BAGLANABLİYORSUN ...

bak bu linkten indir kardeşim orada çok ayrıntılı anlatılıyor.. gerçekten yardımım doknursa sevinirim... şifre yok öle hemen upload ettim kardeşim

yakamoz56

Üye
böyle bir şey olursa çok iyi olurdu.bende arıyorum ama bulamadım :(
bu arada en son link veren arkadaş link ölü :(

ferdikan

ferdikan

Üye
arkadaşlar n73te wireless bağlantısı var mı varsa nasıl bağlanılıyo lütfen yardım etsinler teşekkürler...
:kotu: Wireless Yok malesef:züü: Zaten Tek Eksiği Wireless Oda Olsa Super Bİ Telefon Olurdu. :aha:

delicoban03

Üye
senin istediğin pc suidede tam tersi daha BELKİ BİLGİ SAYAR TELEFONUN ÜZERİNDEN İNTRNETYE BAĞLANIYO

Üst Alt