Bilgisayarım Yeni Ram Ekran Kartı Almalımıyım İçeri Bak :)

Sponsorlu Bağlantılar

De[M]oN*

De[M]oN*

Üye
    Konu Sahibi
Sımdıden sagolun

SIMdıkı ram 512 :)
simdiki ekran kart 256
simdiki islemci p4 3.00

Piyasadakı oyunlari kaldırmıyor

Ben Bu pc ye 2 gb ram Ve 1 gb ekran kartı Alsam Oyunları Kaldırırmı Veyat Alsam pc gzl olurmu yoksa Islemcı hızı yavaslatırmı acıl cvb yazın yada napıyım bı yol gosterın ..

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
2 Gigabayt ram bilgisayarınızın hızlanması konusunda size yardımcı olacaktır ancak, 1 Gigabayt ekran kartının size edebileceği tek yardım grafiksel bakımdan olacaktır.

Feel It

Feel It

Üye
2 gB ram ile ne yapacaksın çok merak ettim. Şu ana kadar gördüğüm program/oyun vb. en fazla 450 mB ram kullanıyor çok saçma bence 1.5 gB ram yap en yüksek 2 si gerekmez boşa yatırım yapma. Ekran kartın 1 gB olursa oyunlarda kasmaz grafik kaliten iyi olur ama 512 mB olupta 1 gB ekran kartlarından daha iyi performans gösteren Nvidia GeForce 8800 GT 512 mB ekran kartı var. İdeali 512 mB. İşlemcini çift çekirdek yapmanı öneririm. 1 gB ekran kartına para kaçıracağına işlemcini yükselt ve günümüzün normlarında bir bilgisayara sahip ol. Benim pc yi anlatayım belki için dışına çıkar. İntel celeron 2 gHz ^^. Her türlü uygulama oyun çalıştırıyorum ama hafif kasıyor RAM'im 1 gB, ekran kartım 256 mB. Ctrl-Alt+Delete tuş kombinasyonunu tıkla, hemen altta "Ayrılmış Bellek" yazan bölüm var. 1 gB ram olmasına rağmen sanal sayfa diski boyutu (sanal RAM) ile 2.461 megaByte. Sen 2 gB ram alırsan orası 3.000 in üzerinde olucak. Pentium 4 işlemci ile 3 gB'lık uygulama açabilecek işlem yapamazsın bunu da söyleyeyim. Beni dinle inat etme işlemcini çift çekirdek yap en az 3.0 gHz olsun her bir çekirdek. 1 gB RAM eklet ekran kartınıda 512 mB yap işini görür. Ama sen dersen yok ya ben ikidebir parça almak istemiyom. O zaman canım kardeşim paraya kıyacaksın tuzlusunu alıcaksın o kadar...

Doğan

Üye
2 gb ekran kartına bence 512 ekran akrtı dursun çok daha iyi verim alırsınız :) iyi forumlar...

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
çok büyük oyunları 512 açmaz kendimden biliyorum iki tanee bilgisayarım var birisinde 2 gb ram var birisinde 512.512 bazı 2 dvdlik oyunları açmıyor ama diğerinde çok iyi oynuyorum.Bence 1 gb ram al 512 lik e.kartı alırsan birçok oyunu oynarsın.

paluz

paluz

Üye
arkadaşım öncelikle senin bi anakartı deiştirmen gerekecek.Çünkü öle ha deyipte pc nin kapasitesini yükseltemezsin.Anakartın bakalım destekliyomu? önce bi ona bak sora bilgi iste.. Eğer anakartın destekliyosa ve de maddi durumun iyise amd phenom X4 işlemci al bi de 2 gb ram tak (kingston olabilr) bide ekran kartı olarak ATİ SAPPHİRE Vapor-X HD 4890 1 GB alabilirsin. senin bu sistemle yapamıyacağn şey yoq.açmayacağı oyun yoq.GTA IV de dahil :oke:

Uruloki

Uruloki

Üye
abi paluz arkadaşın dediği doğru anakart değiştirmen gerekir daha ucuz bi seçenek ati sapphire hd4850 toxic al derim işlemci ise core duo 2 al E8400

Symbiont

Üye
2 gB ram ile ne yapacaksın çok merak ettim. Şu ana kadar gördüğüm program/oyun vb. en fazla 450 mB ram kullanıyor çok saçma bence 1.5 gB ram yap en yüksek 2 si gerekmez boşa yatırım yapma. Ekran kartın 1 gB olursa oyunlarda kasmaz grafik kaliten iyi olur ama 512 mB olupta 1 gB ekran kartlarından daha iyi performans gösteren Nvidia GeForce 8800 GT 512 mB ekran kartı var. İdeali 512 mB. İşlemcini çift çekirdek yapmanı öneririm. 1 gB ekran kartına para kaçıracağına işlemcini yükselt ve günümüzün normlarında bir bilgisayara sahip ol. Benim pc yi anlatayım belki için dışına çıkar. İntel celeron 2 gHz ^^. Her türlü uygulama oyun çalıştırıyorum ama hafif kasıyor RAM'im 1 gB, ekran kartım 256 mB. Ctrl-Alt+Delete tuş kombinasyonunu tıkla, hemen altta "Ayrılmış Bellek" yazan bölüm var. 1 gB ram olmasına rağmen sanal sayfa diski boyutu (sanal RAM) ile 2.461 megaByte. Sen 2 gB ram alırsan orası 3.000 in üzerinde olucak. Pentium 4 işlemci ile 3 gB'lık uygulama açabilecek işlem yapamazsın bunu da söyleyeyim. Beni dinle inat etme işlemcini çift çekirdek yap en az 3.0 gHz olsun her bir çekirdek. 1 gB RAM eklet ekran kartınıda 512 mB yap işini görür. Ama sen dersen yok ya ben ikidebir parça almak istemiyom. O zaman canım kardeşim paraya kıyacaksın tuzlusunu alıcaksın o kadar...
Gta 4 oynamadın acep (bende 769 mb ram yiyor )

paluz

paluz

Üye
gta 4 kişilerin pc sistemine göre ram kullanıyor...yani herkeste aynı deil.

ahmettttt37

ahmettttt37

Üye
teşekkürler :D

mcgunnies

mcgunnies

Üye

açtığınız başlık 5 para etmez (kaba dille) kibarlıkla alakanız yok galiba içeri bak bakarmsıın yokmu kardeşim lütfen

nlgzrgn77

nlgzrgn77

Üye
paran varsa rami direk 4 gb yap, 4 çekirdekli işlemci tak , ekran kartı da 1 gb olsun süper olur

ahmettttt37

ahmettttt37

Üye
nerde öle bolluk :D

Marchegiani

Marchegiani

Üye
2 GB RAM doğru seçim.1 GB ekran kartında da düşünmen lazım.256 mb ekran kartı(paylaşımsız)1 GB ekran kartı(paylaşımlı)256 mb kart 1 gb lıktan 5 kat daha iyidir.Bunu da gözönünde bulundur.:)

mcgunnies

mcgunnies

Üye
yeni konu açmak istemedim benım bır blutot kulagımlıgım var ancak çok ses geliyor telefonumda 6630 i ancak normal kablolu sistemde süper ses ancak diğer kablosuz kulaklıgımdan çok ses geliyor