Bilgisayarım Yeni Ram Ekran Kartı Almalımıyım İçeri Bak :)

Sponsorlu Bağlantılar

Mebuchadnezzar

Üye
Ağa ekran kartı ram almak istiyorsun ramda pek sorun olmaz ama senin anakart sayılan ekran kartlarının çoğunu desteklemez bence sistemi komple değiş güzel bir pc topla fiyatlar düşmüşken

casannova

casannova

Üye
Arkadaşım ram pc ni hızlandırır.. ama ekrankartı hızlandırmaz sadece grafiksel açıdan fayda sağlar.

shtekar38

Üye
1 gb ram 1gb ekran kartı (ATİ) al işlemcin p4 güzel bence her ay pcnin arkasını aç ve temizle eğer temizlemessen işlemcinin 700 küsür ayağı vardır onlar bozulur masrafı 200tl yi aşabilir yani her ay temizle işlemcin güzel eğer işlemcinin üzerinde sarımsı bir renk görürsen bir bilgisayarcıya başvur. benden bu kadar inş yarımcı olmuşumdur

alicankoc123

Üye
s.a bişi sorcam benim ram 1024 mb amasistem boştayken bile 650 mb kasıyo+svchost diye biye bişi var oda pc yi %40 kasıyo.yardım lütfen .işletim sistemi vista format atsam düzelirmi çünkü pc yi alalı 1 yıl oldu ve hiç bakıma götürmedim ....

rmzn_guler

rmzn_guler

Üye
Arkadaşlar şu ekran kartındaki 1gb davasından vazgeçin 8800gt için 512 mb yetiyorken 1gbta ne gerek var .

anka16

Üye
1gb RAmle 1gb ekran kartından tam performans alamassın bnce..ram'i 3 yap ekran kartını 1gb al ileriye yatırım yap :)

TwiNKie...

TwiNKie...

Üye
Yorumlara bakılırsa pek çoğumuz konuya fransız kalmış. Eğer günümüz oyunlarını iyi bir grafik kalitesiyle oynamak istiyorsan Core 2 Duo 2.66 GHz vb. en az bu tarz bir işlemci, minimum 2 Gb ram ve kaliteli bir 256 Bit ekran kartı almalısın. Ben GTA IV'u tüm ayarları açık 1440x900 oynuyorum ve işlemcide 1.160.000 KB bu civarlarda bir yer kullanıyor. İleriye dönük düşünüyorsan yada benim gibi grafik animasyon tarzı işlerle biraz alakalıysan o zaman ram ve ekran kartına önem vermelisin. 4 Gb Ram ve 9800GT 512 Mb 256 Bit bu ayardaki tüm parçalar seni her türlü açıdan rahatlatır. Oyuncuysan E8400-8500-8600 işlemcilerini ve yazdığım ekran kartını öneririm. Çünkü oyunlarda işlemci çalışma hızı ve ekran kartının bit değeri en önemli unsurlardır. Saygılarımla...

yenihacker

yenihacker

Üye
arkadaşım bak yapacan sistem ben de var ve super işe yarıyo tavsiye ederim pes 2009 calof 5 nfsundercoveri rahatlık la oynarsın kendimden biliorum ve tavsiye ederim eger butcen buna el veri orsa bence hemen al ve zevkini cıkart.:oke:

necatibaltacı

necatibaltacı

Üye
arkadaşım şimdiki yeni oyunları oynamak istiyorsn (pes2009 fifa10..)ram 2 ekran kartı 512de olur ancak ekran kartını sersi öneemli mesela ati radeon3650 gibi asus eah3650 gibi gforce 8600gt512bit gibi olabilir ve tabiki bit dgeride önemli 256-512 bir iyi oluıur ..

greenmile

greenmile

Üye
ekran kartı 512 mb yeter de artar bile...

mrbeen2007

Üye
bana bak kutsal sen 4 gb rem drr kaç senin

deccal12

deccal12

Üye
Arkadaslar dedikleriniz cok yanlıs arkadasımızın pcsi AGP mi Yoksa PCI mı Frekansı duşukmu yuksekmi
AGP ise Frekansı Dusuk ise En fazla 256 mb ekran kartı acar AMA yuksekse en fazla 512
PCI lar belli hepsi uyuyor birbirine:nono:

fuathan

Üye
Arkdaşlar Ben Windows 7 kullanıyorum İşlemci:Intel Pentium D CPU 3.00GHz 2.00 GB RAM 32.bit işlemci NVİDİA GeForce 7100 GS 900 MB ekran kartı kullanıyorum 1GB ekran kartı alırsam Oyunlar iyi çalışırmı ???? YArdım edin

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Oyunların sistem gereksinimleri oyundan oyuna değişir.Senin oynadığın oyunları sistemin destekliyorsa sorun olmaz.

karizma4542

Üye
işlemci intel pentium d cpu 3.00ghz anakart foxconn rc4107ma-s2 ram 2gb ddr2 ekran kartı ati radeon 4550 512 mb 64bits call of duty black ops ı açmıyor.özellikler yetersizmi sorun nedir bulamadı.bana acil yardım edermisiniz.

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
öncelikle ram sınıfının ne olduğuna bağlı DRR sa 1 gb ramlar 60-80 tl arası Ekran kartları ise 512 agp soketliler 100 tl yi geçiyor zaten pek bulunmuyor artık bu kadar masrafa gireceğine 700 tl bi kasa toplat harika olıur

karizma4542

Üye
eee şimdi ben bu pc yi atayımmı.oynun kuruyorum.açılıyor.başladıktan sonra atıyor.başka çözümü yokmu

huaweı

Üye
arkadaşalr bu pc oyun için yeterlimi fiyatı 1453 tl
Teknik Özellikler
İşlemci
Intel® Core™ i5-480M İşlemci

İşletim Sistemi
Orijinal Windows® 7 Home Premium (64 Bit)

İşlemci Hızı
İşlemci hızı 2.66 GHz., Intel® Turbo Boost Teknolojisi ile 2.93 GHz'e kadar, 3MB Intel® Akıllı Bellek

Chipset
Intel® HM55 Chipset

Ram
6 GB DDR3 Bellek

Ekran Kartı
3 GB DDR3 Nvidia GT420M Optimus Ekran Kartı (2 GB Ayrılmış Bellek)

Bluetooth
Bluetooth

DVD
DVD±RW DUAL

USB Port
3X USB 2.0 port

Hediye
Microsoft Security Essential Antivirüs Programı, Microsoft® Office Starter 2010

Card Reader
Multi Card reader

Harddisk
640 GB SATA Harddisk