Sbs soruları, cevapları ve puan hesabı bu haberde...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alperen1313

alperen1313

Üye
    Konu Sahibi
Sbs soruları, cevapları ve puan hesabı bu haberde...
SBS SORULARI, CEVAPLARI VE PUAN HESABI BU HABERDE...​

SBS puanınızı öğrenmek için TIKLAYIN
7.Sınıflar SBS soruları ve cevapları yayınlandı. Netlerinizi biliyorsanız 2008 formülüne göre puanınızı hesaplayın.

SBS, tüm il merkezleri ile yurt dışında Lefkoşa, Trablusgarp, Riyad, Medine, Cidde, Aşgabat, Bakü ve Bişkek'de gerçekleştirildi.
SBS, tüm sınav merkezlerinde Türkiye saatiyle 10.00'da başladı ve 100
dakika sürdü.

Sınava katılan yaklaşık 1 milyon 50 bin öğrenciye 90 soru yöneltildi.
İlköğretim 6. sınıf öğrencileri ise 13 Haziran 2009 Cumartesi günü SBS'ye katılacak. İlköğretim 8. sınıf öğrencisi 1 milyon 30 bin aday dün SBS'ye girmişti.

8. sınıfların sınav sonuçları 13 Temmuz 2009'da, 6 ve 7. sınıfların sınav sonuçları 31 Temmuz 2009'da açıklanacak. Sonuçlar, ile internet adreslerinde
ilan edilecek.

Öğrencilere sınav sonuç belgesi posta yoluyla gönderilmeyecek. Okul müdürlükleri
internet adreslerinden sınav sonuç belgesinin çıktısını alacak, onaylayıp mühürleyerek imza karşılığı öğrenciye verecek.

Doğan

Üye
ya bugün sorulara baktım çok kolay sormuşşlar ya hele ingilizce soruları çok basitti :( yoktu ki bizim zamanımz da bu kadar kolay sorular Neyse Sınava giren kardeşlerimin herşey gönüllerince olsun.. :)

alperen1313

alperen1313

Üye
    Konu Sahibi
ya bugün sorulara baktım çok kolay sormuşşlar ya hele ingilizce soruları çok basitti :( yoktu ki bizim zamanımz da bu kadar kolay sorular Neyse Sınava giren kardeşlerimin herşey gönüllerince olsun.. :)

sen öyle dersin kardeşim
bundan 14 yıl evvel girseydin sınava da görseydin :)

Dark_Knight61

Dark_Knight61

Üye
Tüh Bi seneden kaçırdım herşeyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...