İsminiz Lütfen !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
İsminiz Lütfen !
Arkadaşlar birçoğunuz nick olarak bazı kelimeler kullanıyorsunuz. Ancak bunlarla birbirimize hitap etmek pek te samimi bir ortam yaratmıyor. Mesela bir arkadaşıma başıbozuk merhaba demek pek hoş olmuyor (yanlış anlama arkadaşım). Bazı arkadaşlar isimlerini ve yaşlarını profil bilgilerinde yazıyor, yazmayanlar için söylüyorum, gelin buraya isimlerimizi VE YAŞIMIZI paylaşalım ve birbirimize ismimizle hitap ederek daha sıcak bir ortam yaratalım. Benim ismimi zaten görüyorsunuz, Adem. Sizlerden de bekliyorum. Saygılar.

Doğan

Üye
namı Değer: Doğan :)

arslansem

arslansem

Üye
Genelde sağ tarafta üye bilgilerinde yazıyor ama :hmmm en iyisi yazmayanlar yazsın diyelim buna :)

Ozan

Ozan

Admin
Profilin altına gerçek isim özelliğini uzun bir süredir kullanıyoruz ve ben de bu özelliği aynen Adem arkadaşımızın belirttiği hususdan dolayı oluşturmuştum. İnsanlara ismi ile hitap etmeyi ve ismim ile hitap edilmesini çok severim bu günlük sosyal hayatımda da böyledir ve birçok kişiye karşı taraf açısından daha olumlu şeyler düşündürür. Daha sıcak bir arkadaslık ortamı için bunu yapabilirsiniz .. :)

Doğan

Üye
Profilin altına gerçek isim özelliğini uzun bir süredir kullanıyoruz ve ben de bu özelliği aynen Adem arkadaşımızın belirttiği hususdan dolayı oluşturmuştum. İnsanlara ismi ile hitap etmeyi ve ismim ile hitap edilmesini çok severim bu günlük sosyal hayatımda da böyledir ve birçok kişiye karşı taraf açısından daha olumlu şeyler düşündürür. Daha sıcak bir arkadaslık ortamı için bunu yapabilirsiniz .. :)

kesinlikle ozan abi :)

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Genelde sağ tarafta üye bilgilerinde yazıyor ama :hmmm en iyisi yazmayanlar yazsın diyelim buna :)

Evet işte bende bunun için söylemiştim ama galiba eksik yazmışım :)

Desteğin için teşekkürler Ozan.

Atakan

Atakan

Üye
Benim de ismim yazıyor.Bence herkes yazmalı.

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
konu çok güzel br de yaşlar yazmıyor bazılarda o da olsa tam olacak çünkü hitap açısından sıkıntı

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Haklısınız arkadaşlar bunu da ekleyelim konu açıklamasına

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
sevinirim çünkü kime abi kime kardeş diyeceğimizi bilmiyoruz

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Bende Bilal , arkadaşlarım Bilal-i Habeşi diyor bana :) Bazende Bilo :)

turkordu

turkordu

Üye
Bende Serhat

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Doğuş

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
S@lih.........

Bora

Bora

Üye
ben bora istersen metalci veya profesör die hitap edebilirsiniz :D

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Beni tanımıyorsunuz tamam mı birinden kaçıyorum :ehe:ehe sakın ismimi söylemeyin ...:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt