İsminiz Lütfen !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Evet Adem arkadaşıma katılıyorum...Tabi sonuçta isteğe bağlı bir durum ama Adem'in dediği gibi daha samimi bir ortam oluşturmak adına bence isim ve yaş yazılmalıdır...Saygılar...

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Beni tanımıyorsunuz tamam mı birinden kaçıyorum :ehe:ehe sakın ismimi söylemeyin ...:ehe

Tamam Bilal isminin Bilal olduğunu kimseye söylemek yok. Ee Bilal daha daha nasılsın Bilal. :ehe:ehe

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Banka soygununda öyle bir replik vardı. İsim kullanmayalım Tezcan, sende kullanıyorsun Murat falan diye

..:|By_NeFReTª58|:..

..:|By_NeFReTª58|:..

Üye
bu konuda da bütün rütbeliler var onbaşı binbaşı albay yarbay vs vs bu böle devam ediyor....benim adım bedirettin POLAT ama kimisi bedri diyor kimisi bedirhan diyor kimi bedir diyor arada bedo da duydum gercek yaşım 18 1 yaş küccük görünüyorum kimlikte ama önemli degil 1 seneden bişey olmaz. adresim imzamda yazıyor yolu düşen olursa beklerim ..cok sıcak kanlıyımdır nick nefret falan ama aldırmayın ona cok eglenceli komik kendimi övmek gibi olmasın bal gibi adamım neyse bu kadar yeter birazda diger üyeler yazsın hadi allaha emanet olun kendinize iyi davranın :sn:

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
<----------- Sol menüde her şeyim mevcut arkadaşlar :)

Maxi'de sosyal ortamı genişletmeye çalışan tüm üyelerimize teşekkürler, yerinde bir konu olmuş :)

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Ben teşekkür ederim Mahmut. Sosyal ortam ne kadar genişlerse o kadar çok arkadaşımızı siteye kazandırabiliriz. 2.500.000 den fazla üyesi olan ve kendini en iyi forum sitesi olarak ilan eden sitede bu tip arkadaşlıklar kurulmuyor. Sadece içi boş milyonlarca mesaj ve içi boş üyelikler. Madem burada birşeyler paylaşıyorsak arkadaşlıkları da paylaşabiliriz. Bu sıcak ve samimi ortamı her yerde bulamayız.

Doğan

Üye
Ben teşekkür ederim Mahmut. Sosyal ortam ne kadar genişlerse o kadar çok arkadaşımızı siteye kazandırabiliriz. 2.500.000 den fazla üyesi olan ve kendini en iyi forum sitesi olarak ilan eden sitede bu tip arkadaşlıklar kurulmuyor. Sadece içi boş milyonlarca mesaj ve içi boş üyelikler. Madem burada birşeyler paylaşıyorsak arkadaşlıkları da paylaşabiliriz. Bu sıcak ve samimi ortamı her yerde bulamayız.

kesinlikle katılıyorum :)

--------------- Ekleme ---------------

konu çok güzel br de yaşlar yazmıyor bazılarda o da olsa tam olacak çünkü hitap açısından sıkıntı

yaş konusuna da katılıyorum :)

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici

Bu güzel düşünceleri paylaşan bir başka forum var mı, bilen söylesin :) Bir çok forumda alt-üst tabaka mevcuttur, bunu siz üyelerimiz sayesinde MaxiCep ile kırmış durumda, Farkımız ismimiz(maxicep) değil, sizler gibi üyelerimizin olması. Bu nedenle sizce Türkiye'nin en büyük forum sitesi MaxiCep'tir, çünkü böyle ortam diğer forumlarda yok desek yalan olur mu arkadaşlar ;)

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim. Birlikte daha iyiye.

Mustafa K.

Mustafa K.

Üye
Mustafa ;)

redragonn

redragonn

Üye
İsim: Mustafa Burak (okuldakiler burak der diğerleri mustaa :D)
Yer:İst/Bağcılar/Yüzyıl :D
Memleket:Amasya/Merzifon
Doğum Tarihi:29/07/1994
Kütük:Amasya/G.hacıköy
Lakap:Robinho
Aktif Faliyetler:İzciliK Futbol Fotofrafçılık (amatörce)
Hobiler: Kamp a gitmek kamera ve fotoğraf çekmek futbol oynamak pc de grafik adına bişiler yapmak :D
Kötü Alışkanlıklar: okey futbol hastalığı

TÜM GENÇ KIZLARA DUYRULUR İÇKİM KUMARIM SİGARAM YOKTUR :D İŞİN ESPİRİSİ TABİİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt