"Milliyet.com.tr Günün En Beğenilen Sitesi" !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Catty

Catty

Emekli Yönetici
Arkadaşlar yanlış anlaşılma var olayda günün en beğenilen sitesi olayı haziran 1 de başlayacak o kadar insan bakmış o sayfaya hiç mi anlamadınız "en yeni site" diyor yarışmaya katılan en yeni sitelerden birisiniz sadece neden böyle abarttınız anlamadım gitti :D tmm bir kaç trafik kazandınız ama bu çocuksu çaba ve sevinme çok komik geldi.ve ne denli baktığınız şeyi anlayabildiğiniz göstermiş oldunuz alemsiniz çocuklar =]

Ney ?? Asıl siz orda Koskoca yazıyı görmediniz mi ?

Ozan

Ozan

Admin
Arkadaşlar yanlış anlaşılma var olayda günün en beğenilen sitesi olayı haziran 1 de başlayacak o kadar insan bakmış o sayfaya hiç mi anlamadınız "en yeni site" diyor yarışmaya katılan en yeni sitelerden birisiniz sadece neden böyle abarttınız anlamadım gitti :D tmm bir kaç trafik kazandınız ama bu çocuksu çaba ve sevinme çok komik geldi.ve ne denli baktığınız şeyi anlayabildiğiniz göstermiş oldunuz alemsiniz çocuklar =]
Bence olayı karıştırıyorsunuz.
Oylamaya daha geçilmediğini biliyoruz ancak şu an ziyaretçi istatistiklerine göre, yeni eklenen sitelerden bir tanesi o güne ait Günün en yeni sitesi oluyor ki aşağıdaki adrese girerseniz, mesela şu an değişen yeni sitenin adının üstünde "Günün en yeni sitesi" yazmakta.

Yani her gün 10 larca site ekleniyor ancak dünün en iyi sitesi olarak yansıtılan bizdik, dikkat ederseniz "Günün 1. sitesi" demiyor .

Oylama sistemi açıldıgında seçilirsek, bu durumu ayrı olarak zaten değinecegiz.
Bu sadece, eklendigimiz günün ertesi günü aynı gün eklenen 10 larca sitenin arasından günün sitesi olmamız için bir tebrikti .

Bence siz abartmayın :)

yanlisanlasilma

Üye
kırdıysam affola amacım rencide etmek değildi sizi arkadaşlar.kuralları okuduğunuz takdirde herşey anlaşılıyor zaten konuşmalar boşa.iyi çalışmalar diliyorum bu arada...

Doğan

Üye
tebrikler.... tüm maxicep ailesine hayırlı olsun daha nice başarılara inş.. :)

yanlisanlasilma

Üye
negative yanlış anlamışsınız yanlış yorumlamışsınız ki logoyu değiştirmişsiniz söylemek istiyorum Günün en yeni sitesi yazıyor orada halen !yanlış anlaşılmayı yanlış anladığınız için kabahatli olmuyorsunuz aksine düzelttiğiniz için iyi bir iş yapmış oluyorsunuz.ben ise bana teşekkür etmenizi beklerdim uyardığım için.siz bilirsiniz.

--------------- Ekleme ---------------

de bunu düzeltmelisiniz insanlar halen 1. site sanıyorlar ki sizi tebrik ediyorlar "boş bir merasim" ben milliyet.com.tr okuyucusuyum ve bütün sitelerde oyumu kullanacağım ondan yani bu titizliğim yanlış anlaşılmaması üzerine...

Oylama sistemi açıldıgında seçilirsek, bu durumu ayrı olarak zaten değinecegiz.
Bu sadece, eklendigimiz günün ertesi günü aynı gün eklenen 10 larca sitenin arasından günün sitesi olmamız için bir tebrikti .

O onlarca sitenin arasında en son eklenen site sizin ki olduğu için oradaydı yinelerim ki.bu uyarımı abartmak olarak alıyorsanız milliyet bloglarında hemen bir konu açıp durumu değerlendirmeye alalım ? bakalım 3. kişiler ne düşünürler şu hal ve durum karşısında ;)... başlığı silmeniz sizin yararınızadır.saygılarımı sunarım...

o en son sitenin üzerindeki 1. ibaresi milliyet.com.tr nin üşengeçliğinden yada gözünden kaçan bir durumdur.Yakında ama tam o kısımda ilan edilecek 1. site.

Ozan

Ozan

Admin
Bence daha yararlı şeylerle uğraşın, sizin derdiniz başka bizim anlatmak istediğimiz başka.
Biz sitemizi 2 gün önce ekledik ve bizden sonra da eklenen bizden önce de eklenen siteler oldu, bizimki orada en son eklenen site oldugu için tüm gün yayınlansaydı, sitenin başında Günün en son eklenen sitesi yazardı.

Ekran görüntüsünü göresiniz diye tekrar sizle paylasıyorum

Ayrıca logoyu kaldırmamızın nedeni, şu an itibari ile günün yeni sitesi olmamamız. Yoksa logonun amacı olmayan birşeyin reklamı degildi sizin de dediğiniz gibi :)

Ayrıca baslıgı ben açmadım bir üye açtı bizde kutladık .
Başlık: Tebrikler MaxiCep... diye açıldı, daha sonra açıklama olarak neyi tebrik ettiğimiz eklendi.
Tebrik ettiğimiz şey ise ; "Milliyet.com.tr Günün En Beğenilen Sitesi" sayfasında olmamızdı !

Anlasılmadıysa, buna karsılık mesaj atmayın lütfen :)

Ekli dosyalar

yanlisanlasilma

Üye
hala diretiyosun bakın resimler bile 1. resimde günün en yeni sitesi şeklinde geçiyor siteniz! 2. resimdede bu yarışmaya eklenen en yeni 3 site şeklinde geçiyor.demişsiniz ki;

Biz sitemizi 2 gün önce ekledik ve bizden sonra da eklenen bizden önce de eklenen siteler oldu, bizimki orada en son eklenen site oldugu için tüm gün yayınlansaydı, sitenin başında Günün en son eklenen sitesi yazardı.

bende diyorum ki zaten öyle yazıyor ;) ha günün en son eklenen sitesi ha en yeni eklenen sitesi siz ne anlıyorsunuz bundan? artı şuradan bakın olaya madem ki 1 haziranda oylama yapılacak yarışma başlayacak yahu bu nedir sizin ki nasıl 1. site oluyor yarışma başlamadan ? varın gerisini siz ve bu konuyu okuyan üyeleriniz düşünsün.Hala da diretiyosunuz ya no comment.. =] başarılar kolay gelsin.

Ozan

Ozan

Admin
Bunları söylemek için siteye üye olduğunuz için teşekkür ederiz :)

yanlisanlasilma

Üye
ne demek ben teşekkür ederim.Şu an değil ilerleyen günlerde yararlanabilirim sitenizden yeni telefon alıcam.Kolay gelsin iyi çalışmalar tekrardan.

arslansem

arslansem

Üye
Vay be helal olsun :)

Odysseus

Odysseus

Üye
ne demek ben teşekkür ederim.Şu an değil ilerleyen günlerde yararlanabilirim sitenizden yeni telefon alıcam.Kolay gelsin iyi çalışmalar tekrardan.

Arkadaşım farklı bir forumda yönetici misin? Amacın nedir? Kıskançlık mı söz konusu? Burada amaç ne olursa olsun çok değerli bir sitede Maxicep'in tanıtımı yapıldı. Herkes sevinirken senin eleştiri göstermen bizi değişik düşüncelere sokar.

Feel It

Feel It

Üye
Desteklemiş olan herkese bende teşekkürlerimi sunuyorum. :maxicep:

Bora

Bora

Üye
bende 5 puan vermiştim az bile keşke 50000000000000000000...... puan olsa maxicepime nese amacına ulaşmış yinede:)

Ozan

Ozan

Admin
Puanlarınızı her gün verebilirsiniz arkadaslar ...

Bora

Bora

Üye
Puanlarınızı her gün verebilirsiniz arkadaslar ...

sabah kalkarım kahvaltımı yaparım oyumu veririm. samsung bölmüne bakar okula giderim gündüz i550w mdan wifi ile maxicepe devam sonra akşam eve gelir yemeğimi yer tekrar bir samsung bolümüne bakar varsa 5-10 dakka ödev birazda gitar çaldıkmı günü bitiririz. hayatım boyle geçiyor artık :D

Cih@t

Üye
Oy verdim hayırlı olsun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt