İngilizler Sercan'ın peşine düştü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Doğan

Üye
    Konu Sahibi
İngilizler Sercan'ın peşine düştü

İngiltere'nin Premier Lig ekiplerinden Manchester City, Bursasporun'un genç golcüsü Sercan Yıldırım'ın peşine düştü.
İngiltere'nin Premier Lig ekiplerinden Manchester City, Bursasporun'un genç golcüsü Sercan Yıldırım'ın peşine düştü.

Türkiye'deki büyük kulüplerden sonra Avrupa ekiplerinin de transfer listesine giren Sercan Yıldırım'a, İngiltere'nin Premier Lig takımlarından Manchester City de talip oldu.

İngiliz The Times gazetesinin haberine göre, 30 maçta 11 gol atan Yıldırım'ın peşine düşen City, 8 milyon Sterlin değer biçilen Yıldırım için kesenin ağzını açmaya hazır.

Sercan'ın taliplileri arasında, İngiltere'nin diğer Premier Lig ekiplerinden Arsenal, Manchester United ve Tottenham kulübünün de olduğu ifade edilirken, Alman Bundesliga'nın güçlü takımlarından Hamburg'un da Sercan'ın peşinde olduğu söylentiler arasında yer alıyor.

• Beğen
Tepkiler: hltdesign

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
8 Milyon sterlin sercan yıldırım. Şaka olmalı bu. :pro:

Gerçi araplardan para koparmak gerek onlar harcamayı bilmez..Hazırken 15 milyon sterlin alsınlar. :)

Atakan

Atakan

Üye
8 milyon sterlin,süper ligdeki bazı takımların değeri kadar.Asparagas haber bence.

Cynical

Cynical

Üye
Avrupa'da oynayabilecek tek Türk oyuncunun Arda olduğu fikrine katılmıyorum. En azından Semih de rahatlıkla bir Avrupa takımında oynayabilir.
Sercan'ı ise büyük takımlara karşı olan maçlar hariç izleme fırsatım olmadı. Ama genç oluşu bir artıdır sonuçta ve Avrupa'da kendini geliştirebilir eğer mental açıdan kuvvetli ise. Ha o iş City'de olur mu, hayır...

Atakan

Atakan

Üye
Avrupa'da oynayabilecek tek Türk oyuncunun Arda olduğu fikrine katılmıyorum. En azından Semih de rahatlıkla bir Avrupa takımında oynayabilir.
Sercan'ı ise büyük takımlara karşı olan maçlar hariç izleme fırsatım olmadı. Ama genç oluşu bir artıdır sonuçta ve Avrupa'da kendini geliştirebilir eğer mental açıdan kuvvetli ise. Ha o iş City'de olur mu, hayır...
Benim görüşüme saygı duyarsın o zaman
Yuh muh ne demek?
Ben senin yazdıklarına çüşşşşşşş yazsam hoşuna gider mi?

Cynical

Cynical

Üye
Yuh diyen ben değilim yalnız.. :ehe

arslansem

arslansem

Üye
Kim ne yapsın Sercan'ı yaa...Özellikle İngilizler :mahcup:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...