Ram Ve Ekran Kartı Paylaşımı ?

Sponsorlu Bağlantılar

vazi

vazi

Üye
    Konu Sahibi
Ram Ve Ekran Kartı Paylaşımı ?
Konuyu doğru yere açtımmı bilmiyorum ama bir sorum olcak

on-board ekran kartı ram'den alıyor benim sorum acaba ram'i arttırdığımızda ekran kartına daha fazla verebiliyormuyuz?
bide on-board oyunlarda kullanışlımı

cevaplar için şimdiden teşekkürler:oke:

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
arkadaşım on-board oyunlarda kötü ve bazı oyunları bile açmaz ve ram alsanda fayda etmez sen en iyisi ekran kartı al

vazi

vazi

Üye
    Konu Sahibi
Sağol:oke:

karides

Üye
Cevap verilmiş gerçi; ama oyun düşünüyorsan o/b'den uzak dur kardeşim. AMD 780G yonga takımlı anakartlarda 256mb paylaşımlı o/b kartlar var ve bunlarla (hepsini olmasa da) bir çok oyunu açarsın. Ancak bu kıa vadeli bir çözüm olur. Alacaksan harici ekran kartı al ki, ileride de (iyi bir anakartın varsa) yükseltebilesin

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
Cevap verilmiş gerçi; ama oyun düşünüyorsan o/b'den uzak dur kardeşim. AMD 780G yonga takımlı anakartlarda 256mb paylaşımlı o/b kartlar var ve bunlarla (hepsini olmasa da) bir çok oyunu açarsın. Ancak bu kıa vadeli bir çözüm olur. Alacaksan harici ekran kartı al ki, ileride de (iyi bir anakartın varsa) yükseltebilesin
:thumbup: başka söze gerek yok

yagizbogac

yagizbogac

Üye
bn o-board da cryasisi ultra kalitede oynamak istersem ne olur peki?

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
60 milyona asus ekran kartları var 512 mb lik benim de yandı 2 kere ekran kartı şimdi bende onboard kullanıyorum 128 mb lik oda hulk MOHAA pes 09 gibi oyunları açıyor(ekran kalitesi kötü oluyor)

halilibo.37

Üye
bende 4 gb ram var 256 ekran kartı var onboard...paylaşımını yükseltmek istiyorum yapamıyorum ekran kartının markası ati3400 hd series oyunlarda kasıyo...yükseltmem gerekiyo yardım lütfen...şimdiden teşekkürler

Üst Alt