Nokia n80 ariyorum garantisi devam eden aksesuarli max 175 tl ptt kargo ile alacağım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ertanozturk1984

Üye
    Konu Sahibi
Nokia n80 ariyorum garantisi devam eden aksesuarli max 175 tl ptt kargo ile alacağım
NOKİA N 80 ARİYORUM TEMİZ GARANTİLİ GARANTİ COK ONEMLİ CUNKU MAXİMUM 175 TL VEREBİLİRİM KARGO ÖDEMELİ.
GARANTİ ÖDEMELİ YANİ KARGO TARAFIMA AİT OLMA KAYDI İLE.
SAYGILAR SUNUYORUM.
0532 330 27 98 Ertan

berkd18

Üye
zor bulursun be dostum.

blackcastle

blackcastle

Üye
Ara ara belki bulursun. O fiyata garantili 6300 vermiyorlarbe. Ben 2 ay önce bu sitede sattım 8 ay garantili n80 imzamdada yazıyor. 260 a sattım. Telefonum temizdi para lazım olduğu için sattım ucuz verdiğimi düşünüyorum. sen çok ararsın 175 e.

--------------- Ekleme ---------------

Tıkla ve Gör 260 a Sattığım telefonu

rapege

rapege

Üye
abi bizim arkadaşta var hatta arkadaş yanımda ama yurt dışından gelmiş 512MB hafıza kartlı çok temiz bnde baktım 300TL dio ama bişiler yapabilir mişiz istersen bi kaç gün düşünsün ben sana sölerim

lazyboy

lazyboy

Üye
abartmayın ya ben telefon işiyle uğraşıyorum şu an ortalama piyasa fiyatı 210 tl dir.....

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
abartmayın ya ben telefon işiyle uğraşıyorum şu an ortalama piyasa fiyatı 210 tl dir.....

ustam elimde kendim kullandıgım bir n73 var (4.07 yazılımı yüklü) ama garantisi doldu 240 veren olursa 1gb ve data kablosunu birlikte verecegım begenmesseniz geri iade kabul ederim

ertanozturk1984

Üye
    Konu Sahibi
sagolun ustadlar benim aklim bu N80 DE kaldi cok sevdim cihazi herkes meth etti beklemek pahasinada olsa ona ulasmak istiyorum paylasim ve fikirlerinize tesekkur ederim ustadlar.

tabi 250-300 beni asar lazboy arkadasin dedigi gibi 200 -210 keske elimde biraz daha para olsada 20- 30 oldurmesem piyasayi ama imkanim bu kadar

blackcastle

blackcastle

Üye
lazboy sen satsana o zaman arkadaşa garantisi devam eden n80 i 175 e. Burada 210 dersiniz dükkana gelsek almaya 300 fiyat istersiniz. Telefoncular böyledir.

vatelim

Üye
Ya arkadaşım sENde AMma baya abartmışın o istedğin özellik ve bu fiyat maşallh yanii telefonu hemçok isityosun çok güzel diye överek bkaıyosun bide fiyatı söleyerek gülünç bi drumuda bırakıyosun cihazı ayıp

ertanozturk1984

Üye
    Konu Sahibi
vatelim piyasa da zaten 200- 220 civari bazi uyaniklar kor tutugunu topal yakaladigini 300 e satiyor.
ikinci el sitelerinde bir goz atin.
Arti ben telefoncudan almiyorum elden aliyorum. telefondan anlamayabilirim ama asagi yukari mantikli olann bir insanda fikir yurutebilir n95 e 175 demedim n80 e dedim. suydu buydu diyecek adam degilim.
bilgine vatelim.

blackcastle

blackcastle

Üye
Ya gec uyanıklar bulduguna degil insaf be kardesim. Bu telefonun 0 ı en son 700 tl den satıldı. Adam 1-1.5 yıl önce 700 tl ye aldığı telefonu 175 e satacak kadar gerizekalı mı? Eğere öyleysede bil kitelefon arızalıdır.

ertanozturk1984

Üye
    Konu Sahibi
black 2 senedir telefonun hasati zaten cikmistir ben sndrella beklemiyorum zaten.
piyasadan 2 kurus altinaistiyorum param bu benim ayin 15 i olsa amenna maas gunum 200 de veririm 250 de.

blackcastle

blackcastle

Üye
Hadi bakalımne diyelim Allah gönlüne versin.

lazyboy

lazyboy

Üye
lazboy sen satsana o zaman arkadaşa garantisi devam eden n80 i 175 e. Burada 210 dersiniz dükkana gelsek almaya 300 fiyat istersiniz. Telefoncular böyledir.
ne sacmalıyosun? gels sana 220 tl ye taş gibi n80 vereyim 175 e vereceğimi nerden cıkardın kendi çapınızda dengesiz suçlayıcı yorumlar yapıyosunuz.........:@

blackcastle

blackcastle

Üye
Kendin diyorsun işte taş gibi yani çalışmayan. Taş gibi n80 i 220 ye veriyorsan koysana siteye 1 haftada satılır. Eğer garantisi devam ediyorsa.

PeeDee

Üye
Arkadaşlar, 175'e garantisi devam eden N80 bulmak gerçekten zor, ama garantsi bitmiş olan temiz cihazları 175-200 gibi fiyatlara bulmak mümkün her yerde. Abartmayın yani 300 falan, 300'e satın alan, biraz kaba bir tabir olacak ama "kazık yemiş" olur. Ben geçtiğimiz aylarda, sadece ekran filminin değişmesi gereken (yani 20 tl masrafı olan) N80'i 150 TL'ye sattım, yani N80 öyle çok yüksek fiyatlara giden bir cihaz değil.

Arkadaşım, iyice ara piyasayı, 200'e bulabilirsin N80,ama garanti de olacak diyorsan 225 ten aşağı bulabileceğini zannetmiyorum.

@blackcastle, karşındakini tanımadan gereksiz yere suçluyorsun, benim N80 ilanımda da yapmıştın, ekran filmi 40-50 tl diye,telefonu sattığım arkadaş 20 tl'ye değiştirdi filmi. Galiba kendin yüksek fiyattan sattığın için, zor duruma düşmemek için yapıyorsun bunu, ama yaptığın çok yanlış. Burası bir forum, insanları doğru bilgilendirmek çok önemli.

Not:sitede bir arkadaş 200'e garantili satoyır, kaçırmayın :)

ertanozturk1984

Üye
    Konu Sahibi
peede muthisin ben bldum ama 185e 200 dedi al asagi ver yukari 185 e aldim cok temiz cihaz mealik gri data kablosu garantisi sarj cihazi 1gb h karti ile aldim fotosunu yarn koyarim.

black zaten kolpalari yapip yapip gidiyor ya tutarsa.

PeeDee

Üye
hayırlı olsun telefonun, kesinlikle memnun kalacağın bir cihaz,hemen hemen her türlü isteğine cevap verir, güle güle kullan.

ertanozturk1984

Üye
    Konu Sahibi

cihaza 185 tl den 1 krs dai fazla vemedim duyrulur..
peede cok tesekkur ederim cihaz cok kullanili ve icinde yok yok 100 mt yi ayagima etiriyor resmen.
navgasyon yokgaliba bu cihazda.

blackcastle

blackcastle

Üye
Yorum yok. Hayırlı olsun helal olsun valla telefon temizse.

Peedee ekran filmi orjinal olmayanları 20 tl haklısın. Bana orjinalinin fiyatını söylesene. Açım interneti bir bak orjinalına. 28 dolar (45 TL) orjinal olmayanları tekrar tekrar arızalanıyor. Bana N80 i Anlatmayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt