Nokia n80 ariyorum garantisi devam eden aksesuarli max 175 tl ptt kargo ile alacağım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PeeDee

Üye
@blackcastle, benim ilanımda da cevap verilmişti ekran filmi konusuna, orijinali 6 $ şu anda, istersen istediğin kadar gönderteyim sana. Karga'ya yavrusu kuzgun görünürmüş misali, N80'i yere göğe sığdıramıyorsun fiyat olarak. İnsanları yanlış yönlendireceğine hiç konuşma daha iyi.

ertanozturk1984

Üye
    Konu Sahibi
peede cok dogru diyorsun biirkisi olmaya calisiyorinsanlari yanlis yonlendiriyor ticaret kizistiricisi.

blackcastle

blackcastle

Üye
yok bedava sallama ya nerde 6 dolar bizx yanlış bir şeyden mi bahsediyorux orjinal tuş takımı bile bir sürü para ben kapağuııını değiştirecektim orjinaline 60 tl para istediler.

--------------- Ekleme ---------------

Ayrıca ben N80 i ye re göğe sığdıramasam neden satayım ki???

--------------- Ekleme ---------------

Bu bu konuya attığım son mesajdır.

PeeDee

Üye
Birincisi karşında senden 5 yaş daha büyük bir insan var, kelimelerine dikkat et, saygısızlığa lüzum yok. İkinci orijinal tuş takımıyla ekran filminin fiyatını kıyaslaman çok komik olmuş. İstiyorsan gönderteyim diyorum hala inanmıyorsun, yapabileceğim birşey yok dikkafalılığın karşısında. Ergenliktendir diyorum.
Yere göğe sığdıramama konusunda dikkat ettiysen "fiyat olarak" yazdım orada, eğer okuyamıyorsan ilkokula geri dönmeni tavsiye ederim, ya da her yerde okuma kursları var, onlardan birine seni kayıt ettirebilirim hayrına.

blackcastle

blackcastle

Üye
Seni Anlayışla karşılıyorum. Ancak yaşla kıyaslayabilirsin zaten başka hiçbir özelliğini benimle kıyaslayamazsın bile.

lazyboy

lazyboy

Üye
adam 185 e garantili n80 aldım diyo blackcastle nickli şahıs hala kendi haklılığını iddda ediyor yazık :pro: neyse büyüyünce öğrenir doğruyu yanlışı anlayışla karşılayalım.......

blackcastle

blackcastle

Üye
ben tebrik ediyorum güle güle kullan diyorum. bakmadan görmeden anlamadan konuşma. okusan 3-4 mesaj öncesini görürsün. Peedee konuyu başka taraflara çekiyor.

PeeDee

Üye
Sevgili blackcastle;
Konuyu başka taraflara çeken insan sensin "yok telefoncular şöyledir, yok senin sattığın telefondan hayıt gelmez" gibi "çok görmüş çok geçirmiş" yorumlarınla. Ben sadece arkadaşı doğru yönlendirmeye çalışıyorum, verdiğin bilgiler yanlış çünkü. Ayrıca saçma sapan üslubunu da kınıyorum.

Sana bir abi tavsiyesi, karşındakinin kim olduğunu bilmeden, şahsına hakaret yapma, sadece internet üzerinde değil, hiçbir yerde. Sonuçları beklediğinden daha ağır olabilir.

Bu arada "başka bir özelliğini benimle kıyaslayamazsın bile" yazmışsın, istersen ö.m. ile kim olduğumu, özelliklerimi anlatabilirim.

Bu şekilde şahısa suçlama, hakaret vb. şeyler yapmaya devam edeceksen eğer, bir an önce vazgeç derim, çünkü yazmak istemediğim şeyleri yazmak durumunda kalacağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt