Exper Style Netbook Kullanıcıları

Sponsorlu Bağlantılar

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Exper Style Netbook Kullanıcıları
Kimler netbook'cu bakalım sitemizde. :)

Herhangi bir sorunda yardımcı olabilirim, yaklaşık 2 aydır ürünü kullanıyorum. :oke:

• Beğen
Tepkiler: verdahandan, wer50ni ve CryDaqqeR

Ozan

Ozan

Admin
Öncelikle tuşlarının kullanım kolaylığı yani ergonomik yapısı hakkında bilgi verirsen en azından alacak arkadaslara yol göstermis olursun zira alacaklar sadece özelliklerini okumakla yetinmekte.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tuşların kullanımı rahat ama parmakları büyük olanların kullanamayacağı bir küçüklükte. Halk dilinde dolma parmaklı olanlar bu alete bulaşmasınlar.

Klayede bazı tuşların yeri değişik, daha doğrusu Türkçe karakterlerin yeri farklı. Touch pad kullanımı zor bunlara dikkat edilmesi gerekir. :oke:

tazz77

Üye
optik sürücüsü yok ve flash bellege ürünle gelen cd yi yükledim ama nasıl format atıldığını bulamadım.bilgisayar açılırken F7 ye basıyorum ama sonrasını getiremiyorum.yardımcı olursan sevinirim

Doğan

Üye
tuşları çok hoş yaa çok hoşuma gidiyor tuşları tuşları kadar pc de çok güzel :)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Format olayını bir türlü bende halledemedim, servis cd gönderdi ama flash bellekten format biraz kasıyor. Bazı yerlerde 1 gb olmalı yazıyor flash belleğin boyutu bendeki 4 gb'tı ondan belki de problem oluştu...

tazz77

Üye
cevap için teşekkürler.bende 4 gb flasha yükledim ama sonra ne yapmam gerektiğini bilemedim.

:agla:agla:(:(

benim format atmak istememim esas sebebi şu ;ilk geldiğinden beri pıldeyken pil seviyesini hiç göstermedi,hep AC güç işareti var,dolayısıyla pil seviyesini göremediğim için birden kapanıyor.güç ölçeri açtığımda pil yok diyor.birde hiç bir zaman power düğmesine tek basışta bilgisayarı açamadım,hep 3-4 kez basmak zorunda kalıyorum.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
cevap için teşekkürler.bende 4 gb flasha yükledim ama sonra ne yapmam gerektiğini bilemedim.

:agla:agla:(:(

benim format atmak istememim esas sebebi şu ;ilk geldiğinden beri pıldeyken pil seviyesini hiç göstermedi,hep AC güç işareti var,dolayısıyla pil seviyesini göremediğim için birden kapanıyor.güç ölçeri açtığımda pil yok diyor.birde hiç bir zaman power düğmesine tek basışta bilgisayarı açamadım,hep 3-4 kez basmak zorunda kalıyorum.

Pili servise gönderin ya da farklı bir exper style'da deneme şansınız varsa deneyin. Olmazsa dediğim gibi muhtemelen servis yolu gözüküyor, pil arızalı sanırım. :oke:

tazz77

Üye
Beklenen sonuç,cihaz serviste.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sadece pili vermenizi kabul etmediler mi?

tazz77

Üye
pili değiştirdiler,sistem yüklemişler.yarın gidiyorum almaya,bakalım ne olacak

akyazı

Üye
Merhaba arkadaşlar, cihazı iki gün önce aldım... Üzerindeki bluetooth ışığı olduğu halde içeriğinde bluetooth'un olmaması dikkatimi çekti.. Sanırım bluetoot modül eklenebiliyormuş... Cihaz ergonomik ve hafif. Ses kalitesi pek tatmin edici değil, ama yanına bir çift mini kordon hoparlör eklenirse süper olacak.. Ayrıca cihaza birde USB TV eklenirse kullanımı daha zevkli hale gelecektir diye düşünüyorum... Pil konusuna gelince pil 5 saat kadar gidiyor deniliyor ama benim kullandığımda sedece 1 saat 15 dk. kadar dayandı... Birde adaptör kaplosu takılıyken pilden mi yoksa elektrikten mi harcıyor anlamadım... Büyük ihtimal elektrik kullanıyor... Cihaza mikrofonu üzerinde olduğu için bir adet sesle kontrol programı yükledim, programlara ulaşmak daha kolay oluyor. Cihaz bence kendi dalında bayağı bir kullanıcıyı cezbedecek gibi geliyor.. Arkadaşlar size birde küçük bir tiyo veriyim... Evinizde mutlaka bir bilgisayar daha vardır. Bir tane modem ağ kablosu alın ve iki ucu ağ bağlantılarından birbirine bağlayın... Harddiskleri paylaştırın ve iki cihazı birbirine bağladığınızda iki bilgisayar arasında ne kadar hızlı veri paylaşımı yaptığınızı gördüğünüzde gözlerinize inanamayacaksınız...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben style'ı sattım yaklaşık 1 ay oldu. :)

ceren_26

Üye
belki biraz komik ama ben bi, türlü internete kablosuz olarak bağlanamıyorum evde kablolu olarak kullanıyorum ama wireless olan yerlerde kablosuz ağ bulunamadı diyo sürekli:S kablosuz ağ anahtarını kontrol ediniz falan diyo ama öyle bi anahtarda bulamadım ki:S

akyazı

Üye
Fn ve F11 tuşuna basınca kablosuz ağ açılır... Belki de sürücüsü yüklü değildir...

tayfunb

Üye
Güzel üründür ama şuan 8.9" yerine 10.2 inç netbook u çıktı ve diğer nb ların yanında kullanılabilecek en uygun en güzel ürün.

prensconn

Üye
Ben de bir tane eski çalıştığım yerden alacaklarım karşında aldım ama aldığımdan beri alet çok ısınıyordu sonra birden farkettim fan sesi gelmiyor.Bozuk olma ihtimali nedir.

karakule0606

karakule0606

Üye
Beyler bende yeni alacağımda tavsiye edermisiniz

ozds

Üye
beyler ben alalı 3 gün oldu windows 7 starter yüklüydü bunu home editiona yükseltme şansım var mı

karbebe

Üye
ben henüz yeni aldım kablosuz ağa bağlanmıyor görmüyor
kablosuz ağlarıalgılama tuşunu bulaıyorum

Takipçi Satın Al

Üst Alt