Exper Style 10.2" için Windows XP Kurulum USB si Yapma
1) İlk olarak bir Windows XP CDsi veya Windows XP iso dosyası gerekli iso dosyasını kullanmak için Winrar'la dosyaları
dışarı çıkartmanız gerekli.
2) Bir USB bellek gerekli. USB Belleğin 1 GB olması şart değil 4 GB veya 8 GB da olabilir ben denedim sorun olmadı. Ayrıca Harddiskinizin tek parça olmasına da gerek yok.
3) Daha sonra aşağıdaki adresten USB Belleğin nasıl Windows XP Kurulum CD sine dönüştürüleceği detaylı bir şekilde
resimlerle anlatılmış gerekli program linki de sitede mevcut
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
(Çok emek vererek hazırlandığı için kopyalamak istemedim o yüzden sitenin adresini verdim.)
Exper Style 10.2" e Windows XP Yükleme
1) Hazırlamış olduğumuz USB Windows XP yi bilgisayara takıyoruz.
2) İlk olarak Bios ayarını yapmamız gerekiyor. Bunun için bilgisayarı açarken F2 tuşuna basıyoruz açılan ekranda sağ yön tuşu ile "ADVANCED" bölmesine geliyoruz. "SATA MODE SELECTION:" kısmında "AHCI" yazıyorsa üzerinde "enter" a basıp açılan menüden "IDE" yi seçip "enter" a basıyoruz. Son olarak F10 tuşuna basıyoruz ve gelen uyarıda "YES" seçeneğinde "enter" a basıyoruz ve bilgisayar yeniden başlarken bu defa F1 tuşuna basıyoruz ve USB den başlatı seçiyoruz.
3) Sistem USB bellekten açıldığında ilk seçenek olarak "
1" rakamını giriyoruz. Bu oldukça önemli bir
durumdur. USB belleği Windows XP kurulana kadar çıkarmayın.
4) Kurulum tamamlandıktan sonra tekrar bilgisayarı USB bellekten başlatıyoruz.
4) Sistem yeniden başladığında tekrar "
1" rakamını giriyoruz. Arkasından da grafik arayüzü için "
2" rakamını
kullanıyoruz.
Bu işlemleri doğru olarak yaptığınızda
USB (Flash) bellek üzerinden format atma işlemini gerçekleştirmiş
olacaksınız.
Exper Style 10.2" XP Drivers
Windows XP sürücülerini aşağıdaki adresten indirebilirsiniz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Herkese kolay gelsin. Bu arada kurulum o kadar da kısa değil hatta CD ile formattan çok daha uzun sürüyor. Telaşa gerek yok
Bu arada teşekküre de gerek yok maksat işiniz görülsün
Son birşey daha Exper Style de bluetooth tuşu var ama bluetooth yok ne yazık ki.