Exper Style Netbook Kullanıcıları

Sponsorlu Bağlantılar

kan kusturucu

Üye
bu bilgisayarın LED durum göstergelerinde bluetooth işareti olmasına rağmen klavyenin üstünde veya bilgisayarın içinde bluetooth u açma yöntemini bulamadım.Yardımcı olabilirmisiniz??????????????
:ağlarım::turkiye::'(:'(

cemduyan

Üye
arkadaşlar bu yazıyı experden biri çıkıp beni arayıp bu işe bir çare bulmadan her foruma yazıcam bu rezillik bir son bulsun... telefonun 0 534 589 68 00 alıcacak arkadaşlarda arayabilir...

bundan 2 ay önce exper sytle 2 bilgiayarını büyük bir magazadan onca bilgisayarın arasından seçip alma gafletinde bulundum.....

1-EXPER STYLE İLK TANIŞMA...

a. win7 stertare ilk masaüstü resmi yapma cabamda anladım ki olmuyor, hemen googledan aratıp bir ptogram yükledim ve ancak onun aracılığı ile masaüstü yapabildim...

b. win7 yavaşlığı bilgisayarın fan sesi ve ısınma beni ziyadesiyle üzdü....

c. ilk msn açışımda webcam açılmadı bir kaç program arattım ama yine sonuç vermedi

d. driverlerini yükledim zorla zar zor bir sonuç alabildim.

e. batarya 1 saat anca gidiyor bunuda yaşadığımda diycek bişi bulamadım.

2.EXPER MALINA DİKLENİSİM ACABA XP YÜKLESEM NASI OLUR DEYİŞİM.

a. forumlardan uzun süre araştırmam sonucu xp yükleme karar verdim

b. 4 gb kington usb ye bir win xp yükledim

c. ilk denememde sonuç alamadım biraz araştırınca hardiskin bölündüğünde yüklenmediğini anladım

d. c ve d yi birleştirdim ama yine yüklenmedi tek seçenek win7 kurtarma bölümünüde birleştirmem gerektiğini anladım

e. bir süre düşündükten sonra silmeye karar verdim ve sildim

f. ilk sorun sata driverlerin olmadığı için yğklemeyi başaramadım

g. başka bir birgiayarda yeni bir satalı xp haırladım. ama hep hata verdi, naılolduysa tekrar üstüne yüklerken birden yüklendi.

h. win. yükledim ama elimde driverlar yoktu üretici sitesine girdim xp driverlerını indirdim ama hiçbiri olmadı

ı. sağdan soldan forumlardan drverlar buldum birtek ekran kartı kaldı çok aradım ama olmadı

j. sonuçta film seyretmemeye karar verdim ekran kartıyla alakalı hiçbişi yapmam dedm.

k. msn yi açtığımda cam sorunu yine çıktı olmadı forumlarda tekrar arattım ama bütün yamalar bir sonuç vermedi.

l. oturdum başka bir bilgiayarda geri dönüş yapayım dedim bana veridkleri orjinal win7 cd sini iso yaptım ama bu seferde yüklmedi

m. öle gibi kaldım.

n. şimdi elimde saçma sapan bence 50 lira etmez bir bilgisayarım var.

ALMAYIN ALDIRMAYIN KİMSEYE GEREK YOK SAÇMA HEP KAÇTIM BUNCA YIL BU EXPERDEN AMA NASI OLDUYSA BAŞIMA GELDİ...

ALMAYIN...........

SwNCh92

SwNCh92

Üye
Exper netbook style kullanıyorum. Bugüne kadar hiç bi sıkıntım olmadı ama suan acılmıyor.. Exper yazan beyaz sayfası gelıyor ordan setup menuye yada boot menuye girebiliyorum güvenli modda açmaya çalışıyorum ama f8 i algılamıyor sanırım. Sürekli açılıp kapanıyor.. Nasıl çözebilirim bu sorunu yardım bekliyorum..

goldonfreeman

goldonfreeman

Üye
kardes ben pspye 450-500tl wermek ıstemıyorum onun yerıne netbook alım dıyorum youtubden netbook gordum cs 1.6 falan oynuodu adamlar mumkunmu flas bellekden cs 1.6 veya onun boyutunda quake arena gıbı oyun yukleyıp oynamak bıldıgın bı makına wrsa oyunda oynatan soylermısın sımdı bazı arkadaslar dıycek notebook al oyun oynıycaksan onlarda buyuk netbook kucuk youtubede falan wardı vıdyoları oyun oynıyo adamlar

xxsinanxx38

Üye
arkadaşlar yaklaşıkbir hafta önce exper style aldım.c
öncelikle herkese tafsiye ederim.
1-gta3 gta vice city - counter 1.5 - hunter 2010 - fıfa 06- farming similatör -the farm- call of duty 1 oyunları denedim hepsini takılmadan oynattı daha da çok oyun oynatacandan eminim. internete iyi giriyor. herkese tavsiye ederim
2- sesi biraz düşük ama yinede piyasadaki çogu netbook dan daha çok çıkıyor.
3- ısınmıyorda.
4- şarjı da eger hiç bişey yapmazsan yani hiç bişi açık olmazsa 4 saat 15 dakika gidiyor
oyun oynarsak gta 3 oynarken denedim 3 saat 5 d gidiyor. flim izlerken 2 saat 45 dk gidiyor
5-duvar kağıdı resmide ufak bi proğramla çözülüyor.
6-şimdi ye kadar bi sorun karşılaşmadım artık siz yorumlayın iyimi kötümü....
birde bir arkadaş atmış tutmuş sana exper ilk pc sini satmışlar kandırmışlar heralde...

scorpions_59

Üye
arkadaşlar bende aldım biraz geç oldu ama
şu bluetooth tuşu yok driver ini yüklemeye çalışınca etkin hale getitin bluetooth u diyor ama açamıyorum bi yardım ederseniz sevinirim...

nesensor

Üye
Exper Style 10.2" için Windows XP Kurulum USB si Yapma
1) İlk olarak bir Windows XP CDsi veya Windows XP iso dosyası gerekli iso dosyasını kullanmak için Winrar'la dosyaları
dışarı çıkartmanız gerekli.
2) Bir USB bellek gerekli. USB Belleğin 1 GB olması şart değil 4 GB veya 8 GB da olabilir ben denedim sorun olmadı. Ayrıca Harddiskinizin tek parça olmasına da gerek yok.
3) Daha sonra aşağıdaki adresten USB Belleğin nasıl Windows XP Kurulum CD sine dönüştürüleceği detaylı bir şekilde
resimlerle anlatılmış gerekli program linki de sitede mevcut

(Çok emek vererek hazırlandığı için kopyalamak istemedim o yüzden sitenin adresini verdim.)

Exper Style 10.2" e Windows XP Yükleme
1) Hazırlamış olduğumuz USB Windows XP yi bilgisayara takıyoruz.
2) İlk olarak Bios ayarını yapmamız gerekiyor. Bunun için bilgisayarı açarken F2 tuşuna basıyoruz açılan ekranda sağ yön tuşu ile "ADVANCED" bölmesine geliyoruz. "SATA MODE SELECTION:" kısmında "AHCI" yazıyorsa üzerinde "enter" a basıp açılan menüden "IDE" yi seçip "enter" a basıyoruz. Son olarak F10 tuşuna basıyoruz ve gelen uyarıda "YES" seçeneğinde "enter" a basıyoruz ve bilgisayar yeniden başlarken bu defa F1 tuşuna basıyoruz ve USB den başlatı seçiyoruz.
3) Sistem USB bellekten açıldığında ilk seçenek olarak "1" rakamını giriyoruz. Bu oldukça önemli bir
durumdur. USB belleği Windows XP kurulana kadar çıkarmayın.
4) Kurulum tamamlandıktan sonra tekrar bilgisayarı USB bellekten başlatıyoruz.
4) Sistem yeniden başladığında tekrar "1" rakamını giriyoruz. Arkasından da grafik arayüzü için "2" rakamını
kullanıyoruz.
Bu işlemleri doğru olarak yaptığınızda USB (Flash) bellek üzerinden format atma işlemini gerçekleştirmiş
olacaksınız.

Exper Style 10.2" XP Drivers
Windows XP sürücülerini aşağıdaki adresten indirebilirsiniz.

Herkese kolay gelsin. Bu arada kurulum o kadar da kısa değil hatta CD ile formattan çok daha uzun sürüyor. Telaşa gerek yok :bye2:

Bu arada teşekküre de gerek yok maksat işiniz görülsün :)

Son birşey daha Exper Style de bluetooth tuşu var ama bluetooth yok ne yazık ki.

armageddon1968

Üye
slm.bende buğün exper style n450 aldım.bataryanın arkasında simkart girişi var .acaba bu kart girişi 3g için mi?aktif mi yoksa bazı durumlarda koydukları gibi boşunamı konmuş.bilgisi olan arkadaş varsa yardımcı olsun lütfen..

trk_mhmt

Üye
selam arkadaşlar

Merhaba bende 3 ay önce aldığım EXPER style N450 notbook aldım. Sorunum şu akadaşar Tuşlarda yazarken basmama sorunu var.Hızlı veya yavaş yazarken örnek (selam yazacam Slam yada selm)yazıyor. bazen baştaki sona geliyor.

Bu sorunu olan varmı yoksa ben birşeymi atadım klvyeyle ilgli yardımcı olursanız sevinirim.

pesimist15

Üye
benımde ınternete baglanmıyor.. kabloluya baglanıyor. ama kablosuz ınternete baglanmıyo. yardm edn ltfn ya..

minelduru

Üye
merhaba arkadaşlar bana yardım ederseniz sevinirim. ttnetin vermiş olduğu netbook aldım güncelleme istedi yaptım. ses ve görüntü çalışmıyor daha ne gibi sorun var bilmiyorum zamanla karşımıza çıkar oda şimdiden teşekürler.

Osman_E

Üye
arkadaşlar bu yazıyı experden biri çıkıp beni arayıp bu işe bir çare bulmadan her foruma yazıcam bu rezillik bir son bulsun... telefonun 0 534 589 68 00 alıcacak arkadaşlarda arayabilir...

bundan 2 ay önce exper sytle 2 bilgiayarını büyük bir magazadan onca bilgisayarın arasından seçip alma gafletinde bulundum.....

1-EXPER STYLE İLK TANIŞMA...

a. win7 stertare ilk masaüstü resmi yapma cabamda anladım ki olmuyor, hemen googledan aratıp bir ptogram yükledim ve ancak onun aracılığı ile masaüstü yapabildim...

b. win7 yavaşlığı bilgisayarın fan sesi ve ısınma beni ziyadesiyle üzdü....

c. ilk msn açışımda webcam açılmadı bir kaç program arattım ama yine sonuç vermedi

d. driverlerini yükledim zorla zar zor bir sonuç alabildim.

e. batarya 1 saat anca gidiyor bunuda yaşadığımda diycek bişi bulamadım.

2.EXPER MALINA DİKLENİSİM ACABA XP YÜKLESEM NASI OLUR DEYİŞİM.

a. forumlardan uzun süre araştırmam sonucu xp yükleme karar verdim

b. 4 gb kington usb ye bir win xp yükledim

c. ilk denememde sonuç alamadım biraz araştırınca hardiskin bölündüğünde yüklenmediğini anladım

d. c ve d yi birleştirdim ama yine yüklenmedi tek seçenek win7 kurtarma bölümünüde birleştirmem gerektiğini anladım

e. bir süre düşündükten sonra silmeye karar verdim ve sildim

f. ilk sorun sata driverlerin olmadığı için yğklemeyi başaramadım

g. başka bir birgiayarda yeni bir satalı xp haırladım. ama hep hata verdi, naılolduysa tekrar üstüne yüklerken birden yüklendi.

h. win. yükledim ama elimde driverlar yoktu üretici sitesine girdim xp driverlerını indirdim ama hiçbiri olmadı

ı. sağdan soldan forumlardan drverlar buldum birtek ekran kartı kaldı çok aradım ama olmadı

j. sonuçta film seyretmemeye karar verdim ekran kartıyla alakalı hiçbişi yapmam dedm.

k. msn yi açtığımda cam sorunu yine çıktı olmadı forumlarda tekrar arattım ama bütün yamalar bir sonuç vermedi.

l. oturdum başka bir bilgiayarda geri dönüş yapayım dedim bana veridkleri orjinal win7 cd sini iso yaptım ama bu seferde yüklmedi

m. öle gibi kaldım.

n. şimdi elimde saçma sapan bence 50 lira etmez bir bilgisayarım var.

ALMAYIN ALDIRMAYIN KİMSEYE GEREK YOK SAÇMA HEP KAÇTIM BUNCA YIL BU EXPERDEN AMA NASI OLDUYSA BAŞIMA GELDİ...

ALMAYIN...........

Hepsi senin beceriksizliğin :)
Şuan xp sp2 kurulu half life2 yi high ayarlarda stabil bir düzeyde oynuyorum formatlarda hiçbir sorun yaşamadım 720p videoları kasma olmadan muhteşem bir şekilde izliyorum bir netbook dan beklenecek en iyi özellikde bunlardır...
fifa 08 i çok güzel bir şekilde oynuyorum
farcry da biraz yavaşlık var
doom 3 de biraz takılmalar oluyor
denediklerim bunlar ;)

Takipçi Satın Al

Üst Alt